zdano Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 22.Jesli to enduro i bedziesz rejestrowac to warto sprawdzic czy moto nie jest zajete przez komornika. Ja tak mialem (zadnego stempla w dowodzie nie bylo,okazalo sie przy probie rejestracji). Poniewaz poprzedni wlasciciel byl uczciwy i sam uregulowal,skonczylo sie tylko na tym ze 3 miesiace czekalem na rejestracje.Ale z tego co sie orientowalem to nie zawsze idzie tak gladko i jak sie wlasciciel wypnie, to nie zarejestrujesz + sprawa w sadzie cywilnym: ty vs. poprzedni wlasciciel itp...jednym slowem kicha. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 jeżeli masz mozliwosc sprawdz cisnienie w cylindrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) sprawdz czy duzo benzyny w zbiorniku Edytowane 16 Września 2006 przez eloelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 warto sprawdzic czy w silniku jest olej czy juz mleko :/A jeśli olej jest koloru mleka to co oznacza?? Bo ostatnio opróżnialiśmy olej z KTM GS i się troche zdziwiłem jak ujżałem biało-szary olej... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 To znaczy ze plyn chlodniczy dostaje sie do oleju skrzyni biegow. Trzeba wymienic uszczelki, oringi lub simeringi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 A jeśli olej jest koloru mleka to co oznacza?? Bo ostatnio opróżnialiśmy olej z KTM GS i się troche zdziwiłem jak ujżałem biało-szary olej... :buttrock: u mnie to oznaczalo wymiane simmeringa od pompy wody... na szczescie nie trzeba bylo rozpolawiac silnika, wiec nie bylo duzo roboty, ale w niektorych moto podobno trzeba warto tez sprawdzic czy woda nie ucieka z chlodnicy po krotkiej jezdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Jeszcze warto sprawdzic czy po 20 minutowej jezdzie sie nie gotuje ciecz. Chociaz watpie zeby sprzedawca sie zgodzil na taka przejazdzke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi