Vidlak Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 (edytowane) Witam wszystkich. Dziś w nocy z garażu przy ulicy Jana Bosko wSzczecinie skradziono motocykl HONDA CB 750 Seven Fifty(model RC 42), kolor czarny,rok produkcji 1992. Charakterystyczną cecha motocykla jest wydech4w1(carbon-puszka)i przerobiona kanapa, na bardziej wygodną(pikowana ui bufiasta). Dodatkowo, na przednimreflektorze otarcie szkła u góry z prawej strony i takież samo na obudowie zegarów z prawej strony.Nr.ramy RC423000637Nr.silnika RC42E-4001050Nr. rej. ZS4111 http://find.pl/motor/ Jeżeli ktoś cokolwiek wie proszę o kontakt.Sylwester Maksajdatel. 0 501 422 625 Razem z motocyklem zginęły dwa rowery MAGNUM, kolor czerwono-żólty,oraz dwa kaski Uvex w kolorze czarnym, jeden oklejony z boku srebrnymnapisem CB Seven Fifty i z tyłu moim nickiem w kolorze niebieskimfatmaxx Edytowane 28 Września 2006 przez Vidlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szerlok Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) W dniu 21.10.2006 r. w Szczecinie na Warszewie skradziono SUZUKI Bandit S 600.Nr rej. ZS 4170Rok produkcji: 2003Nr RAMY/ VIN: JS1A8111100129644Nr silnika: N 721-169852Dodatkowo: Wysoka nagroda dla "znalazcy motocykla". Zdjęcie: SUZUKI BANDIT S 600 Razem z motocyklem skradziono:Kaski (2 szt.) taki jak na załączonym zdjęciu - czarno-srebrno czerwony z napisami ARAI po bokach.Kurtka skórzana TARBOR, rozmiar 60, czarna ze srebrnymi wstawkami. Kontakt:PIOTR OSTROWSKItel. 601808022 Edytowane 23 Października 2006 przez moto.tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Słuchajcie i zrozumiecie że jest tak jak przypuszczałam wśród motocyklistów informator, który daj znać złodziejom gdzie stoja motocykle.Dzisiaj w nocy sradzione zostały dwa kolejne motocykle: Suzuzki Dr - Oriany oraz Yamaha XT naszego fetora Xero!!!!!Policjant powiedział że to już 10 motocykli w tym miesiącu skradzionych zostało i żeby wam wszystkim przekazać żebysie zabezpieczyli motocykle.Jak dostanę wszystkie info o motocyklach wrzuce tutaj na forumŻeby im nogi i ręce pourywało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) Drodzy koledzy i koleżanki, Nie wiem, czy ci idioci to czytają, :wink: :icon_question: ale ważne żebyście WY wiedzieli, że "odgórnie" dostaliśmy dobrą radę i prośbę zarazem:powiadomić znajomych motocyklistów z Pogodna i okolic żeby uważali.Mogliście być obserwowani już od jakiegoś czasu; resztę wniosków wysnujcie sami. Skradzione pojazdy:YAMAHA XT 500 rok 1985 nr rej.ZS 4059 nr ramy 1U6202037 nr silnika taki samjak na ramiehttp://www.bikepics.com/pictures/718271/ DR 350 nr rej. ZS 3772, takie żółto białe coś na kostkach:http://www.bikepics.com/pictures/603815/ Może ktoś z was kiedyś gdzieś coś przypadkiem zauważy. Nam pozostaje wierzyć, że z waszą pomocą i z pomocą policji my odzyskamy nasze wierzchowce a cała motocyklowa brać święty spokój i odrobinę poczucia bezpieczeństwa. :( :wink: Edytowane 8 Listopada 2006 przez Oriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Dodatkowo informuję was że na forum każdy może wyjść i przeczytać informacje, tak więc weźcie pod uwagę cwaniaczków kótrzy będą chcieli kase wyłudzić za motocykl nawet jego nie posiadając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Oto opis akcji policji http://www.kmp.szczecin.pl/rzecznik/Rzecznik.htm#15lis2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Oto opis akcji policji http://www.kmp.szczecin.pl/rzecznik/Rzecznik.htm#15lis2 ciekawe czy w wyniku tego aresztowania kokolwiek zludzi z forum odzyska swój pojazd? fajnie by byłoPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 http://www.bikepics.com/pictures/718271/ może na forum się nie udziela, ale wszyscy wiedzą o kogo cho, no i sprzęt odzyskał. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZmienNick83 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) Witam.Jako że wkrótce mam zamiar kupić mojego pierwszego XTciaka a czytając takie wiadomości coraz bardziej zaczynam obawiać się że i mnie może coś takiego spotkać mam prośbę do doświadczonych motocyklistów z tego forum.Czy możecie udzielić mi kilku rad jak dobrze zabezpieczyć motor przed kradzieżą? Np. kiedy pozostawie go na 8 godzin w pobliżu miejsca zatrudnienia?Jakieś konkretne zapięcia które ciężko przepiłować? Może jakieś blokady na koła?Jeżeli zapięcie to jak dobrze uczepić motor? (w którym miejscu) Wielu ludzi zaczepia o koło a moim zdaniem to głupi pomysł bo dla takiej szmaty (czyt. złodzieja) to żaden problem a wręcz ułatwienie (kluczyk,śrubka - dziekuję) Straaaszne mam obawy:( Tym bardziej że na zakup motoru biorę pożyczkę z banku bo oszczedności niestety nie mam i długo mieć jeszcze nie będę ;) Może taka Yamaszka 92-94r nie jest warta tyle kasy co motory jakie są w posiadaniu wielu z was ale jak widać w komentarzach wyżej i strasze stają się łupem tych szmat :flesje: Kolejny problem to garazowanie :flesje: Mieszkam w bloku i nie posiadam własnego garażu ale pomyślałem ze może pochodzić po okolicy gdzie mieszkam i popytac ludzi z domków jednorodzinnych czy ktoś by zgodził się na to abym trzymał u nich motor (za odpowiednią opłatą naturalnie) Myślę że w takim garażu sprzet będzie dużo bezpieczniejszy niż w takim odległym skupisku garaży gdzie często nawet nocne walenie 50 kg młotem nie zwróci niczyjej uwagi:( Co o tym wszystkim sądzicie?Pozdro. Proszę wszystkich którzy mają namiary na jakiegoś dobrego XT-ciaka 600 o kontakt ze mna na privNajlepiej żeby było to w Szczecinie lub okolicy.Pozdrawiam. Edytowane 1 Marca 2007 przez ZmienNick83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 ZmienNick83: na jakiej dzielnicy mieszkasz ? - ja także poszukuję bezpiecznego miejsca parkingowego dla mojego bzyka. Jeśli jesteś z Gumieniec to daj znać najlepiej na PW - może mieszkanko dla 2 sprzętów było by tańsze. PZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 W tym temacie pisałam na samym początku nie dyskutujemy,tylko konkretne informacje o skradzionych motocyklach wrzucamy.Prosze przekopiowac swoje wypowiedzi do tematu ogólnego,bądź założyć nowy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi