Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Września 2006 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Może spróbujesz tym przekonwertować do AVI , a potem poprzednimi programami z AVI do RMVB ? http://software.hoga.pl/program_full.asp?strona=1&id=1618 Nie ma strony tego producenta. http://www.idg.pl/ftp/pc_7633/YASA%20VOB%2...rter%203.2.html Dominik tym programem napewno przekonweryjesz z *vob na mpeg . Wtedy ten film bedzie duzo mniej zajmowal przekonwertuj np na mpeg2 albo mpeg4. obojetnie. mpeg4 ma lepsza jakosc ale troche wiecej zajmuje. Tym napewno dasz rade bo mialem ten sam problem Zainstalowałem, robiłem, dupa. Program w wersji testowej nie przerabia plików większych niż 600 MB, a ten ma nieco więcej :icon_biggrin: Jakieś pomysły jeszcze?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Tam kolega pisał że ma ftp zapodaj to tak jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Ja tez mam serwa 2giga jak cos to moge udostępnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Dominik zrob cos bo by się oglądło.\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Podałem już Dominikowi dane do konta :) mam nadzieje, że to wrzuci szybko :bigrazz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Października 2006 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 wysyła się (już 3 godziny).pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Długo coś.. jakie masz łącze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Października 2006 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 niby 2mb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 upload zawsze jest mniejszy , od downloadu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Linki beda tutaj czy w brudnych filmach?? POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 2 Października 2006 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 To Błażej musi coś wykombinować już. Z góry dzięki. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Dobra dzisiaj postaram sie to przekonwertować. Jak nie da rady to podam link do tego 600 mb pliku :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Blazej daj mi linka tu do tego 600MB :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Witam. Niestety nie dało rady tego przekonwerotwać :biggrin: bawie sie z filmami już od paru lat i zawsze sie udawało a teraz kicha =/Ale ok :icon_mrgreen: Tu jest link do pliku 600mb :buttrock: http://www.dna.foxnet.pl/VIDEO_TS/VTS_01_1.VOB Jedyne co sie boje to o tranfser. Nie wiem ile juz mam wykorzystane na ten miech wiec jak cos padnie to będzie problem pzdr :biggrin:hohoho ja juz pobieram :-) tyle ze zamiast ikonki charakterystycznej dla filmow mam taka której nienawidze taka biała i czema jakimis małymi kolorowymi kropeczkami u góry. bedzie mi to chodzic czy sciagne 600 i sie przekonam ze nie bedize działało?? :-) POZDR! Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 powinno chodzic a jak ie to sciagnij program do odtwazania dvd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi