Sylwek Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Jak w temacie.Mysle ze wielu juz sie niecierpliwi (w tym ja) albo bedzie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 5 dni (w tym 2 weekendowe), ale to było w 1995 r. :buttrock: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 3 dni z dostawa do domu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebi Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 hmmm ale jesteście Szczęśliwcami! Ja odbierałam rok temu prawko i czekałam 3 tygodnie, odbierałam w wydziale komunikacji do tego się pomylili i znowu czekanie tydzień na prawko z reklamacji :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 hmmm ale jesteście Szczęśliwcami! Ja odbierałam rok temu prawko i czekałam 3 tygodnie, odbierałam w wydziale komunikacji do tego się pomylili i znowu czekanie tydzień na prawko z reklamacji :flesje:1,5 miesiącaNajpierw wybili mi samo B.Potem musiałem zapłacic 30 zł za h** wie co po to zeby za miesiąc przysłali mi prawidłowe A+B:) Możecie sobie wyobrazic jak się czuje człowiek który zdał egzamin i oczekuje na prawko, a jakas baba pomyliła się nie zauważając zaliczonego egzaminu A;/ paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 1,5 miesiącaNajpierw wybili mi samo B.Potem musiałem zapłacic 30 zł za h** wie co po to zeby za miesiąc przysłali mi prawidłowe A+B:) Możecie sobie wyobrazic jak się czuje człowiek który zdał egzamin i oczekuje na prawko, a jakas baba pomyliła się nie zauważając zaliczonego egzaminu A;/ paranojaKu..a to się nazywa pech :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebi Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 1,5 miesiącaNajpierw wybili mi samo B.Potem musiałem zapłacic 30 zł za h** wie co po to zeby za miesiąc przysłali mi prawidłowe A+B:) Możecie sobie wyobrazic jak się czuje człowiek który zdał egzamin i oczekuje na prawko, a jakas baba pomyliła się nie zauważając zaliczonego egzaminu A;/ paranoja No to Mati łączę się z Tobą w bólu! Przez 1,5 miesiąca chyba zagryzłabym wszystkich urzędasów - zwłaszcza że za jazdę bez dokumentów w mojej mieścinie kasują 100 PLNów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Co tu dużo gadać... sprawdź sam, czy masz już plastik do odebrania:https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx Ja czekałem 2 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Doctor_46 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Roznie to bywa z tym prawkiem ... ja odebralem po 2 tygodniach :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 ja odebrałem dokładnie po 10 dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALAMANDRA Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Dwa długie tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltron Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 ja tak jak wiekszosc po 2 tygodniach :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorota. Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 nie bede oryginalna- 2 tygodnie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi