pakeroso Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Z pomocą przyszedł mi portal oferia.pl, powiązany z Allegro. Można wyhaczyć naprawdę niezłą okazję. Udało mi się sprowadzić motor za 200 zł, choć dałoby się i taniej (jeśli ktoś ma po prostu po drodze) gdyby nie zależało mi na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karrrdas Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Jeśli ktoś potrzebuje transportu motocykla na terenie Warszawy z resztą z chłopakami trasy te są do dogadania polecam firmę która zajmie się tym profesjonalnie. Motocykl przewożony jest w busie dzięki czemu nie jest narażony na odpryskujące kamienie i warunki atmosferyczne (jak w przypadku przyczepki), miła fachowa obsługa, ubezpieczenie ładunku i konkurencyjne ceny. Tel.793 440 799 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adonisj Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Mój motor przewiozła firma Truck4You z siedzibą w Lublinie Edytowane 10 Czerwca 2013 przez adonisj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysioz Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Moze to odgrzewanie kotleta , ale temat moze byc przydatny. Transport motocykla jak i innych rzeczy mozna wystawic na aukcji ( kto zrobi to taniej) http://clicktrans.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Również polecam tę stronę - można bardzo tanio przesłać motocykl. Mi udało się, od siebie (okolice Tarnowa) do Sochaczewa za 260 zł brutto.!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 W moich stronach wynajęcie przyczepki typowo motocyklowej to koszt od 70 do 100zł na dobe. Najlepiej samemu na hak i wio....;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimp EVO V2 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Panowie podsylam linka http://www.groupecat.pl/cms_/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=53 Transport Harley Szczecin-Olesno ponad 500 km 360 zl z wat ubespieczenie na 50000 tys zl .Motocykl w ramie specjalnej do transportu motocykli kierowca w szczecinie odebral motocykl czwartek 12.00 w olesnie byl piatek 8.00 wiec nawet nie 24H faktura itp. W tej chwili szykuja mi oferte za ile przywiaza mi z portu Bremenhaven do Olesna to ponad 880 km pozdrawiam panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduro1 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 w sumie nalezy generalnie szukac firmy lub kogos korzystnego z okolicy, no bo po zakup motorka trzeba raczej osobiscie z transportem pojechac.na fotkach moze wszystko wspaniale wygladac ,ale rzeczywistosc moze okazac sie abslutnie "naga". pozdr.E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cajron Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ja przyczepkę wynająłem a wiozłem ze Śląska do Łodzi. Wyszło mnie 60 zł na dobę. No i zatrudniłem kumpli do pomocy przy mocowaniu:) Tak jak słyszałem ze względów bezpieczeństwa nie polecałbym wracać do domu zakupionym właśnie moto. Zwłaszcza jeśli to używka od handlarza. Ale przyczepka się sprawdziła:) Cytuj Lewa w górę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarosja Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Trochę się wtrące w temat...polecam na Warszawce moto-pomoc-24.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Hehe, aż się specjalnie musiałeś zalogować, tyle zachodu żeby bezinteresownie polecić jakąś firmę :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Witam, mam takie pytanie, posiadam zwykłą przyczepkę lekką i chciałbym nią transportować motocykle, już na niej woziłem crossy, ale wiadomo przy mocowaniu crossa nie myślałem nad tym czy w jakiś sposób go mogę uszkodzić. Ale teraz zamierzam wozić motocykle między innymi sportowe, wiec już trzeba więcej ostrożności i precyzji. Wiec pytanie do was jak tą przyczepkę przerobić, jak łapać motocykl, gdzie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokofeina Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Witam, mam takie pytanie, posiadam zwykłą przyczepkę lekką i chciałbym nią transportować motocykle, już na niej woziłem crossy, ale wiadomo przy mocowaniu crossa nie myślałem nad tym czy w jakiś sposób go mogę uszkodzić. Ale teraz zamierzam wozić motocykle między innymi sportowe, wiec już trzeba więcej ostrożności i precyzji. Wiec pytanie do was jak tą przyczepkę przerobić, jak łapać motocykl, gdzie co i jak. Przejrzyj moja oferte. http://motokofeina.pl/systemy-mocowania-motocykli-tyrefix-steadystand-fixed-brakefix-flexirail/ Cytuj MOTOKOFEINA.PL - Tuning i chiptuning motocykli. Hamownia motocyklowa Warszawa (Nadarzyn). Serwis i przygotowanie na tor. Blokady mocy na kat. A2. Obsługa ogumienia.Akcesoria tuningowe: Rapid Bike, Cordona Quickshifters, Sprint Filter, PZ Racing, 4Racing Components,PK Power. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
transportmotocykli Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Wątek stary, ale jako że zbliża się sezon warto odświeżyć.Polecam usługi profesjonalnych firm zajmujących się transportem motocykli. Ja korzystałem z http://dostawczy4you.pl/transport-motocykli/ i nie żałuje. Co ważne dobrze zabezpieczają "towar" dzięki czemu dojechał nieuszkodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 A ja polecam cat logistics, 310 netto stala oplata w dowolne miejsce w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi