Madzik Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 No nie wiem..... ostatnie 7 lat za biurkiem, włosy mi się przeniosły z głowy na plecy..... no nie wiem.....Ale - jak będzie miejsce i data, to ko wie? :biggrin: Zróbcie zlocik, zróbcie!A ty coś Asiek dzieci nie lubisz, tylko motocykle, tak? :biggrin: No poczekamy, poczekamy..... te wlosy na plecach to moze sie pojawily z nadmiaru testosteronu..... :biggrin: ale jak bys sie zglosil do striptizu to na pewno duzooo sie kobiet znajdzie..... :) nie tylko zona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Ja??? Oczywiście ze lubie dzieci... kolezanek a njafajniejsze są jak śpią :biggrin: A gdzie ty byłaś jak instynkt macierzyński rozdawali? Pewnie na piwie... Czekaj, jeszcze LPR zrobi z tobą porządek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 13 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Ja??? Oczywiście ze lubie dzieci... kolezanek a njafajniejsze są jak śpią :biggrin: Browar w 2oo fajna sprawa tylko jak tam dojechac i napić sie piwa? eeetam dojechać.... jak wrócić:/ Moto na plecy i w droge hehe I jeszcze coś dodam... FIDEL! sam jesteś zgroza i korniki:P ale dlaczego korniki? :biggrin: a moze raz w 2oo pojawic się katamaranem, wtedy mozna sie kierownicy trzymać :biggrin: Ja??? Oczywiście ze lubie dzieci... kolezanek a njafajniejsze są jak śpią :) Browar w 2oo fajna sprawa tylko jak tam dojechac i napić sie piwa? eeetam dojechać.... jak wrócić:/ Moto na plecy i w droge hehe I jeszcze coś dodam... FIDEL! sam jesteś zgroza i korniki:P a instynk macierzyński zamieniałas na olej do lag :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 asiek dawaj namiary na to forum z moto-miss w bikini! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 A gdzie ty byłaś jak instynkt macierzyński rozdawali? Pewnie na piwie... Czekaj, jeszcze LPR zrobi z tobą porządek. :icon_mrgreen: zaraz tam na piwie....przeciez mowi ze lubi dzieci....kolezanek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 ale na poważnie to na zlot troche późno ale zwsze może być browar w 2oo :icon_mrgreen: Np. dzisiaj! Rzecz jasna bezalkoholowy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Np. dzisiaj! Rzecz jasna bezalkoholowy :icon_mrgreen:Hmm... tymbark wieczorem w Dwóch Kołach brzmi zachęcająco. ;) Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Hmm... tymbark wieczorem w Dwóch Kołach brzmi zachęcająco. :icon_mrgreen: Ja właśnie się zbieram i jadę do 2oo. Zamykam biuro i mam wszystko gdzieś. Zapraszam do największej Tymbarkowni w mieście! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 13 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Ja właśnie się zbieram i jadę do 2oo. Zamykam biuro i mam wszystko gdzieś. Zapraszam do największej Tymbarkowni w mieście! :D no zesz teraz to mówisz :icon_mrgreen: ;) :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALAMANDRA Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Witam!Odnośnie wątku głównego to: jesteś męskim szowinistą :D ALE: przyznam, ze puszką jeżdże fatalnie- może dlatego, że to "za kare" a nie dla przyjemności :icon_mrgreen: A moto? Pomimo, że trochę km na koła nawinęłam to nie uważam się za wyśmienitego "kierownika" bo któż nim jest??? Przyznać muszę szczerze, że jako posiadaczka SUZI, dosiadając Draga mojego kolegi.........no cóż...........siara starszliwa ale............połozyłam sie na pierwszym zakręcie :notworthy: nie byłam przygotowana na to, ze to taka masa ;) Człowiek uczy się na błędach, stara prawda.... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Witam wszystkich, a ja bym chętnie poznał jakąś motocyklistkę. Podobają mi się :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALAMANDRA Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Salamandra.... co ma masa w czasie jazdy do kładzenia moto?Tak to jest jak sobie kobiety coś wmówią .....Poprostu kierownica mnie przewazyła(moja suzi to zaledwie 200kg a taki drag to jeszcze raz tyle) a po 2 jechalam za wolno, moze to z tego wynikalo......Pozniej szlo mi juz calkiem nieżle, choc pozycja za kierownica nie nalezy do moich ulubionych.........A moze sobie wmawiam?(-; Edytowane 13 Września 2006 przez SALAMANDRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 laaaadny tasiemiec sie zrobil :icon_mrgreen: pozytywna prowokacja. Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Poprostu kierownica mnie przewazyła A może brak Ci talentu..... Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 oj odrazu brak talentu, zestresowała sie innym motocyklem zesztywniała na zakręcie jak kołek, do tego pewnie jeszcze doszły kobiece nerwowe ruchy i po sprawie... albo może poprostu chciała zobaczyć jak to jest wywalić sie na cudzym motocyklu, tylko teraz sie koledze nie przyzna że zrobiła to celowo :biggrin: A ty, jak coś pierwszy raz robisz na czymś NOWYM to sie nie stresujesz? hehe Witam wszystkich, a ja bym chętnie poznał jakąś motocyklistkę. Podobają mi się :-) Nie wiem jak sprawa wygląda w Krakowie, ale w warszawie kilka nas jeździ, przyjedź... Zawsze możesz spróbowac którąś złapać :notworthy: asiek dawaj namiary na to forum z moto-miss w bikini! :biggrin: Jak ma ktoś grono to zapraszam... "dziewczyny na motocyklach" około 200motocyklistek tam siedzi. Narazie 3 sie rozbierają ;) a instynk macierzyński zamieniałas na olej do lag :icon_mrgreen: i smar do łańcucha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi