kubus2905 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 musisz gaznik wyregulowac tzn mieszanke taka złota srobka w gazniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurer Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Ta śrubka to tylko i wylacznie od obrotów jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Mam pytanie jaka jest seryjnie dostepna najwieksza zebatka na tył i najmniejsza zebatka na przod do Kmxa 125 i gdzie mozna kupic tarcze hamulcowe do tego motoru i jakie opony powinny byc w kmxie (chodzi mi o rozmiary) I jeszcze jedno pytanie ma ktos na sprzedaz gdzies z okolic krakowa kmxa 125 >? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 (edytowane) Na tyl niewiem, na przod gdzies widzialem 12 zebow, osobiscie mialem 14, tarcze chyba taniej wyjdzie dorobic w firmie niz kupic, napewno mozna dostac w Kawasaki, byc moze u dystrybutora EBC (w krakowie jest), a tarcze z tego co pamietam to przod 230mm a tyl 220mm... opony przod 3.00-21 (90/90/21) tył 4.10 (100|110/90/18)a tak w ogóle to www.google.pl nie boli... Edytowane 1 Listopada 2007 przez Bubu Goryl Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDRZEJ-KMX Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Witam,wie kto może gdzie można dostać gażnik do KMX'a ? nie wiecie czy pasuje od YAMAHY DT 125 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slzet Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 pasować będzie ale czy działać - nie wiem. DT ma większe dysze oraz ssanie przy gaźniku (przynajmniej te starsze) a nie przy kierownicy jak kmx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PykuCk Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 piotrek: najwieksza zebatka oryginalna na tyl to 48 - czyli seryjna.pytalem w sklepach i nie ma wiekszych czyli trzeba dorabiac jak sie ma znajomosci...np wyrobic na tokarce lub mozedopasowac od innego motocykla a na przod seryjnie zakladana jest 14 a mozna kupic 13, 15 i 16... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Seryjnie to jest zakladana 16... :D 14 to opcja.... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 niemcy 16 reszta świata 14 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurer Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 a na tył najwieksza to 52 zęby www.sklep.larsson.pl jesli nawet nie ma na sklepie to u mnie jest sklep gdzie mają katalog i tam jest... Tam też mozna kupic tarcze hamulcowe tak jak pisał Bubu o tych wymiarach . Jest na allegro http://www.allegro.pl/item266941951_kawasa...x_dt_rx_xt.html ten gosciu ma 60 zębów.. dorabiał widocznie. JEŚLI KOGOŚ INTERESUJE ODBLOKOWANIE 6 BIEGU TO MOGE OPISAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Panowie a jak z awaryjnoscią waszych KMX-ów bo czytałem niektóre opinie i barrdzo zle sie wyrazał na ich temat,dlatego pytam,bo chce wiosną kupic jakis sprzed i sie zastanawiam nad DT 125 albo KMX 125,i niewie co wybrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Pod wzgledem bezawaryjnosci bardzo polecam ! Raz mialem awarie, ukruszyl sie tlok i musialem wstawic tuleje, przy 24 600 km od nowosci, oprocz tego to nic sie nie dzialo. Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 a pod względem mocy? bo róznie ludzie gadają,ci co mają DT mówią ze DT jest mocniejsza i lepsza,Ci co maja KMXa mówią ze jest lepszy i w ogóle.I niewiem kogo teraz mam posuchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 a pod względem mocy? bo róznie ludzie gadają,ci co mają DT mówią ze DT jest mocniejsza i lepsza,Ci co maja KMXa mówią ze jest lepszy i w ogóle.I niewiem kogo teraz mam posuchacPod względem mocy to dt i kmx są prawie identyczne dzieli je może z 2KM ale to i tak nie jest odczuwalne. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 (edytowane) A z czesciami? idzie dostac zamienniki? i czy drogie sa czesci? I ile czeba dac za taką dobra Kawe KMX? ja mam na motor 3000zł i niewiem czy mi wystarczy.Jeszcze jedno pytanko,czy taki KMX wystarczy do lekkiego terenu czy bedzie sie mulił? bo niewiem czy nielepiej odrazu kupic full crossa 125. Edytowane 25 Grudnia 2007 przez Włochaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi