kruszon Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 A da się to w jakiś sposób wrzucić może na www.video.google.pl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Trzeba miec konto na gmail.com i mozna wszystko :) Ja bym wrzucil ale to pewnie dlugo by zajelo niestety :/ POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 U mnie normalnie otworzylo przez BEST PLAYERA.Zajebisty filmik,tylko pozazdroscic takiej wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 All download slots (500) assigned to your country (Poland) are in use.Please try again later. tak mi ciagle wywala.. tego toolbara zainstalowalem, ale nie wiem jak zrobic z niego uzytek Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Filmik można obejżeć ale za mało jest w nim konkretnej akcji. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Października 2006 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Ciężko o konkretną akcję w górach... Przy dwóch kamerach. To nie zamknięty tor motocrossowy, gdzie można wszystko nakręcić. I tak jestem zdzwiony, że tyle akcji nakrfęcili. A jest to skondensowany materiał z około 24 godzin jazdy w 3 doby, które ostatnio spędziliśmy na Słowacji. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) Ciężko o konkretną akcję w górach... Przy dwóch kamerach. To nie zamknięty tor motocrossowy, gdzie można wszystko nakręcić. I tak jestem zdzwiony, że tyle akcji nakrfęcili. A jest to skondensowany materiał z około 24 godzin jazdy w 3 doby, które ostatnio spędziliśmy na Słowacji. pzdr No spoko, pewnie moje patrzenie na to jest lekko skrzywione. PS. I gratuluje bobaska :biggrin: Edytowane 5 Października 2006 przez BaRy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Października 2006 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Uwierz mi - widziałem surówkę - np 2 godziny filmu z kamery na kasku. Wyrzygać się szło, nie dało się oglądać...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Dokladnie!! Mnie sie filmik podobal bo widzialem mnostwo innych takich jak mowi Dominik :bigrazz: Co do tego ze nie ma akcji to sa... W gorach trudno o jakies akrobacje w przestworzach :biggrin: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi