Skocz do zawartości

czy nie powinnismy oddać szacunek?

mierzwa2
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Przeglądałem posty kamperova(tak jak niektórzy inni uzytkownicy) i szczerze zrobiło mi się cholernie przykro. Zastanawiam się czy nie powinniśmy w jakiś sposób uszanować osoby które.... niestety odeszły z naszego forum. Prosiłbym o jakieś pomyśły, które później trafią do moderatorów i dalej coś już sie z tym zrobi. Bo wkońcu to byli nasi "koledzy z forum" którzy czynnie brali udział w rozmowach,czesto spotkania,zloty itp. I takie zapomnienie w formie posta który później gdzieś znika wydaje mi się nie na miejscu.Nie chodzi mi to żeby robić z tego jakąś pokazówke, żeby ludzie tu specjalnie wchodzili i przeglądali. Ale takie zapomnienie? Np ten chłopak co zginął skręcając do lasu,taki młody teraz to wydarzenie dawno poszło w zapomnienie, nie ma nawet sladu proszę rozważcie to co napisałem.

Nie wiem cos w important topic, albo głowny temat, żeby zawsze można było powrócić do wspomnień

zróbmy to dla nich bo wydaje mi się nie chcieli by być zapomnianym

Można w dniu urodzin naszych byłych kolegów wysłać PW dla każdego użytkownika.

Może forum można by zamknąć w dniu Wszystkich Świętych i umieścić odpowiednią adnotację, że jest to gest wobec naszych byłych kolegów?

Może osobna zakładka w menu? Bez możliwości pisania tylko z przypomnieniem postów forumowicza.

Propozycje kolegi xj 600 n podobają mi się... Zamknięcie forum w dzień wszystkich świetych może jednak się nie udać, bo przecież Admni/Moderatorzy zapewne będą odwiedzać groby bliskich a nie administrować forum...

hmm .... mi się wydaje, że powinnien to być osobny temat bez możliwości komentowania .... tam powinny być jakieś cytaty tego co wypowiedzieli dani osobnicy a także link do wszystkich ich postów ... ehhhhhhhhhh oby taki temat miał jak na najmniej postów ....

A może po prostu rozbudować "Błękitny Szlak"?

Teraz jest tam mała lista osób. Ale brakuje np. daty śmierci, przyczyny śmierci... i dać jakieś rozsądne zdjęcie. Poza tym możnaby zrobić jakiś prosty link do ostatniego posta danej osoby. Zobaczcie, co napisał s.p. gumis w ostatnim swoim poście. Brat zwrócił mi na to uwagę. Gumis napisał takie słowa, które.. w kontekście tego, że już Go z nami nie ma, robią na mnie ogromne wrażenie.

pozdr

LYsY

"To właśnie jest słońce dzisiejszego dnia, reszta się nie liczy"

Tczewscy motocykliści mają piekny zwyczaj pojawiac sie na uroczystosciach tłumnie.

Ryk sielników i wszyscy wiedzą kim był ten człowiek.

Nakrecają tez filmiki dedykowane przyjaciołom którzy odeszli.

Wiem że w tych realiach to nie ma powodzenia ale chciałem opowiedzieć jak to chłopaki robią u nas w miescie.

www.motocykle.tczew.pl

Pozdrawiam