Browar Opublikowano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Witam!! To co napisałeś to już wiemy :banghead: hehe ale dzięki za podsumowanie :banghead: Szacun !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) Jako, ze miałem już ten problem (ukradli chamy :banghead: ) i gadałem z policjantem na ten temat... Nie podrabiajcie tablic !!! Żadnych tablic podobnych do oryginalnych - przecież to od razu widać; poważne problemy można z tego mieć (traktowane jest jak zamierzone fałszerstwo tablicy). Lepiej po prostu zrobić jakieś 'tymczasowe' - nawet krzywo napisane - jak policja Was zatrzyma to trzeba powiedzieć 'właśnie mi ukradli i musze jakoś wrócić do domu' i z reguły nie ma to poważniejszych konsekwencji. Edytowane 8 Października 2006 przez mario_BS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 .. no taką też mam nadzieje jak mnie zatrzymają ... .. daleko się teraz nie zapuszczam ale i tak jakoś nie swojo się czuje wiedząc, że to nie oryginały ... jeszcze 1,5 tygodnia i będą nowe :banghead: :biggrin: :biggrin: a do tego czasu życzcie mi szczęścia :banghead: Pozdrawiam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 chyba czcionka nie ta sama co ? PozdroPtablica zostala dporacowana :) pod katem czcionki, odstepow i trojwymaiarowosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motodzik Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Moją tablicę z motocykla zgubiłem -lub mi ukradli - ale jezdziłem bez niej z 2 tygodnie zanim zauważyłem, że jej nie mam :) :buttrock: - mimo poszukiwń na forum nikt nic nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Moją tablicę z motocykla zgubiłem -lub mi ukradli - ale jezdziłem bez niej z 2 tygodnie zanim zauważyłem, że jej nie mam :) :biggrin: - mimo poszukiwń na forum nikt nic nie wie No to też się często zdarza hehe ale tak sobie myśle że w sumie lepiej nie wiedzieć i jeździć niż wiedzieć że się jeździ na zamienniku zrobionym przez siebie.. ,,jak się nie wie to nie ma stresu :buttrock: i jest komforcik psychiczny :biggrin: Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 tablica zostala dporacowana pod katem czcionki, odstepow i trojwymaiarowosci Nie wiem z czego sie tak głupio cieszysz. 10 razy się uda, za jedenastym trafisz na cwańszego i będzie wyrok, pewnie w zawieszeniu na początek, ale na kilka lat w papierach zostanie. Tablica tejestracyjna to taki sam dokument państwowy jak dowód rejestracyjny. Rozumiem więc, że dowody rejestracyjne też podrabiasz?Małe kombinatorki....pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 ... dlatego właśnie ja nie zapuszczam się daleko na zamienniku .. zwyczajnie się boję że mnie pały skroją ... tak tylko niedaleko chaty śmigam co by zaspokoić głód latania ... kilka kilometrów dziennie... jeszcze tydzień i bede miał nowe blachy z urzędu :) :D :) :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Lataj panie aż ci pała stanie... W każdym razie każdy sobie rzepke skrobie. Nawet przy domu policja jeździ, okolice domu zawsze są pechowe, a to sie jebnie w cos, a to pały zhaltują. Ostrożnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Ano, nie daj Boże o wypadek z takimi tablicami...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Dobrze że jeżdze po takich drogach o których w ogóle mało kto wie że istnieją ... a jedynymi świadkami moich jazd są krowy i owce :) :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) Dobrze że jeżdze po takich drogach o których w ogóle mało kto wie że istnieją ... a jedynymi świadkami moich jazd są krowy i owce :) :) :Dwlasnie dlatego tylko raz uzylem tej tablicy (zeby uchronic motorek przed rekami niepowolanej osoby) :) nowa zrobililsmy dla swojej satysfakcji i wisi sobie teraz nad biurkiem. PS co do wypadku to motorek ma jeszcze wazne OC :) .... z reszta to dluuuga historia :) i SZCZERZE chlopaki nie polecam podrabiania dokumentow na dluzsza mete... kumpel podrobil sobie legitymacje z liceum z 1987 na 1985... dwa lata bylo spoko ale kontroler w pociagu przyjzal sie uwazniej i teraz kumpel ma sprawe i pewnie dostanie kuratora....PZDR Edytowane 10 Października 2006 przez pawela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 hehehe .... ciekawe kto kupi od Ciebie tą rame ... z papierami :) może też są podrobione :) :) :D Zdrowie :) PS. jeszcze tydzień i mam nowe blachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 hehehe .... ciekawe kto kupi od Ciebie tą rame ... z papierami :P może też są podrobione :flesje: :flesje: :D Zdrowie :P PS. jeszcze tydzień i mam nowe blachyhehe LEGALNA rama z papierami przywieziona z niemiec jako dodatek do zakupu mojej detki... mialem cos na niej budowac ale stoi w garazu wiec moze sie komus przysluzy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Yeah Right :banghead: :flesje: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi