miki_tdr Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Heh ja zdałem egazmin ( na A1) 7 września i 15 prawko już odebrałem. Czekałem 8 dni :-). Ale i tak nie moge jeździć bo mam problemy z rejstracją motoru :-(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 wlasnie ile dokladnie placi sie w urzedzie za odebranie prawka ??? bo ja slyszalem ze cos kolo 50 zl ?? to prawda ??!! toćto by paranoja byla za kawalek plastiku ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 jw. 71 płacisz za plastik + przy odbiorze parę złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) nie wiem jak na A ale na B czekałem ok. 1.5 tygodnia przy czym w tym 1.5 tygodnia były Święta Wielkanocne ... więc nie wiem czemu mówicie o 3 tygodniach ..[ moze to czas urzędowy dla nich ... ] albo misiącu ... [sICK!] Jak dla mnie to w dniu zdania egzaminu powinna być podbijana jakas pięczątka na papierku upoważniającym na te 3 tygodnie do czasu wyrobienia plastiku prowadzenie pojazdów na zdaną kategorie. Od dnia nastepnego bo po zdanym egzaminie to niektórzy za bardzo przeżywają .... :buttrock: :buttrock: :lalag: Chciałbym tylko zauważyć, że już wącham spaliny :D :D :buttrock: :icon_mrgreen: Edytowane 25 Września 2006 przez ^lunatyk^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkronin Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 spoznione lecz szczere gratulacje... do zobaczyska na drodze moze jeszcze w tym roku :buttrock: :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspxdaje jekby ktos nie wiedzial. mimo wszystko przydatne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Nie wiecie po ilu dniach od zdania pojawi się w tym informatorze jakaś wzmianka, bo na razie pisze, że jest brak spraw w toku, lub dokument wydany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 tzn mi sie pokazalo dokladnie po tygodniu. ale ja zdawalem dosc daleko egzamin od wawy to i papiery dluzej szly. teraz mam napisane ze trwa postepowanie administracyjne juz 4 din. podobno to jest do 5 dni (teoretcznie jutro;P ) i masz prawko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Spotkała mnie miła niespodzianka, bo już dzisiaj odebrałem prawo jazdy po 2 tyg. czekania. Pierwszą prawdziwą jazdę odbyłem do... stacji obsługi pojazdów, bo mi się skończył przegląd. To było to na co czekałem przez tyle lat... Na takie chwile czeka się czasem o wiele dłużej. Krótko mówiąc marzenia się spełniają... ale w swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Spotkała mnie miła niespodzianka, bo już dzisiaj odebrałem prawo jazdy po 2 tyg. czekania. Pierwszą prawdziwą jazdę odbyłem do... stacji obsługi pojazdów, bo mi się skończył przegląd. To było to na co czekałem przez tyle lat... Na takie chwile czeka się czasem o wiele dłużej. Krótko mówiąc marzenia się spełniają... ale w swoim czasie. ... to gratulacje zalegalizowania jeżdżenia ... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barkas Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 I ja się pochwalę :biggrin: Zdałem prawko wczoraj, w Warszawie na Odlewniczej.Z 3 osób zaliczyli wszyscy :-)Nie jest najgorzej, trafił się miły egzaminator, egzamin w niemal bezstresowej atmosferze.Do zobaczenia na drodze :-)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jean Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 To i ja sie pochwale, a co!Zdalam, tez w Wwie na Odlewniczej, dzisiaj o 10 :bigrazz: Nie wiem jak inni, bo bylam pierwsza na liscie, ale plac zaliczyli wszyscy, a egzaminator nie byl upierdliwy wiec mam nadzieje ze innym tez poszlo ok.Nie moge sie doczekac papierka, zeby :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) To i ja sie pochwale, a co!Zdalam, tez w Wwie na Odlewniczej, dzisiaj o 10 :bigrazz: Nie wiem jak inni, bo bylam pierwsza na liscie, ale plac zaliczyli wszyscy, a egzaminator nie byl upierdliwy wiec mam nadzieje ze innym tez poszlo ok.Nie moge sie doczekac papierka, zeby :biggrin: Ha! Chyba Cie widzialem, przyszlas w skorze, ajt? :lalag:Ja dzisiaj zdalem co prawda teorie, ale zawsze cos :flesje: Zaskoczony bylem terminem praktycznego, niecale 3 tygodnie ;) P.S. Wlasnie, napisz cos wiecej, czy jakies bledy byly, ale egzaminator olal? I czy jezdzilas w rekawiczkach? Dzisiaj troche chlodnawo bylo... Edytowane 6 Października 2006 przez Gusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jean Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Ha! Chyba Cie widzialem, przyszlas w skorze, ajt? :clap: Ja dzisiaj zdalem co prawda teorie, ale zawsze cos :buttrock: Zaskoczony bylem terminem praktycznego, niecale 3 tygodnie :offtopic: P.S. Wlasnie, napisz cos wiecej, czy jakies bledy byly, ale egzaminator olal? I czy jezdzilas w rekawiczkach? Dzisiaj troche chlodnawo bylo... Damn! Zostalam zdemaskowana! Owszem, to bylam ja :icon_mrgreen: A co do samego egzaminu, to blad mialam jeden, na placu. Zdenerwowalam sie ciut za mocno i moto zgaslo mi na gorce... Drugi raz w zyciu mi sie to zdarzylo :buttrock: Ale potem bylo ok. Koles nie mial zadnych uwag co do jazdy po miescie, ale moze dlatego ze puscilam autobus wyjezdzajacy z przystanku, pieszego ktory nie wiadomo skad wzial sie na pasach i troche zwolnilam na widok rozbitego radiowozu. Kurcze, tak sobie teraz mysle, ze zaliczylam wszystke sytuacje, na ktore szczegolnie uczulali mnie instruktorzy.Faktycznie, wczoraj bylo dosc zimno. Nie wzielam rekawiczek i zalowalam, bo rece prawie mi odpadly. Jakbym miala isc zdawac jeszcze raz, to nieco inaczej bym sie ubrala. A juz na 100% wzielabym swoj kask. Ten ich jest strasznie duzy i balam sie ze go zgubie, jak rozpedzilam sie troche na trasie torunskiej.Zreszta, po egzaminie pogadalam sobie troche z instruktorem i wg niego na egzamin powinno sie przychodzic przynajmniej ze swoim kaskiem i rekawicami.Widze ze od wrzesnia nic sie nie zmienilo. Ja tez czekalam na praktyczny 3 tygodnie. A teoria wbrew pozorom nie jest taka banalna - gadalam wczoraj z kolesiem, ktory juz 2 razy ja oblal :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Damn! Zostalam zdemaskowana! Bywa :clap: Jestem z siebie dumny :offtopic: :buttrock: Koles nie mial zadnych uwag co do jazdy po miescie, ale moze dlatego ze puscilam autobus wyjezdzajacy z przystanku, pieszego ktory nie wiadomo skad wzial sie na pasach i troche zwolnilam na widok rozbitego radiowozu. Chyba gdyby nie puscic tego autobusu i pieszego to po zawodach :icon_mrgreen: Zreszta, po egzaminie pogadalam sobie troche z instruktorem i wg niego na egzamin powinno sie przychodzic przynajmniej ze swoim kaskiem i rekawicami.A egzaminator to nie byl taki strasznie gruby jegomosc? Widze ze od wrzesnia nic sie nie zmienilo. Ja tez czekalam na praktyczny 3 tygodnie. A teoria wbrew pozorom nie jest taka banalna - gadalam wczoraj z kolesiem, ktory juz 2 razy ja oblal :DHmm, najwyrazniej musi byc wybitnie uzdolniony ;) Moj instruktor twierdzil, ze z doswiadczenia wie, ze wybitnie uzdolnione osoby maja problemy ze zdobyciem prawa jazdy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi