Pepper Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 bjoernrider - aleś mnie zgulował tymi fotkami :icon_razz: Już wiem gdzie pojade w przyszłym roku... :notworthy: pozdro! Powiem tak. Mnie to nie kręci, bo to nie moje klimaty, ale jak zobaczyłem to kopara opadła.Zaryzykuję stwierdzenie, że to chyba najlepsze pokazy w Polsce w ramach zlotowych atrakcji.Ktoś wspominał o Walimiu. Tam są takie sztolnie gdzie szkopy chcieli pracowac na swoimi wunderwaffe i nawet nad jądrową. Robi to zajebiste wrażenie i fajny dojazd bo przez górki. W ogóle jakby kogos naszła chęć żeby po okolicy pojeździć ponad to co proponujemy, to albo pokierujemy, albo się zorganizuje jakiś objazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Dla mnie zlot byl ok, tylko wina malo.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 MOC kumplu - pewnie, że nasze grono bawiło się O.K! ;) (p.s: moto już działa, zobacz na forum...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Vmax-r kumplu czytaj forum :crossy: co do zabawy to wiadomo, ze nasze grono zawsze sie dobrze bawi ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 troche zdjec jest tu:http://www.bachus.zgora.pl/galeria.php?dbi_id=25moze ktos sie odnajdzie w tlumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi