TUREK Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) może i ja podjadę...oczywiście w celach towarzyskich :clap: bo w takich temperaturach i w takim miejscu to można się nauczyć co najwyżej efektownego gruzowania sprzętów.... :biggrin: pees. czy starczy mi 60 kartkowy zeszty na notatki :lalag: :buttrock: Edytowane 17 Października 2006 przez TUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Jak do tej pory motocykl bede mial zrobiony to tez sie zjawie. Jak to wyglada jeszcze co do godziny? Pozdrawiam! Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 17 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Jak do tej pory motocykl bede mial zrobiony to tez sie zjawie. Jak to wyglada jeszcze co do godziny? Pozdrawiam! ok 20. juz pusto i dobry dojazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 może i ja podjadę...oczywiście w celach towarzyskich :lalag: bo w takich temperaturach i w takim miejscu to można się nauczyć co najwyżej efektownego gruzowania sprzętów.... :buttrock: Nie bądż mientki :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ja mówiłem o parkingu powyżej tych kółek bo tam jest szeroooooko, a policja i tak przyjeżdża po 15 minutach :buttrock:A często jest tak że już stoi i sie czai własnie tam gdzie to kółka :biggrin: Ok, ok, ok :lalag:Spotkanie chyba bedzie mialo bardziej towarzyski charakter, wiec chodzilo mi o miejsce zbiorki lepsze niz parking przed go sport :clap:Ja bede napewno, do zobaczenia (milo bedzie Was poznac;P ) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) Przepraszam, ale może mi ktoś powiedzieć o której i gdzie mam się stawić, bo po 10 godzinach na wydziale mam problem z rozumieniem czytanego tekstu :D Chyba przywioze ze sobą termos herbatki bo nie wiem jak tam wyrobimy inaczej ;) [EDIT] Zebrałem się w sobie i doczytałem :D Przynajmniej jedna V-ka będzie pośród rzędowych odkurzaczy :P;) Edytowane 17 Października 2006 przez karol1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Info dla reszty studentow, ktorzy nie moga sie ogarnac :D 20.00 parking GEANT :D (mapka pare postow wyzej) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ja też postaram się podjechać w umówione miejsce o 20:00. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 No dobra jak Ursynów to jak ja zdąże to się pojawie Pozdrawiam. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ja też postaram się podjechać w umówione miejsce o 20:00. :D :D ;) :P A juz sie balem, ze wymiekniesz :flesje: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
&REW Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Przepraszam, ale może mi ktoś powiedzieć o której i gdzie mam się stawić, bo po 10 godzinach na wydziale mam problem z rozumieniem czytanego tekstu :D Chyba przywioze ze sobą termos herbatki bo nie wiem jak tam wyrobimy inaczej :eek: [EDIT] Zebrałem się w sobie i doczytałem :P Przynajmniej jedna V-ka będzie pośród rzędowych odkurzaczy :clap:;) Niejedna :flesje: Też będę :eek: Chętnie pogadam z Tobą o SVce, bo przepycham się trochę z serwisami co do swojej i jeszcze jednej konsultacji nie zawadzi :D Greetz, &REW. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Taaa...a ja z kolei przyjade dupa po asfalcie... Dowiedzialem sie, ze Max do odbioru dopiero w poniedzialek...ehh....szkoda. No nicto, moze jak wypali za pierwszym razem to zrobi sie z tego cykliczne spotkanie. Pozdrawiam! Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 No nicto, moze jak wypali za pierwszym razem to zrobi sie z tego cykliczne spotkanie. Taaaa, patrzac na pogode i pore roku jaka sie zbliza to naaapewno : :D :D Tylko bedziemy musieli zakupic skutery sniezne, ale wtedy ochrona z geanta nas napewno pogoni;Pps: kto wezmie na dzis termos z herbatka? ;) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Seńjor Komendante...Fidelu znaczy się...z domu będę mógł się wydobyć po 20stej ilość minut nieokreśloną. Dziś muszę też wieczorem uczestniczyć w zmianie opatrunku, dlatego hmm....niestety nie skorzystam z jakże fajoskiej oferty Twej. Pozostają jeszcze kwestie uzależniania kogoś od kogoś...bo teraz nie dość, że mam dwie kule, to dla osób postronnych stanowię kulę u nogi :D Wiesz - boli, aua...wracam do chałupy. Nie czuję się jeszcze na siłach na pozadomowe zchadzki...ale już niedługo. W przyszłym roku razem palimy gumę... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 18 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Seńjor Komendante...Fidelu znaczy się...z domu będę mógł się wydobyć po 20stej ilość minut nieokreśloną. Dziś muszę też wieczorem uczestniczyć w zmianie opatrunku, dlatego hmm....niestety nie skorzystam z jakże fajoskiej oferty Twej. Pozostają jeszcze kwestie uzależniania kogoś od kogoś...bo teraz nie dość, że mam dwie kule, to dla osób postronnych stanowię kulę u nogi :D Wiesz - boli, aua...wracam do chałupy. Nie czuję się jeszcze na siłach na pozadomowe zchadzki...ale już niedługo. W przyszłym roku razem palimy gumę... ;) spoko dam ci troche spida i dasz radę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi