Beti Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) Ja tez juz dostalam sie do kompa. Wielkie dzieki za imprezke. Bylo super. Fajnie bylo was poznac. Szczecinianki wymiataly. Jestescie rewelacyjne. Przy was nie idzie sie nudzic. Gitta, dzieki Tobie bedzie co wspominac. Zwlaszcza lot na ziemie, hehe.Madzik, Tob ie jeszcze raz wie4lkie dzieki za mozliwosc nocowania :bigrazz:dziewczyny ze Szczecina...mopwilyscie cos, zer to piwko jakies takie slabe, nic was nie bierze...a tu sie okazuje, ze musialyscie dochodzic do siebie:). Knajpka byla fajna, szefuncio tez swietny, chlopcy pozdrowcie go od nas :( kiedys :(No i kurcze....zwiecie sie niezniszczalni (nietykalni :crossy:), a tu kurcze....okazuje sie, ze zniszczalni to jestescie :(Luzi, dzieki. Aha....jak to bylo....lafiryndy i ...l....zawsze zapominam tego okereslenia drugiego...cala drpge w pociagu do domku probowalam sobie przypomniec i mi to spokoju nie daje :( Pozdrawiam was i jeszcze raz wielkie dzieki Edytowane 30 Października 2006 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Aha....jak to bylo....lafiryndy i ...l....zawsze zapominam tego okereslenia drugiego...cala drpge w pociagu do domku probowalam sobie przypomniec i mi to spokoju nie daje :crossy: Lampucery :bigrazz: Spoko my też nie mogłyśmy sobie przypomieć tego waszego określonka"czymryja?" i drugie "ty dziwko bez szkoły?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) Co jest jeszcze się nikt nie obudzil ???KOBIETKI leczycie kaca ? :( :( podziękowania dla Luziego i pozdrowienia dla pozostalych (nawet tych co mówily o oczyszczalni :( :( )Impreza bardzo udana :bigrazz: można by kiedyś powtórzyć :crossy: Co wy na to ? :( Ps. Gdzie będzie można znaleźć zdjęcia??Kiler do oczyszczlni:)Luzi dzieki ,nie trzeba bylo........ale za to sie jeszcze napijemyDziewczynik wielkie dzieki za przybycie ,zabawa byla przednia,Gitta paczka bedzie dostarczona do rak wlasnych:),mam nadzieje ,ze to nie 1 nasze spotkanie!!!! Edytowane 30 Października 2006 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 TO kiedy robimy powturke z rozrywki :bigrazz: dziewczyny jak sie podobalo w longu?? To jest lokal który chyba się rozciąga wraz z przybywającymi fazami uczestników.W każdym razie zdjęcia z imprezy możecie pobierać TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) Lampucery :bigrazz: Spoko my też nie mogłyśmy sobie przypomieć tego waszego określonka"czymryja?" i drugie "ty dziwko bez szkoły?" To było " czym ryj padlino" :( Jeszcze raz dzięki, jestescie mocne :crossy: Fajne foty :( Szkoda, ze cenzura musi byc :( Edytowane 30 Października 2006 przez zosia_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Widze, ze imprezka byla wypasna! :crossy: Mam nadzieje, ze na nastepne spotkanko mi juz rowniez uda sie dotrzec. Teraz juz noga w stabilizatorze, takze jest git! Zdjecia ekstra! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Widze, ze imprezka byla wypasna! :( Mam nadzieje, ze na nastepne spotkanko mi juz rowniez uda sie dotrzec. Teraz juz noga w stabilizatorze, takze jest git! Zdjecia ekstra! :( Masz czego zalowac :crossy: ,bylo doskonale ale pociesze Cie ,ze nie Ty bylas w stabilizatorze bo jeszcze Dormarcia z Wawy zrobila sobie cos w reke wiec szkoda ze was nie bylo ale coz....nastepnym razem jak zawiedziecie to pomysle ,ze Wawa wymieka.... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 CHRYSTE ile tam zdjęć rozwodowych!!! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Dziewczyny było zajebiście. Jesteście świetne :crossy: . Koniecznie musimy to powtórzyć.Musicie przyjechać do Kletna. Wiem do maja jeszcze daleko ale rezerwujcie już długi weekend, tam się będzie działo :( "Gitta wszystko w porządku, cała jesteś :( " :bigrazz: Gitta nie zrobila sobie krzywdy? Rico, powinieneś zmienić nicka na "Jednorożec" :( Zadzam sie. Mam nadzieje, ze głowa juz nie boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Riko, mamy nadzieję, że Gitta za bardzo Cie nie popsuła ;-) Dziś już powrót do codziennego życia, ale przy porannej kawie w pracy miałam co opowiadac... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Zdjęcia zostały z serwera ściągniete,jeśli ktoś z was nie zdążył to dajcie znać na priv coś wymyślimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Masz czego zalowac :bigrazz: ,bylo doskonale ale pociesze Cie ,ze nie Ty bylas w stabilizatorze bo jeszcze Dormarcia z Wawy zrobila sobie cos w reke wiec szkoda ze was nie bylo ale coz....nastepnym razem jak zawiedziecie to pomysle ,ze Wawa wymieka.... :) Ja nigdy niczego nie zaluje czego powinnam zalowac :crossy: Ja stabilizator mam dopiero od piatku i to na zerowych stopniach, czyli prkatycznie calkowity wyprost, takze jeszcze dosyc trudno jest mi sie poruszac, ale za to mam kule do lania mych ,,sluzacych" :evil: Tez sie w sumie swietnie bawilam w sobote-koledzy zapakowali mnie do samochodu i pojechalismy na koncert-przynajmniej mialam caly czas miejsce siedzace. Aha! I jeszcze jedno! Jestem jedna z tych ,,mazowszanek", ktore raczej nie daja ciala jak sie gdzies deklaruja! :) I wypraszam sobie te WARSZAWIANKE!!!!!! :( :crossy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Ja nigdy niczego nie zaluje czego powinnam zalowac :bigrazz: Ja stabilizator mam dopiero od piatku i to na zerowych stopniach, czyli prkatycznie calkowity wyprost, takze jeszcze dosyc trudno jest mi sie poruszac, ale za to mam kule do lania mych ,,sluzacych" :crossy: Tez sie w sumie swietnie bawilam w sobote-koledzy zapakowali mnie do samochodu i pojechalismy na koncert-przynajmniej mialam caly czas miejsce siedzace. Aha! I jeszcze jedno! Jestem jedna z tych ,,mazowszanek", ktore raczej nie daja ciala jak sie gdzies deklaruja! :( I wypraszam sobie te WARSZAWIANKE!!!!!! :( :( :( Wykresl z opisu Warszawe to nikt Cie nie bedzie tak nazywal :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Kilera co tylko coś o hądzach mówił. Udowadniałem wyższość hondy nad innymi markami :buttrock: :flesje: :) Aha....jak to bylo....lafiryndy i ...l....zawsze zapominam tego okereslenia drugiego...cala drpge w pociagu do domku probowalam sobie przypomniec i mi to spokoju nie daje :icon_mrgreen: A kto i o kim tak mówil ??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Wykresl z opisu Warszawe to nikt Cie nie bedzie tak nazywal :icon_biggrin: Tego akurat zrobic nie moge. Choc pochodze i mieszkam w Konstancinie, to jednak wiekszosc czasu spedzam w Warszawie, bo tam sie ucze i pracuje i najczesciej bawie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi