Sylwek Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Ostatnio sporo tu topicow o zdanych egzaminach... ale to oczywiscie dobrze :icon_mrgreen: I ja nie bylem gorszy :buttrock: w piatek udalo mi sie zdac prawo jazdy na 2 kategorie za pierwszym razem. W sumie chyba najwazniejsze to jakos opanowac stres a dalej to juz z gorki. PS. Przy okazji chciałbym polecic wszystkim szkole jazdy w Zielonej Gorze MOTOREX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Gratz :icon_mrgreen: Ofkoz, opanowanie stresu to podstawa, choc nie jest to proste :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Gratki! Ja kategorie A zdobyłem 4 pażdziernika, na B niestety musze czekać przynajmniej do 30 listopada :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Gratulacje :buttrock: A opanowanie stresu to podstawa jezeli jestes oczywiscie pewien tego czego sie nauczyles :icon_mrgreen: Teraz tylko uzbroj sie w cierpliwosc i oczekuj dokumentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 GRATULACJE... Witamy w świecie legalnej jazdy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Witaj. GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 gratki, zanm doskonale to uczucie :-) I pamiętaj, lewa w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 taa teraz czekanie....ale podobno nie koniecznie. Slyszalem ze dzien po zdaniu egzaminu dane o tym, ze egzamin zostal zdany sa w bazie policji i w razie kontroli dostaje sie mandat za brak dokumentu (tak jak bym go zapomnial).to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruss00 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 No to wielkie Gralulacje dla Ciebie !!!!! Teraz tylko jakies moto na przyszly sezonik i jazda :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 :icon_mrgreen: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 taa teraz czekanie....ale podobno nie koniecznie. Slyszalem ze dzien po zdaniu egzaminu dane o tym, ze egzamin zostal zdany sa w bazie policji i w razie kontroli dostaje sie mandat za brak dokumentu (tak jak bym go zapomnial).to prawda? Nie do końca. Na prawku masz datę wystawienia dokumentu. Czyli średnio 5-6 dni od zdanego egzaminu, oczywiście jeśli zapłacisz za wyrobienie prawa jazdy. Choć podobno uprawnienia zdobywasz dopiero po odebraniu plastiku. Zalecam lekturę: http://forum.motocyklistow.pl/Jezdzic-bez-prawka-t58259.html . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Prog dzieki za link.Wyglada na to ze jescze troszke poczekam ;/ a sezon mija.muwi sie trudno. Bede jexdzil w zimie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Jak juz pisalem w temacie podanym powyzej jezdzilem bez odebranego prawka i sie nic nie stalo a na dodatek mialem to szczescie ze mi dokument wydali juz dzien po zdaniu egzaminu :icon_mrgreen: (tzn. ten wpis w bazie danych a nie plastik na niego czekalem 3 tyg). Prog nie wiem jak ty ale ja placilem przy odbiorze prawka i nie musialem wczesniej nic placic zeby mi wyrobili.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Gratuluję :buttrock: Swoją drogą mam nadzieję, że jak będę zdawał na A i B to również zdam za pierwszym razem.Ale mam jeszcze sporo czasu,bo kurs bede zaczynał około nowego roku :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi