enduromaster Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Ta na fotce to 140 bo jakos mi sie wierzyc nie chce :) Ona wyglada na co najwyzej 120 ale sie moge mylic <lol> POZDRO bo to opona enduro ,max 13mm bieżnika Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 A no rzeczywiscie macie racje :) Powiekszylem foto i to moze byc 140 :) Tylko przy takich szerokich oponach czesto sie tlumik rysuje od kosteczek <lol> POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Jeżeli chodzi o C0-2 Mitasa to nie polecam do lekkich sprzętów, ma tak wielkie kochy (i rzadko rozmieszczone), że czasem się nie chcą wbijać w glebe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Jeżeli chodzi o C0-2 Mitasa to nie polecam do lekkich sprzętów, ma tak wielkie kochy (i rzadko rozmieszczone), że czasem się nie chcą wbijać w glebe. przy ciśnieniu 0.6-0.7 bara wyśmienicie się trzyma Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekmx_125 Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Ja w swoim KMX-ie mam 110 i zauwazylem spadek mocy. Zgadzam sie ze duzo zalezy od cisnienia w oponie. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 mam pytanko jakie opone o jakich wymiarach wypadało wy założy na tylkie koło apki rx 50 i jaki model opony?? i jeszcze co oznacza np. 120/90/18 do czego się odnoszą te liczby co oznaczają z góry dziękuje pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaju3 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 ja tez mam podobne pytanie. Mam supermoto 50ccm przednia oponke juz kupilem, tylna tez w prawdzie zamowilem, ale dopiero zobaczylem ze chyba za cienka. Moja felga jest straaaszni szeroka jest praktycznie tej samej szerokosci co oponka 120/90 szosowa. A ja kupilem opnke kostke 3" 85/65/17 i czy ona za cienka nie bedzie?? czy da sie ja jakos zalozyc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 mam pytanko jakie opone o jakich wymiarach wypadało wy założy na tylkie koło apki rx 50 i jaki model opony?? i jeszcze co oznacza np. 120/90/18 do czego się odnoszą te liczby co oznaczają z góry dziękuje pzdr120- szerokosc90- profil18- srednica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 120- szerokosc90- profil18- srednica szerokość w milimetrach/wysokość (%xSzerokość)/średnica felgi Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lons Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 A do TS-a 125 na przód i tył jakie polecacie oponki żeby dość długo wytrzymała na twardej jak i miękiej nawierzchni...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 taaa... a czy orientuje sie ktos jakie wymiay ma opona rx 50?? i potrzebna mi oponka do terenu oraz od czasu do czasu na asfalt lecz z przewagą terenu no i jaka szerokoś bya by odpowiednia dla takiego rx 50 to motorower wiec 100 czy cos wiekszego chodzi o to zeby nie była przeszkodą (moto nie dostawało muła z tego powodu) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 A do TS-a 125 na przód i tył jakie polecacie oponki żeby dość długo wytrzymała na twardej jak i miękiej nawierzchni...??? Najlepiej to oponki do enduro (szosowo-terenowe) bo jak zalozysz kostke to bedzie sie szybko scierac bo sa dosc miekie albo beda sie kostki urywac i tez nie bedziesz mogl zabardzo na aswalcie na zakretach pojezdzic bo nie wygodnie i traca przyczepnosc. Pozdro A do TS-a 125 na przód i tył jakie polecacie oponki żeby dość długo wytrzymała na twardej jak i miękiej nawierzchni...??? http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=144653086 - Ladna oponka na tyl. 110/80-18 ENDURO -MITAS I zapytaj sie goscia czy ma tez na przód. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lons Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Najlepiej to oponki do enduro (szosowo-terenowe) bo jak zalozysz kostke to bedzie sie szybko scierac bo sa dosc miekie albo beda sie kostki urywac i tez nie bedziesz mogl zabardzo na aswalcie na zakretach pojezdzic bo nie wygodnie i traca przyczepnosc. Pozdrohttp://idg.allegro.pl/show_item.php?item=144653086 - Ladna oponka na tyl. 110/80-18 ENDURO -MITAS I zapytaj sie goscia czy ma tez na przód. Pozdro ta enduro nawet nawet taka ładna:P i chyba bym ją brał... hymm a z typowych kostek to jaki model??? zeby ładnie się trzymała i wbijała w glebe... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 a z typowych kostek to jaki model??? zeby ładnie się trzymała i wbijała w glebe... :wink: c-02 jeśli mają być dojazdówki asfaltowe ale jest dość ciężkawa więc lepiej c-10 albo c-16 najlepiej 100/100 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 ta enduro nawet nawet taka ładna:P i chyba bym ją brał... hymm a z typowych kostek to jaki model??? zeby ładnie się trzymała i wbijała w glebe... :wink: http://motoaukcja.interia.pl/show_item.php?item=142994802 CROSS-ENDURO MICHELIN AC10 tylko troche drogie. Naprawde dobre oponki http://motoaukcja.interia.pl/show_item.php?item=145151749 MICHELIN cross S12 100/90 - 19 http://motoaukcja.interia.pl/show_item.php?item=145552632 OPONA MICHELIN CROSS. Jak chcesz kupic jeszcze inna to rozejrzyj sie na www.allegro.pl tam na pewno cos znajdziesz. Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi