TUREK Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Dzięki chłopaki, że tak dbacie o swojego kolegę, jestem pod wrażeniem, :bigrazz: . A co do motocykla - już się skontaktowaliśmy w tej sprawie. Pozdrawiam, Pawel no to :crossy: pees. nie wiem jak Adam ale ja czuję się zaproszony na ślubne balety :icon_eek: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 To może napisz nam Pawle co tam siedziało w tej cbr :) Generalnie jeśli chodzi o gaśniecie moto to ja miałem tak skatowany aku w mojej ze podczas jazdy zgasła i koniec :bigrazz: I była to typowo wina akumulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Napiszę jak sprawdzę to dokładnie (we wtorek, tak się wstępnie umówiliśmy). Pawel PS. Turek, właśnie odpoczywam po ślubnych baletach u kumpla, ale na moje na pewno będziesz zaproszony :-). Zresztą Adam też :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatiaCBR Opublikowano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Napiszę jak sprawdzę to dokładnie (we wtorek, tak się wstępnie umówiliśmy). Pawel PS. Turek, właśnie odpoczywam po ślubnych baletach u kumpla, ale na moje na pewno będziesz zaproszony :-). Zresztą Adam też :-). Zgadza sie, wstepnie wtorek:)Dzieki Chlopaki!!!! Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 to juz jutro :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatiaCBR Opublikowano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 to juz jutro :icon_mrgreen: No tak dziwnie sie sklada, ze jutro juz wtorek i mam nadzieje, ze wreszcie uslysze jej silniczek:) Milego...Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Jak nie jutro, to w środę. W każdym razie jesteśmy umówieni :-). Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatiaCBR Opublikowano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Jednak w srode:) Milej nocki...Katia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatiaCBR Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Odpalila:) Pawel jestes CUDNY!!!! :) Dzieki :) Katia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Aż się zaczerwieniłem :) . Dzięki Kasia za dobrą kawę i miłe towarzystwo. Polecam się na przyszłość :) . Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonek22 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Odpalila:) Pawel jestes CUDNY!!!! :bigrazz: Dzieki :biggrin: Katia MOzesz powiedziec co było przyczyna, ze nie odpalała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flisert Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Stawiam na zalane świece i slaby akumulator, - ciekawe czy trafilem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatiaCBR Opublikowano 6 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 To pytanie do Pawla, ja sie nie znam na motocyklach wcale a wcale:) Katia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Przyczyna była prozaiczna. Przewód podciśnieniowy się załamał, ktoś go dziwnie poprowadził. Chyba to to, bo paliwo nie opuszczało kranika jak sprawdzałem. Ułożyłem wszystkie kable w sposób "wyluzowany" i silnik odpalił, po napełnieniu gaźników, najpierw prychał na 1 culindrze, potem na 2, potem zakoczył już pełną parą. Iskra jest dobra, ładowanie jest, akumulator w dobrej kondycji. Jednym słowem sprzęt pierwsza klasa :-) Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 no niech tylko ktos by sprobowal zwatpic ze cebra to nie sprzet pierwsza klasa :bigrazz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi