Fenix69 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 miło było i tyle A KROWY KTÓRE DUŻO RYCZĄ MAŁO MLEKA DAJĄ hehehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 a to pech, podobno w weekend ma byc cieplej, może wtedy Pan Nauczuciel się zjawi, może ty masz na niego pwływ Klaudiuszu? Wlaśnie wróćilem z małego śmiganka z Ryżym po mieście :buttrock: Jeżeli nie będzie padało to czemu nie, zaraz mu linka do tematu wyśle :cool: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) A tak z ciekawości. Coś pojeździliście czy tylko było stanie i pierdzenie w spodnie? mie wiem jak inni ale musiałem przejechać kawałek bo mi się moto przez siekierkowski pchać nie chciało :cool: ;) Ale serio mówiąc to nie lataliśmy bo instruktor dał ciała ... :buttrock: :cool: Edytowane 19 Października 2006 przez Fenix69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Dokladnie, bez instruktora jakos nie mielismy odwagi :buttrock: TUREK: wspolczuje tej wczorajszej feralnej sytuacji. Musialo byc Ci bardzo przykro, dobrze, ze jestes caly! Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) Aaaaaa to ja byłem niezbędny? Sami ze sobą to już uwag i doświadczeń nie wymienicie?Kręciłem wczoraj do późna Toolbox'a i tak wyszło.Hehehehe skoro jestem niezbędny żeby przemówić do rozsądku to spoko.Z tego ca ja wiem to w weekend ma trochę padać ale jeśłi nie... to można w takim razie w sobotę jakoś się spotkaćA tak z ciekawości. Coś pojeździliście czy tylko było stanie i pierdzenie w spodnie? trzeba bylo dawac w spodnie bo było zimno :buttrock: szanowny kolego Ryży sami zapodaliście chęć isntrukatazu a teraz dworujecie sobie z naszej kompanii :cool: Lub obleciał was strach?????? Edytowane 19 Października 2006 przez Fidel5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 A do tego byl pomyslodawca ustawki we srode o 20! Wiedzial jak bedzie zimno i chcial nas wystawic na probe! :buttrock: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 A do tego byl pomyslodawca ustawki we srode o 20! Wiedzial jak bedzie zimno i chcial nas wystawic na probe! :cool: a najtwrdszych wydupczyc :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Panowie, do przyszłej Środy od 16-19 C w Warszawie i tylko w Sobote troche deszczu :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Nie przejmuj się Ryży, Fidel marudzi, bo sobie ostrzył zęby na twój autograf :cool: :buttrock: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 :cool: Nie przejmuj się Ryży, Fidel marudzi, bo sobie ostrzył zęby na twój autograf :cool: :buttrock: ;) kurka znowu mnie rozgryzłeś, ale tak naprawde to chodzi mi o zdjecie z gwiadą telewizjii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) :cool: kurka znowu mnie rozgryzłeś, ale tak naprawde to chodzi mi o zdjecie z gwiadą telewizjii No, no :cool: Takie z odciskiem szminki i dedykacją "Dla kochanego..." ;) P.S 666 postów :buttrock: Edytowane 19 Października 2006 przez karol1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Dziękuję Klaudiuszowi za chęć hałasowania pod oknem mym na swej czterocylindrowej lutni. Cieszę się, że podwyższyliście swe umiejętności podgrzewania spodni w chłodne dni i obiecuję, że w przyszłym roku nauczę Was, jak szybko, łatwo i nieprzyjemnie pokonywać długie, szybkie łuki na naszych auostradach...jeśli oczywiście będą chętni. Będę dawał Wam wskazówki z samochodu. Pozdrawiam szczególnie Karola (mrraaauuuu :cool: )...dla którego od wczoraj jestem Misiaczkiem. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 ....Pozdrawiam szczególnie Karola (mrraaauuuu :D )...dla którego od wczoraj jestem Misiaczkiem. :D Co to gay-forum, w mordeczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Kurde w środę było tak zimno, że dopiero dzisiaj rozmarzł mi net i mogłem się zalogować na 4um :D Gdy dojechałem do domu po naszej ustawce byłem tak przemarznięty, że stwierdziłem, iż właśnie kończę sezon ale następnego dnia już zapomniałem o tym bzdurnym pomyśle! :D Do następnego razu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Embe! Miałeś nikomu nie mówić! :D Koledzy będą zazdrośni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi