jacekpust Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Sprzedam KMXa 125 1997r. nowy tłok, zębatki, łańcuch, łożyska na wale, zrobiony szlif.SUPER STAN cena 4200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawids51 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 WitamWłaśnie nadszedł czas na remont mojego kawasaki kmx 125 97r i muszę wymienić łożyska na wale i mam małe pytanko jakie mam kupić łożyska na wał ?? i gdzie ?? (sklep internetowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 w Łodzi kup , mało masz sklepów z łożyskami ? Skf Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawids51 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 no ale jakie łożyska (firma może jakiś numer) a tak apropo to gdzie w łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 no ale jakie łożyska (firma może jakiś numer) a tak apropo to gdzie w łodziSKF...wyciągnij łożysko odczytaj nr i kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawids51 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 no myślałem że ktoś będzie wiedział jakie łożyska na wał sie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk KMX Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Witam mam do sprzedania Kawasaki Kmx 200 po kapitalnym remoncie silnika sam tłok 700 zl rok 92 cena do uzgodnienia stan bdb !!! kontaky 605409223 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawids51 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Może ktoś wie gdzie można kupić ściągacz do magneta ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 zmierz srednice gwintu w magnecie, i skok jak dasz rade, i idz do jakiegos tokarza, za 20 powinien ci taki sciagacz zrobic, bo z kupnem mozesz miec problem... :P Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Może ktoś wie gdzie można kupić ściągacz do magneta ???? sciagacz pasuje równiez od DT80 (taki sam jest gwnit) na allegro kiedys były ,wiec mozesz sei rozejrzec :banghead: A mam ja pytanko A mianowicie wie ktos jaki jest nr lakieru od KMX (tego jasna zieleń) bo chciałbym odswiezyc mojego ale nie bardzo wiem jaki to kolor ,za odp z góry thx i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew85 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Cześć mam takie pytanko czy ktoś z was wie gdzie można dostać naklejki na bak do kmx-a oprócz serwisu, takie jak oryginalne. Albo jakieś fajne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 KLurde wk****a mnei juz kmx bo zaje***** kopci .Popuscilem troche linke na dozowniku ale to nic nie dalo. Gdzie jest jakas regulacja mieszanki w kmxie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Wypierdol zas*any dozownik i rób normalnie mieszanke!! :icon_mrgreen: :buttrock: :bigrazz: Mozliwe ze poszedł simmernig od strony kosza sprzęgłowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik666 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam ,mam pare pytań co do Kawasaki kmx 125.Moje pytania brzmią:1.Na co zwracać uwage przy kupnie ?2.Jakie jest spalanie? Co sądzicie o tym ? on jest za 3tys.http://allegro.pl/item391793611_kawasaki_kmx_125.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRAND Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Cześć mam takie pytanko czy ktoś z was wie gdzie można dostać naklejki na bak do kmx-a oprócz serwisu, takie jak oryginalne. Albo jakieś fajne ?Na allegro masz tego mnóstwo...nie można poszukać???dam ci link:http://moto.allegro.pl/18602_naklejki.html ;]nie wiem czy są konkretnie do kmx'a ale do kawasaki napewno;] Witam ,mam pare pytań co do Kawasaki kmx 125.Moje pytania brzmią:1.Na co zwracać uwage przy kupnie ?2.Jakie jest spalanie? Co sądzicie o tym ? on jest za 3tys.http://allegro.pl/item391793611_kawasaki_kmx_125.html Jedź najlepiej do gocia i zobacz jak on chodzi;]czy nic ie trzeszczy ani nie stuka.Sprawdź luzy, amory itd.Jak nie masz możliwości dojechać to niech koleś da ci jakieś filmiki z pracą silnika i z odpalaniem, z jazdą też;]Jak bedzie wszystko ok to za 3 k śmiało bierz;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi