crossowiec 199 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 zastanawiam sie nad kupnem jakiegos enduro klasy 125 i mam na oku Aprilie Tuareg Rally.Ale czy lepsza nie jest Pegaso? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTman Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Szczerze to bym nie kupił a ni tego ani tego. Polecam DT 125 na allegro jest z 97 roku za 2800 A za 3000 moge oddać ci mojego DR-a xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 pegaso i tuareg rally to dwa zupelnie inne motocykla. tuaregiem rally polatasz jeszcze w terenie (wazy niewiele, rama i zawias z tego co sie orientuje jak w RX'ie takze da rade), natomiast pegaso to w 100% szosowka. Ja bym sie bardziej sklanial w stronie tr no ale jesli wolisz enduraki turystyczne i bardziej kreci cie szosa to bierz to drugie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec 199 Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 pegaso i tuareg rally to dwa zupelnie inne motocykla. tuaregiem rally polatasz jeszcze w terenie (wazy niewiele, rama i zawias z tego co sie orientuje jak w RX'ie takze da rade), natomiast pegaso to w 100% szosowka. Ja bym sie bardziej sklanial w stronie tr no ale jesli wolisz enduraki turystyczne i bardziej kreci cie szosa to bierz to drugie :)dzieki za rade, bardziej mnie kreci chyba pegaso bo mam crossa ktorym moge wyjechac tylko w teren i teraz jestem spragniony asfaltu, tym bardziej ze kumpel ma pegaso i jezdzilem, fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 ja jak bym mial kupować to bym kupił Dt 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) dzieki za rade, bardziej mnie kreci chyba pegaso bo mam crossa ktorym moge wyjechac tylko w teren i teraz jestem spragniony asfaltu, tym bardziej ze kumpel ma pegaso i jezdzilem, fajna sprawaz tego co piszesz to masz mtx-a wiec cross to nie jest , mocy ma mało, zawiasy słabe... taki lajcikpegaso tez nie jest wybitną szosówkąsprzedaj mtx-a i zamiast dwóch moto kup jedno które wjedzie i w teren i po asfalcie da rade .. dt 125? :) Edytowane 3 Października 2006 przez robak Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec 199 Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 z tego co piszesz to masz mtx-a wiec cross to nie jest , mocy ma mało, zawiasy słabe... taki lajcikpegaso tez nie jest wybitną szosówkąsprzedaj mtx-a i zamiast dwóch moto kup jedno które wjedzie i w teren i po asfalcie da rade .. dt 125? :)dlaczego wszyscy polecaja mi DT125?Czy ona naprawde jest taka rewelacyjna?A jak z czesciami do DT?Czy trudno je dostac?Bo wiadomo ze jak kupie motor to raczej po krotkim czasie bede wprowadzal poprawki i czy bez problemu je znajde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 DT jest popularnym moto i z częściami nie ma problemu ! Pozatym to już było wałkowane wiele razy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Bardziej bym sie martwił o części do aprilki niż do yamy. tutaj wszystkie części są praktycznie od ręki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 kupuj dt125 :biggrin: to jest dobry sprzecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec 199 Opublikowano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Bardzo dziękuje za rady, ale zrezygnowalem z enduro.Kupuje jakiegoś nakeda, najprawdopodobniej Honde CB 250. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) crossowiec z krwi i kosci :) Edytowane 11 Października 2006 przez enduroguy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) Bardzo dziękuje za rady, ale zrezygnowalem z enduro.Kupuje jakiegoś nakeda, najprawdopodobniej Honde CB 250.I powiedz co będziesz z tym robił mając 16 lat i nie mając prawka?Mieszkasz pare km ode mnie, więc jak jednak kupisz enduro możemy polatać :) Edytowane 11 Października 2006 przez Benek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec 199 Opublikowano 12 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 No co prawda prawka nie mam, ale z mojego grona motocyklistow tez nie wszyscy jezdza na legalu.Poza tym chce miec cos czym bede mogl wyjechac w dluzsza trase.A wydaje mi sie ze pojemnośc 125 to jednak za malo, ze bedzie czasami brakowac tej mocy.Chociaz to nic pewnego ze naked i nic poza tym.Jak nic nie znajde a trafi mi sie jakies fajne endurko, to moze sie skusze. PS:A ty masz prawko ze wozisz sie KDX 125?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 tylko zawsze jest jakaś różnica jeżdząc bez prawka po lesie i torze niż po asfalcie cb 250... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi