poonani Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 wybaczcie, ale nie zgadzam się z tą opinią. Nie wiemy co było przed rozpoczęciem pościgu. Tak się składa, że znam tochę policjantów, również motocyklistów i według mojej wiedzy, oni raczej nie przesadzają jak nie muszą (odpowiadają materialnie za pojazdy i w razie kolizji czy wypadku wcale nie mają przyjemych chwil). Nie wiem czy jeżdiliście trochę za granicą, ale ja byłem przyjednym pościgu i ten tu wcale nie odbiegał od tego co widziałem.Oby jednak takich sytuacji było jak naj mniej - nikomu to nie przyspaża splędoru. Pozdraiwam,krzysztof ale nie zaprzeczysz że akcja robiona troche na pokaz co nie ? powiedz skąd wziełoby się nagranie z radiowozu w necie? chodzi tu tylko o zastraszenie nas motocyklistów. taka jest moja opinia, rozumiem i szanuję jeżeli ktoś się z nią nie zgodzi. Powiedz mi prosze jeszcze czy nie dałoby się tego pościgu troche ukrócić? PozdrawiamPrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerlst Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Poonani, a niby skąd te numery mieliby spisać? Z ramy i silnika? Przecież on blach nie miał… Nawet jakby miał to jak byś się czuł gdyby się okazało, że policja zamiast ścigać, tylko spisała numery blach z Twojego moto, które to przed chwilą ktoś Ci podprowadził. Pewnie byś napisał, że zamiast go ścigać to tylko numery blach spisali… Wiadomo, to forum motocyklistów, ale nie znaczy to, że trzeba usprawiedliwiać każdego wariata na motocyklu, który z motocyklistą nie ma nic wspólnego, bo to przez niech mamy taką, a nie inną opinię. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 który z motocyklistą nie ma nic wspólnegono niestety ma, bo motocyklista to po prostu kierujący motocyklem. :biggrin: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyot. Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Honda to nie 600 tylko 954RR.Vectra 3.2.Za kierownica Vectry dobry kierowca a zarazem motocyklista Pan Lis a za kierownica RR ...nie bede sie wypowiadał:biggrin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 I po co o tym znowu dyskutowac, jak to pare tyg temu wszystko zostało juz przewałkowane? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 No jasne winna policja... chyba się niektórzy za dużo najarali :biggrin: a jak cie golf z ciemnymi szybami pier... na przejściu dla pieszych to ty jesteś winny - bo po co tam właziłeś?!Ludzie trochę zdrowego rozsądku!Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 I po co o tym znowu dyskutowac, jak to pare tyg temu wszystko zostało juz przewałkowane? Brawo Greedo A wy barany czytajcie poprzednie tematy zanim wyskoczycie ze swoim po raz dziesiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerlst Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Wy barany znaczy, kto? To żeby zabrać głos trzeba przeczytać wszystkie tematy jakie są na forum? Skoro nie zabrałem głosu wtedy tzn. chyba, że mogę coś teraz napisać... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 6 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Brawo Greedo A wy barany czytajcie poprzednie tematy zanim wyskoczycie ze swoim po raz dziesiaty Kolezko... zanim zalozylem temat przegladnalem forum zeby nie dawac tego drugi raz... wyszukiwarka nie znalazla wiec zalozylem temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) Brawo Greedo A wy barany czytajcie poprzednie tematy zanim wyskoczycie ze swoim po raz dziesiaty Nieładnie z twojej strony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I nie czuje się baranem. Edytowane 6 Października 2006 przez Konował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 A mnie natomiast bawi ta szokujaca pod publiczke infomacja o przeszlo 100 punktach karnych... Skoro gosc nie ma prawka to i tak pewnie leje na te punktym, ale nie lubie wciskania ciemnoty. Po pierwsze sprawa wykracza poza mozliwosci ukarania goscia mandatem. I co - wniosek o ukaranie do sadu grodzkiego pojdzie ze spisem czynow, za ktore naliczyli mu te wszystkie punkty? To ile tego bedzie - 5 stron z rozpisaniem na jakiej ulicy, na ktorym kilometrze to zrobil? Nie - wniosek o ukaranie pojdzie z zarzutem niezatrzymania sie do kontroli drogowej i stworzenie zagrozenia w ruchu. Rzecznikowi prasowemu, ktory podal info o puntkach proponuje lekture art. 12 kk (Kodeks wykroczen w tym zakresie odsyla do kk)Art. 12. Dwa lub więcej zachowań, podjętych w krótkich odstępach czasu w wykonaniu z góry powziętego zamiaru, uważa się za jeden czyn zabroniony. Dostanie wiec kare przewidziana za niezatrzymanie sie do kontroli - zapewne w gornym zakresie i z zakazem prowadzenia pojazdow, ale to i tak nie po zadnego pokrycia w ich wyliczeniu takiej ilosci punktow :icon_mrgreen: . Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 wracajac do samochodow, zapewniam was ze na trasie spokojnie mozesz dogonic srednio zaawansowanego motorajdera, wciskasz gaz i masz 200 po chwili 220 i juz prawie masz na zdezaku owa szlifiere, roznica przyspieszenia przy predkosciach autostradowych maleje....teraz robia naprawde szybkie auta, wiem bo czasem jezdze i jestem pod wrazeniem ich mozliwosci... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 A tak na marginesie to on szybko wcale nie jechał, widziałem gorszych oszołomów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 A tak na marginesie to on szybko wcale nie jechał, widziałem gorszych oszołomów.Dla konowala jest to tempo spacerowe :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 A tak na marginesie to on szybko wcale nie jechał, widziałem gorszych oszołomów. Pewnie :icon_mrgreen: wystarczy spojżenie w lustro :buttrock: :clap: Piszę oczywiście o sobie :offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi