foks Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Dzieki, dzieki :notworthy: Zamierzam zamontowac crash pady do cbr'ki, widzialem na bikepics modele z zamontowanymi (z dziura w owiewce). Ktos zna jakas oferte, wie gdzie szukac? Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaes Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 gratulacje stary :icon_razz: "od chwalacego dla chwalacego" :biggrin: mi zajelo okolo 20 minut wyjazd z parkingu po podpisaniu umowy :biggrin:) balem sie tak samo jak ty, wiec wiem jakie to uczucie :notworthy: teraz to juz w robocie ciezko mnie zatrzymac - wygladam tylko przez okno czy stoi na parkingu i nie moknie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 oj, piekniutka maszyna. Pogratulować, nie ma co:)Ładny sprzecik, gratulacje , teraz tylko lać i śmigać :notworthy: !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) oj foks, foks. :biggrin: tak wszystkim naprzyszkszyłeś życia z wyborem i zdecydowałeś się na cebre :notworthy: :biggrin: Co tikat i SV odpadły :cool: Ale i tak słuszny wybór. :) OFICJALNE GRATKI!!! i kłaniam się :icon_razz: Pozdro 3maj sie P.S. Wszyscy pytają ile dałeś za nią to odpisz, a nie zwodzisz :] Edytowane 18 Września 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Cebra wydaje sie najbardziej uniwersalna. Ticat jest jakby bardziej z naciskiem na TURYSTYCZNO - sportowy, a SV 650S na SPORTOWY :notworthy: A cbr to staaaaare marzenie :icon_razz: Ile dalem? Gentlemani nie rozmawiaja o pieniadzach :biggrin: 11500 Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki80 Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 ladna zabawka. tez planuje kupno takiej, tylko sie jeszcze zastanawiam nad zx6r i yzf thundercat. jak mozesz to powiedz co akurat spowodowalo ze wybor padl wlasnie na cbr? nie namawiali cie do czegos innego? pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 foksgratulacje fajnego sprzętu :buttrock: tylko dbaj o motorek, a on sie odwdzięczy tym samym :icon_mrgreen: pozdrowienia Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Gratuluje niezlego sprzetu, moj wujek mial dokladnie taka sama... tylko chyba oponki inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Wybor padl na Honde CBR 600 f3ps: PatrykCBR: Honda to Honda! Ale to pieeeeknie brzmi :D GRATULUJĘ! :buttrock: Załatwiaj papierologię i latamy :buttrock: w oryginale to hasło brzmi: Honda to niestety Honda :icon_mrgreen: - ale tego Ci pewnie Patryk już nie Tylko kto tutaj namiętnie poszukiwał Hondy zimą :buttrock: :D Pozdro :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 witam :icon_question: gratuluje zakupu :icon_rolleyes: niech Ci służy jak najlepiej, no i dbaj o nią :) POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Eee no wypas ta Twoja Cebra :) Malowanko super - chyba najładniejsza* *ale nie najszybsza :icon_rolleyes: Gratuluje, będziesz zadowolony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Dzieki, dzieki mi tez sie podoba to malowanie i nie moge doczekac sie kiedy bede nia smigal;) Czemu cbr? Sam mialem problem... Wiadomo, ze po zaplaceniu za moto jestem przekonany, iz to najlepszy wybor :icon_rolleyes:Ale mowiac racjonalnie to glowne wrgumenty za honda to: - opinie uzytkownikow i mechanikow. Bardzo czesto spotykalem sie ze stwierdzeniem "honda to honda". "Moi" mechanicy maja o cbr'ach najlepsze zdanie, myslalem o thundercat'ie ale za duzo slyszalem o skrzyniach biegow w tym modelu. Serwisanci narzekaja, znajomi co mieli ticata prawie wszyscy naprawiali drugi bieg... - uniwersalnosc. Ticat to bardziej motocykl TURYSTYCZNO - sportowy, z wieksza owiewka, wyzsza kierownica i wieksza masa wlasna. ZX6R to typowy sport. Ja myslalem tez o gsxr 600, ale po wycieczce nad morze gpz'tem uznalem, ze chce cos czym zarowno polatam po miescie ale i skocze raz do roku po polsce w warunkach dajacych sie zniesc... sztywny sport calkowicie odpada, pewnie to pieknie jezdzi, ale wygoda zadna, a na taki luksus mnie nie stac. Jeszcze ;p - wzgledy estetyczne. Choc tutaj Ticat tez mi sie baaardzo podoba (a wyglada nawet na nowszy technologicznie, ma miejsce na crash pady), a ladne zx6r sa dopiero chyba po 00, co dla mnie nie jest osiagalna cena narazie :) Na dniach bede mial wszystkie papiery na cbr wiec opowiem jak sie jezdzi po przesiadce z gpz (bo pare rundek na nowym moto narazie tylko rozwialo moja watpliwosc, iz przesiadka bedzie na poczatku ogromna tragedia ). Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki80 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 jak juz wyzej wspomnialem zamierzam zrobic podobnie jak ty, tylko sie nie zdecydowalem co kupic, ale nie o to chodzi. interesuje mnie ile wyniosly cie oplaty zawiazane z papierkami. przegld, akcyza, ubezpieczenie itp. czy to wyglada tak samo jak w przypadku auta z zagranicy? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Gratulacje. Dbaj o nią a będzie Ci dobrze służyć :notworthy: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Jesli chodzi o oplaty to jestem w trakcie rejestracji mego sprzeta, ale to juz drugi ktory bede rejestrowal :notworthy: okolo 300zl rejestracja, akcyzy nie ma, 150zl papierek potwierdzajacy zwolnienie z podatku i tyle :icon_eek:Poszukaj w archiwum, tematow o rejestracji moto i o oplatach jest pelno. Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi