leonq5 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Z tego co wiem Wersja z 1999 98 97 i 96 typu b miały blokowany 6 bieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonq5 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Jakie osiągi mają wasze kmxy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonq5 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 kur.... najgorsze forum motocyklowe tylko raz mi ktoś odpowiedział na pytanie nq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lick Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 siemanko szukalem troche i czy widzieliscie kiedys kmx zrobionego na super moto ? :icon_razz: jesli macie jakies foty to prosze wstawcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni251 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 mam problem bo jak założę nową świecę to po przejechaniu ok 5 km zaczyna kmx przerywać i jak wykręcę świecę to jest cała okopcona aż czarna i muszę znowu ją zmienic żeby jechać dalej. Proszę o porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Masz za bogatą mieszanke, ustaw iglice na środek, sprawdź dysze główną czy masz odpowiednią i poziom paliwa w komorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonq5 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Gdzie mieszać lepiej paliwo przez dozownik czy w baku? Panowie mam 6 tys chcę przesiąść się na 450 4t lub 250 2t co radzicie wzrost 184 waga 72kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krukENDURO Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 za 6tys to o dobrej 450 4t możesz tylko pomarzyć, jeśli chodzi o 250 2t to sprawa jest już realna za tą sumę, po przesiadce z kmxa będziesz miał spory problem ogarnąć ją. Wszystko też zależy gdzie chcesz jej używać, jeśli w enduro to po jakimś czasie powinieneś sobie radzić, za to w MX nie wykorzystasz po prędku tej mocy a bardzo będziesz się na niej męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonq5 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Dzięki pomyśle o 250 2t na 450 4t jeżdziłem juz yamaha yz 450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonq5 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Mam problem jechałem dzisiaj na motorze i nagle mi zgasł . Nie mogłem go odpalić na kopa więc odpalilem go na pycha i po 150m pchania odpalił. Pojeżdziłem z dobrą godzine średnio ostro. Po jeżdzie umyłem go zostawiłem go na 2h i nie chce znów odpalić nawet na pycha wyczyściłem gażnik i świece (daje iskre). Linke gazu mam do wymiany bo ciężko chodzi ale to niema chyba nic wspólnego . Dodam że zaczołem mieszać paliwo w baku a nie z dozownika 1:50. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
10kuba10 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Sprawdź uszczelkę pod cylindrem i zawór membranowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Masz gaźnik do czyszczenia, zalałeś jakiegoś syfu i przytkało dysze i kanaliki. Rozbierz na atomy i porządnie przedmuchaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonq5 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 (edytowane) Ani jedno ani 2 czysta Dodam , że przy kopaniu czasami pierdnie ale nie pali Prosze o szybką odpowiedź Edytowane 22 Września 2010 przez leonq5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonq5 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Świeca byla caly czas od oleju i wylałem olej do silników 2 sówowych przez zawory niewiem skąd się tam wzioł I Pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek93 kmx Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Witam. Mam prośbę... Chce kupić zestaw naprawczy do gaźnika... I nie mogę znaleźć nigdzie... ;/ Może ktoś by mi podesłał linka z takim czymś... :bigrazz: Pozdrawiam i jeszcze raz proszę o linka... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi