enduromaster Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 ta górna zębatka napędza wałek wyrównoważający, ustaw ją według punktów , inaczej będziesz jeździł na vibratorze Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Panowie mam pytanko!Chce kupic KMX'a i nie wiem jak wyglada w nim sprawa osiagow, oraz dostepnosci czesci. Jak cos wiecie to pisac z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 26KM, 130km/h odblokowany, dobrze utrzymany bezawaryjny, czesci raczej dostepne... polecam... :icon_mrgreen: Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 26KM, 130km/h odblokowany, dobrze utrzymany bezawaryjny, czesci raczej dostepne... polecam... :( odblokowany zamyka licznik Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Chyba jak licznik zawyża :icon_mrgreen: , ja na przelozeniu 14/48 135 miałem na max ale juz na polowie czerwonego pola, na przelozeniu 15/48 mysle ze jest to mozliwe... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Ok dzieki panowie. Nie dlugo dolacze do KMX- siarzy :buttrock:. A ty jak masz przelozenie 14/48 to na kolo idzie ktorego biegu?? no i jak skrobie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Najwidoczniej mi tez zawyza - na 14/48 zamyka licznik jak nic. Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Z gazu z jedynki, ze sprzegla to na 3 sie da... Stormraider a ile masz obrotów przy 140km/h ? Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 @Bubu Goryl kolo 11tys,na pewno nawet nie zbliza sie do 12tys. Pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 ooo to zajebiscie jak do 3 i zamyka budzik to kur.. ideal haha:D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Witam!! Chlopaki potrzebuje pilnej pomocy!! Dostalem Kmx 125 do odblokowania( moel z gazowka z tylu) moje tylko pytanie jak to odklokowac. Nie interesuje mnie ta strona http://www.kmx125.de/ poniewaz nie znam ani troche jezyka niemieckiego. Chcialbym bardzo dokladny opis po polsku jak odblokowac sprzeti i gdzie znajduja sie blokady . Konkretnie, nie chce takich odpowiedzi: gaznik wydehc zaplon. Tylko np jak sciagnac czarna skrzynke, gdzie ja znajde, w ktorym miejscu silnika, czy na ramie czy module, wszystko dokladnie opisane. Bo ogolnie mniej wiecej wiem gdzie sa blokady ale chce szczegolow. Np jest blokada miedzy gaznikiem a cylidrem, jak rozebralem tego kmx to miedzy gumowym kroccem a membrama byl pamaranczowy plastik prostokatny i nie wiemm czy to jest blokada czy nie, tez chcialbym dokaldnie wiedziec jak zawor wydechu ustawic zeby byl odblokowany, ogolnie opis i konkrety. Mam nadzieje ze jest tu tyle madrych posiadaczy kmx 125 ze ktorys mi pomoze moze...:) Tylko mnie nie wysylajcie do niemieckiej strony z tralslatorem ;p Z gory dziekuje. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) www.kmx125.de i jedziesz z translatorem :icon_biggrin: taki zarcik wstepem :biggrin: A na serio to ja bym zaczal od wydechu,jak odkrecisz od cylindra i spojrzysz w niego to zobaczysz taka zwezke co sie cholernie mocno trzyma jakims pieprzonym niemieckim spawem,proponujem ja wiertlem potraktowac,zeby spawy jakos przeciac,bo szlifierka to bys tlumik na pol zrobil ,a potem ja wybic. Odnosnie tlumika to w koncowce jak odkrecisz taki daszek to w srodku wate zobaczysz,ktora tez by mozna wyjac. Pozniej zostaje tylko calkowite wywalenie wszystkiego z dyfuzora. Pozniej filtr powietrza,z jakiegos plastiku zrob po prostu wiekszy wlot niz jest ale mniejszy niz caly otwor - ja tak zrobilem na oko i daje rade. Modul masz pod bakiem,zdejmujesz bak i juz ciezko go nie zauwazyc. Schemacik masz pod tym linkiem,wiem wiem - po niemiecku ale moze zawsze cos pomoze. http://www.kmx-125.com/kmx/Werkstatt/edrossel3.jpg Co do gaznika to przepustnice dalbym na najwyzszy poziom(standardowo na srodku chyba). Potem tez zebatki zmienic na 14/48 najlepiej (standardowo 16/48). W zasadzie to chyba wszystko co mozna zrobic. Na tym schemacie mi wszystkie kabelki kolorami nie pasowaly ale dalem to elektrykowi i sie polapal. Wiecej grzechow nie pamietam :bigrazz: Pozdro edit : hmmm u mnie miedzy kruccem ,a gaznikiem czy cylindrem nic nie znalazlem. Ale ponoc jest jakas zwezka,ktora trzeba wyjac miedzy kruccem z gaznika ,a filtrem powietrza ale u mnie nie bylo wiec ktos musial wyjac. Edytowane 23 Lutego 2007 przez stormraider Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Pozniej filtr powietrza,z jakiegos plastiku zrob po prostu wiekszy wlot niz jest ale mniejszy niz caly otwor - ja tak zrobilem na oko i daje rade pomoglo Ci to cos? bo ja zrobilem identynie ale efektu zadnego :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 W polaczeniu z dysza 110 daje jakis tam efekt :biggrin: Na oryginalnej 102,5 raczej ciezko zauwazalne :icon_razz: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 W polaczeniu z dysza 110 daje jakis tam efekt :crossy: Na oryginalnej 102,5 raczej ciezko zauwazalne :) a gdzie moge kupic taka dysze? to jest konkretnie do kmx-a czy jakas uniwersalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi