uki80 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 nie klucicie sie panowie. mozliwe ze kazdy z was ma po czesci prawde. ja do tej pory jezdzilem na wlochu i to 2 razy silnik sie posypal. gilera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Wiec wyjasnij mi w ktorym momencie blednie mysle i zle wnioskuje ???W tym ze silniki w CBR-ach sa nie do zajechania i pozwalaja sobie na naprawde duze zaniedbania ze strony serwisowej (czyt.regularne wymiany olejow itp), czy moze w tym ze juz nie raz mozna bylo sie spotkac z zarznietym silnikiem w SRAD-zie ??? nooo,wedle takich faktow.. :buttrock: ustepuje ci pola - mistrzu :notworthy: :bigrazz: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki80 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 witam ponownie. czy moze ktos rzucic okiem na to moto: http://moto.allegro.pl/item157780760_honda...900_okazja.html poza brakiem szybki i wymiana opon nie jest zle. no i rejestracja oczywiscie. okolo 1500zl trzeba wlozyc ale chyba sie oplaca. moze ktos mi powie na co powinienem zwrocic szczegolna uwage w tym modelu przy kupnie? pozdrawiam i czekam na podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki80 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 witam ponownie. czy moze ktos rzucic okiem na to moto: http://moto.allegro.pl/item157780760_honda...900_okazja.html poza brakiem szybki i wymiana opon nie jest zle. no i rejestracja oczywiscie. okolo 1500zl trzeba wlozyc ale chyba sie oplaca. moze ktos mi powie na co powinienem zwrocic szczegolna uwage w tym modelu przy kupnie? pozdrawiam i czekam na podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Petereq napisał: w tym ze silniki w CBR-ach sa nie do zajechania i pozwalaja sobie na naprawde duze zaniedbania ze strony serwisowej (czyt.regularne wymiany olejow itp Do zajechania jest każdy silnik, nawet pilnując przeglądów. Do niedawna też byłem przekonany że legendarne 900RR jest pod każdym względem naj. Ale te czasy minęły mam kilku ziomków z takimi sprzetami i uwierz mi nie jest różowo. Skrzynie i panewy się skończyły niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Witamno to teraz sie podepne :icon_biggrin: znalazłem na allegro srada mysle ze za dobra cene no i ten wyglad, ale ja juz go wczesniej widzialem z kilka miechow temu, czyli moze cos z nim nie tak, moze ktos go ogladał niech sie podzieli tym co widział bo do Krakowa nie chce mi sie jechac i wrocic z pustymi. http://moto.allegro.pl/item171198187_suzuk...11_000_zl_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 mij kolega ma do sprzedania suzuki gsx600r z 97r.albo 98r.chyba .jezdzimy czesto razem i maszynka chodzi super. sprzedaje poniewaz czas na cos wiekszego przyszedl. jesli bedziesz zainteresowany to daj znac ,skontaktuje cie z nim.cena to ok 10-11000tys.chyba ,ale nie jestem pewien .moto normalnie exploatowane. nie polecalbym tu sprzeta co do ktorego nie mialbym pewnosci ze jest wszystko ok. kolo ma juz swoje lata i nie w glowie mu wyglupy . Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Widze ze na forum nie mozna miec wlasnego zdaniaWidać, że nie masz własnego zdania. Przepisujesz, co zasłyszałeś. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 do 12tys najlepsza bedzie f3 za tyle kupisz z ostatnich rocznikow moze taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 witam jak tak sie wszyscy podczepiają pod temat to i ja nie będę tworzył nowego :) Otóż chciałem Was się zapytać czy problem pękającej ramy w zx6r istnieje również w modelu powyżej 2000r.? Jeśli ktoś miałby chęć to chciałbym również poprosić aby ktoś napisał mi na co szczególnie zwrócić uwagę przy oglądaniu tego modelu (zx6r 2000-2002), bo prawdopodobnie będę niedługo takiego oglądał. Jakie są jego szczególne bolączki? Szukałem na forum ale nikt nie napisał wprost na co zwracać uwagę przy oględzinach tego motocykla. Z góry serdecznie dziękuję :icon_twisted: pozdrawiam! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 W 2000 ramę w ZX-6R teoretycznie poprawiono, w praktyce różnie z tym bywa. Znam egzemplarze, w których nic się, mimo dawania na gumę, nie dzieje, ale znam też takie z pospawaną już ramą :icon_twisted: Nie ma reguły. Co do oględzin, to poza ramą model ten nie cierpiał na żadne poważniejsze dolegliwości, tak więc sprawdzić dokładnie należy to samo, co w innych motocyklach. Słyszalne na wolnych obrotach klekotanie kosza sprzęgłowego jest czymś normalnym. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 witam ponownie. czy moze ktos rzucic okiem na to moto: http://moto.allegro.pl/item157780760_honda...900_okazja.html poza brakiem szybki i wymiana opon nie jest zle. no i rejestracja oczywiscie. okolo 1500zl trzeba wlozyc ale chyba sie oplaca. moze ktos mi powie na co powinienem zwrocic szczegolna uwage w tym modelu przy kupnie? pozdrawiam i czekam na podpowiedzi Koledzy skąd oni biorą takie ceny za te motory. Niedługo to rocznik 2000 będzie można kupić za 6000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki80 Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 no i nareszcie spelnilem marzenie i kupilem f4 z 99r. kazda wolna chwile przeznaczam na latanie. tylko mam male pytanie. przy zmianie biegow slychac wyrazny stuk, bez wzgledu czy to bieg w gore czy redukcja. przy jedynce nawet jest male szarpniecie. byly wlasciciel zapewnil mnie i dal mi wydruk z serwisu ze sprzeglo bylo wymieniane, no ale cos mie sie wierzyc nie chce. linka jest naciagnieta tak ze nie ma luzu na manetce wcale. co to moze byc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 linka jest naciagnieta tak ze nie ma luzu na manetce wcale. co to moze byc??Po pierwsze na powinno być 1cm luzu licząc na końcu klamki (przy kuleczce). Wynika to z tego, że kierownica gdy skręca, linka się napina i silnik nam wysprzęgla.Jeśli nieumiejętnie zmieniasz biegi to będzie stukać, powinno być słychać conajwyżej klik.Generalnie niczym się nie przejmuj i pracuj nad techniką.A z jedynką to norma. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi