DiboS60 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Terrorysta nie pied*l:PRok czasu jezdzilem ubabrany w smarach i gownie,cwiczylem jazde na gumie odciski do kiery do tej pory mam to co chwila oddechu i spinka nie :icon_twisted: Jak jade to slysze slabo ale przechodnie dobrze :icon_exclaim: takiego go kupilem nic nie kombinowalem.mial go jaksi mega nadziany koles.bo jeszcze mi go na chate przywiozl VW T5 Carevellą najbogadszą wersją z telewizorem i innymi cudami:Pwzielem to jak mowilem na chandel i zeby puki sie zimno nie zorbi legalnie z barim do lasek dojezdac bo jego tgb odchodzi na emeryture :icon_exclaim: do grudnia albo w grudniu(popoludniu) bedzie juz nowy tym razem Motocykl :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 jezeli chodzi o zakladanie to zawsze sie da. i calkiem fajnie to wychodzi. tylko z zasilaniem maly problem bo akumulator szybko siada... jak to u ciebie jest Dibo ? bo moj kumpel ma tez skuterka i w kufrze glosniki oraz radio, no i trzeba troche pojezdzic zanim sie zacznie sluchac muzy ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Jak się ma prądnice to lipa całkiem :icon_biggrin: Alternator to luksus bo ładujesz akumulator niemal odrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) Jak jedzie to chyba ma ladowanie (albo sie myle) :rolleyes: poslucha na postoju , potem sie przejedzie i znowu podladowany :icon_biggrin: Przynajmiej jak ja mialem audio to tak bylo :bigrazz: Edytowane 29 Września 2006 przez Bari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Jak jedzie to chyba ma ladowanie (albo sie myle) :smile: poslucha na postoju , potem sie przejedzie i znowu podladowany :bigrazz: Przynajmiej jak ja mialem audio to tak bylo :P Toż to katorga dla akumulatora stary :icon_biggrin: Pewnie zaraz mi powiesz że dziwnie szybko zdechł biedaczek :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 No wlasnie cos mi od rozrusznika nie chcial palic :rolleyes: ale tak to sie trzymal :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Narazie nie mam apratu zeby fotencje strzelic.:PE tam jezeli w radiu chodzi sam wzmacniacz to mozna omijajac transformatorek zasilic go nawet bat,9v to naprade pobiera malo energi i mysle ze spokojnie moze lupac na polowe mocy 3-4 godziny i zapale rozrucznikiem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 łee, to zarabiscie. kiedys pojechalismy z kumplami na stacje i zapuscilismy muze, po czym podjechały suki i podchodza do nas z tekstem: "chlopaki, a macie moze cos typu house?" <brecht> :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit88 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) siemka. jaki skuter kupic do MAX (!) 2.000zl ? podoba mi sie peugeot viva city ale nie wiem czy est dobry... :bigrazz: Za te kasę to Piaggio/ Gilera typhon. Mój jest z 93' a kupiłem go 4 lata temu no i się dosyć dobrze sprawuje. Jedyne co w nim wymieniłem to przednią oponę, akumulator, żarówkę, no i miałem raz stłuczkę to musiałem wymienić szkiełko od kierunkowskazu i tylny błotnik. Jedyne co mógłbym w nim poprawić to dać do regulacji gaźnik, pomalować plastiki, bo po stłuczce się porysował, ale mi to nie przeszkadza bo moto ma mi służyć do jazdy a nie do jakiegoś szpanu ( o ile skuterkiem da się szpanować :) ) no i coś mi ostatnio zaczęło szwankować ładowanie akumulatora ( w końcu skuterek ma już 13 lat no i ma prawo się coś zepsuć) ale myślę że to dużo nie będzie kosztować, a tak po za tym to zero awaryjności.Ale ja na twoim miejscu kupiłbym coś z biegami bo potem chyba jakoś łatwiej przesiąść się na coś większego, teraz jak bym kupował swoje pierwsze moto to tylko z biegami. Edytowane 1 Października 2006 przez kermit88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Przecież skuter też ma biegi. :)Poza tym dobrze gadasz, Dibo dajże wreszcie jakieś foto tego odkurzacza. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszka98 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Witam.Za niedługo zdam na kartę motorowerową i mam zamiar kupić swój pierwszy motor.Nie wiem co kupić,więc mam nadzieję że bardziej doswiadczeni mi pomogą.Mam około 1500-1700 zł,i chciałbym kupic cośz biegami,w miare zwinnego i możliwie jak najtrwalszego.Najlepiej gdyby były to motocykle z okolic Tarnow(małopolskie)Rocznik nie grawiększej roli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayo Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Jesli chcesz cos trwalego i z biegami to polecam simsona.Chinczyka zadnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Simson Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) Ooo kolega z Tarnowa :buttrock: no chyba tylko simson :D chińczyk na pewno NIE! :banghead: chociaż też pomyśl jak byś dozbierał troche to mająć już ponad 2 tysie wybór jest znacznie większy :D Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez JACK. Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koomi Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) Hmmm, a dlaczego tylko simson? Mi się jakoś nigdy nie podobały. Zobacz sobię taki: yamaha rd50/80 - kiedyś kupiłem bardzo piękny okaz za 800 złotych, jedyne co było zepsute to cewka, miałem też bardzo fajnego czopperka suzuki gt50/80 - to było moje pierwsze moto i bardzo miło je wspominam. Zresztą cały czas są na chodzie i służą obecnie dalszej rodzince. Oba motorowerki mają bardzo przyzwoity wygląd jak na tą pojemność no i są japońskie - przeżyją dekady (suzuki już przeżył 3). Z tego co pamiętam będąc młodym człowiekiem i dysponując podobną kwotą wzdychałem też do hondy mbx. Ewentualnie mały crosik - honda mt50 albo suzuki rm / rmx. Kupa moto do wyboru, a tak jak powiedział kolega z góry - do 2 tys. to naprawdę warto dozbierać, żeby mieć co wybierać. Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez Koomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi