Lovtza Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Zaczęło się od wielkiej porażki. W maju robiłem na Poznianiu świeżutki, pachnący GSX-R 750 2006. Dół trwał długo, ale w końcu postanowiłem wyjść z lochu i spróbować jeszcze raz. I udało się: http://skocz.pl/gsxr750 Zapraszam do lektury. Szczególnie polecam klip: http://skocz.pl/pozen Tricki freestyle robię nie ja, ale Raptowny. Sam miałem okazję przez 2 godziny latać GSX-R 750 2006 po torze i powiem Wam, że nawet najlepsze laski przy nowym Gixxerze są do d*** :D PozdrawiamLovtza Cytuj Ścigacz.pl - www.scigacz.pl | California Superbike School w Polsce - www.sbkschool.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Piekny motocykl, zwlaszcza podoba mi sie hybrydowy wahacz oraz cale nadkole, a i wkoncu jakos do mnie przemawiaja te nowe wydechy. Po filmikach widac ze motocykl komponuje sie pieknie zarowno na torze jak i w ruchu miejskich niczym predator w dzungli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Ale na torze to mogliście go panowie trochę konkretniej przegonić, a nie tak turstycznie (przynajmnije na filmach)... :buttrock: Tym niemnie,j jak zawsze, bardzo fajnie napisany i zrobiony test :flesje: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Ale na torze to mogliście go panowie trochę konkretniej przegonić, a nie tak turstycznie (przynajmnije na filmach)... :buttrock: Dzieki za komentarz Fat :( Faktycznie spokojnie był jezdzony na torze, ale to wynika z tego, ze z kamera na baku kiepsko sie jezdzi (jakbys mial torbe na baku :D ) Inna sprawa, ze opony były zjezdzone i nie chcielismy popsuc sprzetu... Ale bedzie ostrzej :P Obiecuje :flesje: Cytuj Ścigacz.pl - www.scigacz.pl | California Superbike School w Polsce - www.sbkschool.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Moze spobujcie umiescic kamere na kasku tak jak chlopaki z fastbike, efekt jest zajebisty i nie przeszkadza nic a nic, oczywiscie kamera wlasciwa znajduje sie w plecaku i polaczona z soczewka czy jak to sie tam zwie przy kasku przewodem, ale pewnie wiecie OCB, Pzdr ale ogolnie to dobry pomysl takie fimiki zamiescic z tym ze nie mogac byc monotonne, podpatrzecie mistrzow w tej dziedzinie czyli jw. :flesje: :buttrock: Edytowane 16 Września 2006 przez stopmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Sam miałem okazję przez 2 godziny latać GSX-R 750 2006 po torze i powiem Wam, że nawet najlepsze laski przy nowym Gixxerze są do d*** Aż tak dobrze :buttrock: :flesje: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 17 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Moze spobujcie umiescic kamere na kasku tak jak chlopaki z fastbike, efekt jest zajebisty i nie przeszkadza nic a nic, oczywiscie kamera wlasciwa znajduje sie w plecaku i polaczona z soczewka czy jak to sie tam zwie przy kasku przewodem, ale pewnie wiecie OCB, Pzdr Zgadza sie, ale poki co nie mamy takich oddzielnych obiektywow. Majac natomiast całą kamere na kasku masz bardzo niestabilny obraz i na prawde jest problem z utrzymaniem glowy w odpowiedniej pozycji, zwlaszcza gdy gonisz grubo ponad 200 :/ Cytuj Ścigacz.pl - www.scigacz.pl | California Superbike School w Polsce - www.sbkschool.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figer Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Wczoraj mialem przyjemnost latac wlasnie ta sztuka - o tych laskach to prawda - a najgorsze, ze juz nie kocham swojej SVki :biggrin: Aczkolwiek czuc ze slabsza niz tysiac K4 - bo tez moglem porownac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 :biggrin: a ja mam 99 zamienię na 2006 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaes Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 czuje, ze trzeba jakis kredyt zaciagnac :biggrin: widze, ze maszyna bedzie tego warta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi