Skocz do zawartości

Motocykle BMW Co sądzicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Tak konkretnie to myslałem o jakimś turystyku z lat 92-95 za ok 15tysicy.

Czy ktos zna ich słabe i mocne strony? Może ktos takim jeździł?

Miałem zamiar zmienic En'a na wiekszego choppera lub Cruisera,  ale o dziwo mojej Pani spodobały sie własnie Beemki.Wygląd to rzecz gustu ale mnie tez sie nawet podobaja te motorki

Prosze o wszelkie sugestie

Wiesz może to i ładne to one są. Ale posłuchaj jak chodzą zwłaszcza 650 i boksery. Dla mnie porażka (tylko proszę właścicieli BMW o wyrozumiałość :D :D 8) ) Nawet mój TRIUMPH ma ładniejsze brzmienie - oczywiście dla mnie 8) Cena nawet używanych niestety wysoka jak mówili przedmówcy. Ale "co sie lubi to sie ma" :P :P 8)

Pozdro

Dyzio

Będę miał za dwa tygodnie BMW R1100R, ale to za dużo większą kasę.

Co do serwisu: być może w Polsce jest on kulawy, ale w Niemczech części do BMW są sporo tańsze niż do japonców

A z którego roku za ile i w jakim stanie :?:

Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3

97 rok wstanie idealnym, 36 000 km, .... kosztującej 600 EUR.

ZA 600 EURO TO BIORE W CIEMNO TAKI MOTOCYKL:!: :!: :!:

Michał zapomniał dodać , że w stanie idealnym za tą cenę jest tylko centralna podstawka :wink: :D :D :D

Pozdro

Dyzio

Nie Umiecie czytać ??? Dyzio i Red przeczytajcie uważnie:

97 rok wstanie idealnym' date=' 36 000 km' date=' .... kosztującej

ZA 600 EURO TO BIORE W CIEMNO TAKI MOTOCYKL:!: :!: :!:

Michał zapomniał dodać , że w stanie idealnym za tą cenę jest tylko centralna podstawka :D :D :D :D

Pozdro

Dyzio

To ta inspekcja kosztowała 600 eur

Za duzo siedzenia przed kompem :arrow: na świeże powietrze proszę, won sprzed tego komputera :wink:

• 2 tygodnie później...

No stoi sprzęt w garażu, a właściwie dziś to w przedpokoju.

Wrazenia: przede wszystkim silnik pracuje bardzo cicho. w ogóle nie słychać, że to motocykl - pierwsze skojarzenie Cinquecento 700. Bardzo silny ciąg od samego dołu i przechylanie motocykla w prawo przy dodawaniu gazu. Bardzo wygodna, wręcz idealna pozycja za kierownicą, trochę za mocno, jak na mój gust, cofnięte podnożki.

Gość Anonymous
Michał' date=' a jak drgania? Z tego co słyszałem (i kiedyś dosiadałem K75 - co prawda trzy cylindry) to wibracje prawie jak w Jawie 350![/quote']

k75 to rzedowka i w dodatku 3 cylindrowa, a r1100r jak ma Michal w podpisie to boxer. Teoretycznie w boxerze drgania powinny byc minimalne, ale to zalezy od jakosci wykonania ( w ruskach wibracje sa straszne). W bmw nie powinno byc.