endurowiec Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 No rzeczywiście można tylko pozazdrościć. Jedna z lepszych fotek jakie do tej pory widzialem na bicepics. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Fotka faktycznie kozacka na maxa poprostu..... Odrazu sobie ja zassałem........ Graulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Rzeczywiście piękna fotka. Szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 a ja sobie ustawiłem na tapetke z poniższego linku:http://w1.bikepics.com/pics/2006/10/07/bik...696247-full.jpgOgólnie to ostre fotki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkorwas Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Swietna fota poprostu zajedwabista :banghead: Juz u mnie jako wallpaper ;p ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 a zaraz kolega powie nam: "Stop Panowie, prawa autorskie" :biggrin: Od każdego ściągnie po 5zł i będzie miał na kilka litrów wachy :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 brawo myjagi!!brawo chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 brawo myjagi!!brawo chlopakiA myślałem, że pan Myjagi ma DR 350 :banghead:Fota Rispect :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 A myślałem, że pan Myjagi ma DR 350 Ma DRa, nawet na sprzedaz. 525 to nowy nabytek. Powiem tak: daje chlopak rade :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 No wlasnie Myjagy przeciez ma DR350 :] Teraz ja bodajze sprzedaje bo widzialem ogloszenie. A moze to nie jego motorek?? POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 moze wreszczie dla siebie cos od dzieci hitlera przywiozl ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 podobają mi sie te komentarze " moze to nie jego moto"a co exc525 nie mozna sobie kupic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Hehe ja nie mowie ze nie mozna ale nie chwalil sie ze kupil EXC525 :banghead: Ostatnio jak mi moto przywozil to mial z niemiec brac jakis moto ale miala to byc DRzecia :banghead: Ktory to rok tego jego KTMA?? POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 stary zapewniam Cie ze to jego moto bo w sumie zawsze jak latam to m.in. z nim. no chyba ze pozycza od kogos :banghead:To jest model 03' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Ma dr350 bo nawet ostatnio pisąłem maila w jej sprawie.Miał nawet dwie ale jedna juz poszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi