MotoCross Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 J.w. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M279774 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Z tego co widać to jest warty 6900…Z fotek ciężko ocenić stan rzeczywisty.Jak szukałem swojego thunderka to zjechałem prawie całą Polskę, wszystkie sprzęty na zdjęciach wyglądały idealnie a w rzeczywistości 90% okazało się zwykłym złomem.Najlepiej jedz sam obejrzeć, ewentualnie poproś kogoś z forum aby rzucił okiem i stwierdził ile to na prawdę jest warte.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 szkoda tylko ze produkowany w hiszpanii a nie w japonii. ale raczej warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 zaprawka na zbiorniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 czyli co? szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Nie straszcie chłopaka, fajny wszędobylski moto. Co do ceny to trochę podejrzana... no ale... lakierowanie wygląda na orginalne, przynajmniej na zdjęciu. Trzeba go obejrzeć na żywo. Pozdrawiam Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Myśle , ze nie jest taki zly, ale nie zebym od razu chcial go kupic. Tak sie troche boje, o to ze nie poradze sobie z waga takiego motocykla, mysle tu nie o SLR, tylko np o ZX6-7 R, albo np R6 albo jeszcze cos podobnego z 6`stek. Jesli takie małe Japończyki radzą sobie z waga takiego motocykla, to czemu ja nie miałbym sobie poradzić, waże źdźebko więcej, ale jestem od nich o pół metra wyższy ;) Napiszcie cos, powiedzcie jak Wy sobie z nimi radziliscie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 luzik zaden problem o to sie nie boj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Po pierwsze jeździ się głową, po drugie nie jest to aż taka masa jak się wydaje. Wsiadziesz, poczujesz i będziesz wiedział w czym rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 oby tak było :biggrin: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 ja mam hondę cb sevem fifty - to bydle wazy 234 kg o ile dobrze pamiętam, a ja nie całe 90 kg i mam 196 co wzrostu i daję sobie z nią rady. a 6'setki są pewnie dużo lżejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 ja mam vn 1600 ktory wazy 320 kg i nie mam 2,5 metra i nie waze 150 kg a mimo to daje rade :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Ja mam 183 cm hoch i 65 kg wagi, no sporo to nie jest, ale bez jakichś przesadyzmow z odkrecaniem na full, chyba daloby rade taka szlifierke i ogarnac i u3mac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 oczywiscie ze tak , jezeli dostajesz nogami do ziemi to sobie poradzisz z kazdym motocyklem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi