Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Września 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 W wyczynowym enduro (pomijam motorowery) z felgami 18'są tylko 2 rodzaje tylnych opon - 140 enduro ( z FIMowską homologacją) oraz 120 cross. Cała reszta to zwykłe kombinowanie pozbawione większego sensu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomAir Opublikowano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Założyłem dzisiaj taką 140 na tył i dałem ognia po zaoranym. Motor szedł jak przecinak. Ubytku mocy nie zauważyłem. Uśmiech do tej pory nie schodzi mi z twarzy. W wyczynowym enduro (pomijam motorowery) z felgami 18'są tylko 2 rodzaje tylnych opon - 140 enduro ( z FIMowską homologacją) oraz 120 cross. Cała reszta to zwykłe kombinowanie pozbawione większego sensu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Września 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Przepraszam, dla uściślenia dodam, że miałem na myśli rozmiary140/80/18120/90/18pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Jak ostatnio byliśmy na torze to jeden gość mial 140 mitasa C-02 (ten bieżnik ma jebitnie wielkie kostki) w SX125 i dawal rady. c-02 ma tylko 2 rozmiary tj. na felge 17 i 18 więc jak mógł mieć w sx gdzie jest 19 :biggrin: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTman Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Ja do swojego chcem założyć Mitasa c10 110/18 Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Mysle ze 100 by ci stykla (sprawdz w servisowce jaki masz nominalny rozmiar) ale 110 tez moze byc:D Ja w swojej DR350 mam 120 :icon_mrgreen: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) ja tam dt 80 jezdze na c-02 szerokosc 120 i jest ogolnie fajnie i w blocie i w piasku.. troche glupio wyglada ta oponka na tym malym motorku :icon_mrgreen: c02 w mojej dt... i c02 Edytowane 3 Października 2006 przez Baklazan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 E tam glupio :buttrock: Widac ze porzadny sprzet :icon_mrgreen: Ja w DT tez mialem 120 i wygladala duuuzo lepiej ale teraz w 4t kawalek sie pojezdzi po asfalcie i kosteczki sie ladnie scieraja :/ Juz wiem od czego jest pobocze <lol> POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 a ja tam zalatwilem sobie do mojej DT 80 szosową 130 i w zimie wymiana :icon_mrgreen: szukam jeszcze szosowki na przod ma ktos moze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 A mag*magic w swojej Cagivie W8 ma zalozona 140!! Te moto sa naprawde mocno bo mu sypie i to porzadnie!! Moto wcale mocy nie stracilo mimo tej oponki i lancucha o-ringowego :icon_mrgreen: W dodatku trudniej jest sie z taka oponka zakopac :buttrock: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 W swoim mialem zalozona 110/100 Dunlopa fajnie sie na niej jezdzilo i jeszcze dodam ze to opona nie do zdarcia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 ja mam setke i latalem przewaznie na 110 i to był mój rozmiar!! teraz chwilowo mam zalozona 100 ale nie jestem z niej zadowolony dupa mi ciagle lata tam i siam. !! wcale nie czuc zeby sztuka chodzila lepiej niz na 110(teraz 100) Dodan że jeżdze po torze twardym!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Ja w CRM miałem 140 :) http://www.bikepics.com/pictures/598081/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Ta na fotce to 140 bo jakos mi sie wierzyc nie chce :) Ona wyglada na co najwyzej 120 ale sie moge mylic <lol> POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Pirelli scorpion 140/80/18 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi