pracocholik Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 A JA LUBIĘ SAM -JAK MI SIĘ NUDZI ZABIERAM PLECACZEK .LUBIĘ JEŻDZIĆ SAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
66jarek Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Sam jeżdżę :smile: kiedy "muszę" jechać albo kiedy chcę się poprostu przejechać i być przez ten czas sam, kilka kilkanaście kilometrów. Ale jazda w grupie jest dla mnie wielką frajdą :rolleyes: i jak tylko to możliwe to zbieramy się z kumplami w kilka motocykli :P :lapad: :lapad: i jedziemy w małą traskę 50-70km, potem jakaś cola czy kawa :bigrazz: na starówce i do domu :lapad:.Wiadomo, że trudno jest zebrać wszystkich na taki nieplanowany wypad, dlatego grupa liczy przeważnie 2-5 moto i jest zawsze świetnie :icon_biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Ja jezdze w 90% samotnie. Jazda w grupie, zwlaszcza licznej daje w pelni klimat motocyklowy. Super jest widziec przed sobo i za grupe motyocykli i reakcje ludzi na taki widok.Mysle ze dostosowanie predkosci i inne niewygody trzeba jakos zniesc dla dobra sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Ja raczej jeżdze samotnie swoje tempo, szczególnie po wawie cieżko w grupie ja swoim wąskim gsem przeciskam sie przez każdy korek wieksze moto nie dają rady wiec zawsze musze czekać. Poza Wawe ciekawiej w grupie samemu jedzie sie dośc nudno szczególnie jak dłuższa trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 80% samotnie w sezonie poza grupa 3/5 moto . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 I samemu sie zdarza i w grupie sie zdarza (większej lub mniejszej). Nie mam z tym żadnego problemu :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALAMANDRA Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Na codzień jeżdżę sama. Kiedy było cieplej wyjeżdżałam na weekendowe przejażdżki. Najczęściej wyglądało to tak, że umawiałam się z moimi przyjaciółmi ze śląska gdzieś w połowie drogi między Poznaniem a Katowicami i dalej śmigaliśmy razem. Obecnie śmigam komunikacją miejską :) ze względu na to iż moja SUZI zmieniła właściciela...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 98,2% jazdy - sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 potwierdzam i ja. 90% sam bezpiecznej drogi koledzy . i bez awarii !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
66jarek Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Dzisiaj zrobiliśmy traskę około 100 km w pięć motocykli :buttrock: . Owszem, potrzebowaliśmy trochę czasu na zbiórkę ale jak już wyjechaliśmy było super. Samemu też jest czasem fajnie ale jak to mówią w kupie raźniej, kupy nie ruszą :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Sam. Jak chce się podrapać w dupę to nie musze tego z nikim uzgadniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Visuz... Coraz częściej myślę jak Ty (może tylko mniej dosadnie). Choć szukam takich, z którymi mógłbym się móc wspólnie cytuję traktując to jako przenośnię "podrapać w dupę". Zawsze to raźniej - w końcu jesteśmy gatunkiem stadnym.Niestety póki co trafiałem na takich, którzy za punkt honoru stawiali sobie zaszpanować przed innymi - najczęściej dużą prędkością. Skądinąd (sezon się kończy, czas podsumowań nastał) zauważyłem, że większość wypadków miała miejsce, gdy szpan przed grupą stawiali sobie ponad bezpieczeństwo i umiejętności. Mam nadzieję, że w "martwym" zimowym sezonie uda mi się poznać takich, z którymi będę mógł i pojechać i pogadać i - cytuję - "podrapać się w dupę".Visuz, jesteś z Krakowa, ja też, innych też tu widzę - więc może razem...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meniu Opublikowano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Visuz... Coraz częściej myślę jak Ty (może tylko mniej dosadnie). Choć szukam takich, z którymi mógłbym się móc wspólnie cytuję traktując to jako przenośnię "podrapać w dupę". Zawsze to raźniej - w końcu jesteśmy gatunkiem stadnym.Niestety póki co trafiałem na takich, którzy za punkt honoru stawiali sobie zaszpanować przed innymi - najczęściej dużą prędkością. Skądinąd (sezon się kończy, czas podsumowań nastał) zauważyłem, że większość wypadków miała miejsce, gdy szpan przed grupą stawiali sobie ponad bezpieczeństwo i umiejętności. Mam nadzieję, że w "martwym" zimowym sezonie uda mi się poznać takich, z którymi będę mógł i pojechać i pogadać i - cytuję - "podrapać się w dupę".Visuz, jesteś z Krakowa, ja też, innych też tu widzę - więc może razem...??? To w takim razie musimy się poznać dlatego że ja również poszukuje takich ludzi z którymi można by było gdzieś jechać i pogadać. Jedyna przeszkodą jest chya odległość (ja jestem z Dąbrowy Tarnowskiej ) ale nie ma rzeczy niemożliwych, jak się tylko chce. Ale to już chyba na nowy sezon, może jakiś wspólny wypad na jakiś zlot albo jeszcze coś innego :clap: :buttrock: pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Jeszcze nie wiem jak to FORUM jest zorganizowane - chwilkę tu dopiero jestem, ale może pozwolono by nam tu założyć grupę Kraków (i okolice), tym samym zbudować bazę danych, oraz możliwość kontaktu pomiędzy "krakauerami". Proszę o pomoc w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Jeszcze nie wiem jak to FORUM jest zorganizowane - chwilkę tu dopiero jestem, ale może pozwolono by nam tu założyć grupę Kraków (i okolice), tym samym zbudować bazę danych, oraz możliwość kontaktu pomiędzy "krakauerami". Proszę o pomoc w tej sprawie. Jusza, zalóż Temat "HALO KRAKÓW" w dziale Zloty, Przejażdzki itd. i tak jak Szczecin i Warszawa tam możecie sie umawiać na jazdy, spotkania i inne :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi