Riko Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 w Poznaniu sezon trwa :icon_mrgreen: do pierwszych sniegów, dzisiaj kolejne latanko ... oby jak najdłużej, żeby zima była krótka i wogołe, bo przez te co tygodniowe imprezki w jakis alkoholizm wpadniemy :smile: pozdrowienia dla całej ekipy NIEZNISZCZALNYCH :smile: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 O tak trwa, dziś rano o 5 na moto i pojechałem do pracy :icon_mrgreen: i nie było wcale źle, tylko szybka od kasku mi parowała na postoju.Trzeba kożystać bo powoli będą się konczyć kozystne warunki dla nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 dokładnie ja tez juz dzisiaj latałem, nie jest źle trzeba korzystac póki można, do zobaczenia o 13 na bługarskiej .... Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Dla mnie sezon trwa caly czas hehe w zasadzie to czekam tylko na snieg i wtedy montuje wkrety w kostki na oponach i to bedzie dopiero latanie :smile: ale oczywiscie w terenie, po lasach. :smile: Pozdro :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 witamnie tylko u was się jeździ od wczoraj pewnie ze 300 km nawinąłempozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Dla mnie sezon też trwa- żonka 'przywłaszczyła' sobie jeszcze doniedawna mój samochód przez co automatycznie przedłużyła mi ukochany sezon motocyklowy :flesje: Dzisiaj po latanku troche mnie przewiało, ale ogólnie jest git - trzeba się hartować :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 ja dopiero z latanka wróciłem, było dobrze w ryj, oby takich wypadów więcej, coś dzisiaj słyszalem ze Niezniszczalni maja swój profil na forum, ale tylko słyszałem wie może ktoś coś więcej ??? bo znaleść ja nie mogę Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 a w weekend ma byc slonecznie :Pszkoda ze motocykl mam juz za Poznaniem :/ polatał bym sobie w miescie, a tak pozostaje mi tylko szaleństwo na drogach strzelecko-drezdeneckich w lubuskim :flesje: (a mam juz kilka fajnych zakretow upatrzonych :eek: jazda po nich z nowa kierownica to .... raj na ziemi ) ach rozmarzylem sie,ale gdy nadejdzie weekend ... ;) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Noo ba Riko. Rano do budy się jeździ to idzie wytrzymać. Po południami czasami spociki - no jak pasują :D Ale te jazdy chyba nie za bardzo mi wyszły na zdrowie bo sie rozchorowałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Noo ba Riko. Rano do budy się jeździ to idzie wytrzymać. Po południami czasami spociki - no jak pasują :D Ale te jazdy chyba nie za bardzo mi wyszły na zdrowie bo sie rozchorowałem :Dtrzeba byc twardym a nie mietkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Czolem! Trwa, trwa :D. Poki sucho i bez sniegu to smigamy :D.Mysle, ze spokojnie do konca pazdziernika damy rade ;). Pozdro PSGdzie te czasy, kiedy w grudniu jeszcze smigalem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 A co wy, chłopaki z Poznania, wiecie o prawdziwej zimie, jak jej w życiu żeście nie widzieli?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 A co wy, chłopaki z Poznania, wiecie o prawdziwej zimie, jak jej w życiu żeście nie widzieli?? :cool: A co wy, chłopaki z Poznania, wiecie o prawdziwej zimie, jak jej w życiu żeście nie widzieli?? :cool: Widzieliśmy w TV :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Widzieliśmy w TV :buttrock: :cool: ;) lisek, masz 5 punktow, podobalo mi sie .... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 trzeba byc twardym a nie mietkim a ja Twojej yamaszki twardzielu pod polibuda juz nie widuje :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi