Litrus Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 gratuluje i mam nadzieje ze bez awaryjnie bedzie Ci smigal ...PS:Fajny sprzecik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kover Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 o tłok zapytaj na www.seba-motor.pl . Zresztą komu ja to mówie. hehe Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Pogratulowac japoni panie kolego;] Poskladaj do kupy silniczek i pelna moc i cypa do przodu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Gratulacje ! Oby byezawaryjnie i z odkreconą manetą :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Gratuluje bardzo mi sie sprzet podoba:D Cena super:D Jak ja to mowie jak zrobisz sam to wiesz co masz:) Kumpel ma TSR 125 to jest bardzo fajny z Yoshimury wydechem dzwiek fajny :buttrock: Zycze bezawaryjnej jazdy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olin Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Super sprzęcik! No i te kolorki... moje marzonko :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Tłok czeka na mnie w ANGLII!ZAJEBISCIE! i kto jest mistrzem? :buttrock: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Tłok czeka na mnie w ANGLII!kto jest mistrzem? :cool:Ja, a co? :buttrock: fajne moto :cool: Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) No chyba jednak ja :buttrock:. Dzieki wszystkim. Mam nadzieje ze jutro przeleje i mi angliki wysla szybko!!!! Edytowane 19 Października 2006 przez EnduroMax Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 no no gratuluje Max sukooooooooo :icon_mrgreen: . kupuj tego tloka wossnera i bierzemy cie na warsztat!! Ts'ka kozacka - gabarytowo jak EXC, lekka, 2 chlodnice, 520, dwutloczkowy hebel, zawias z regulacja - czyli wszystko co powinno miec porzadne enduro. Strasznie jestem ciekaw jak to bedzie chodzic - za granica ubostwiaja ta maszyne tak samo jak tego nowszego KDX200.Jedyna rzecz ktora mnie niepokoi to to ze nie bylo jak sprawdzic dzialania zaworu wydechowego (moto bez akumulatora a cyolinder zdjety), bo bez niego to fura tylko na handel..... ZAJEBISCIE! i kto jest mistrzem? D.gifJA! -znalazlem tlok ktorego poprzedni wlasciciel szukal pol roku (mi to zajelo 15 minut hehe)-pojechalem z Toba po TS-udostepnilem ci miejsce parkingowe w moim garazu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 No w sumie to masz racje, masz wiele plusow i nawet pseudo "master" ale co z tego skoro to ja mam ts a Ty jakies kalczene EXC :icon_mrgreen:Pozdrawiam, dziekuje wszystkim za gratulacje i obiecuje zdania szybkiej relacji z jazdy! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi