Gawron Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 MarioCKR czy ty sobie DR 350 kupiłeś?? Jak tak to gratuluje! no teraz to bedze mozna z Tobą w ostrym terenie poszaleć :biggrin: To Ty licytowałeś na allgro moją książkę technika wyczynowej jazdy na motocyklu?? trzeba było mi na PW napisać to bysmy sie dogadali :DW ten weekend niestety mam szkołe ale niebawem musisz wpasć na bodzów sie pochwalić :biggrin: Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioCKR Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 MarioCKR czy ty sobie DR 350 kupiłeś?? Jak tak to gratuluje! no teraz to bedze mozna z Tobą w ostrym terenie poszaleć :biggrin: To Ty licytowałeś na allgro moją książkę technika wyczynowej jazdy na motocyklu?? trzeba było mi na PW napisać to bysmy sie dogadali :biggrin:W ten weekend niestety mam szkołe ale niebawem musisz wpasć na bodzów sie pochwalić :flesje:No dokładnie 2 tygodnie temu zakupiłem no i rzeczywiscie teraz mozna w terenie poszalec bo na dr650 jak by sie czlowiek staral to sie nie dalo no i teraz mam nauke jazdy odnowa bo nie wiedzialem ze takie rzeczy mozna wyczyniac w terenie. Książkę licytowałem tylko zaczepnie co by cene sprawdzic jaka osiagnie i widze ze ladnie ladnie. No tracisz koncowke pieknej pogody bo zima juz tuz tuz, ja standardowo w sobote lub w niedziele na bodzowie bede przelotem.A tak wogole to po drugiej stronie Tynieckiej patrzac od Bodzowa jakis typ mnie napadl jak ostatnio sprzeta upalalem , cos o parku krajobrazowym napier.......al ze on mysliwy jest i na policje bedzie dzwonic , no wiec grzecznie mu wytlumaczylem ze tu tor jest a z policja mialem dzien wczesniej stycznosc bo im sie nie spodobalo ze blachy nie mam (juz jest bo zarejestrowalem), typ dalej sie bulwersowal wiec dyskusje zakonczyl z piachem w zebach z pod tylnego kola, w kazdym badz razie uwazajcie bo jakis agresywny byl i pod kola sie moze rzucic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 No dokładnie 2 tygodnie temu zakupiłem no i rzeczywiscie teraz mozna w terenie poszalec bo na dr650 jak by sie czlowiek staral to sie nie dalo no i teraz mam nauke jazdy odnowa bo nie wiedzialem ze takie rzeczy mozna wyczyniac w terenie. Książkę licytowałem tylko zaczepnie co by cene sprawdzic jaka osiagnie i widze ze ladnie ladnie. No tracisz koncowke pieknej pogody bo zima juz tuz tuz, ja standardowo w sobote lub w niedziele na bodzowie bede przelotem.A tak wogole to po drugiej stronie Tynieckiej patrzac od Bodzowa jakis typ mnie napadl jak ostatnio sprzeta upalalem , cos o parku krajobrazowym napier.......al ze on mysliwy jest i na policje bedzie dzwonic , no wiec grzecznie mu wytlumaczylem ze tu tor jest a z policja mialem dzien wczesniej stycznosc bo im sie nie spodobalo ze blachy nie mam (juz jest bo zarejestrowalem), typ dalej sie bulwersowal wiec dyskusje zakonczyl z piachem w zebach z pod tylnego kola, w kazdym badz razie uwazajcie bo jakis agresywny byl i pod kola sie moze rzucic :biggrin:nie no jak mi ktos w bodzowie jesszcze powie ze tu mi jezdzic nie wolno to narmalnie zabije :D juz i tak jestem wsciekły o ten wczorajszy artykół z wyborczej :biggrin: jak byłem w niedziele na bodzowie (na tym nowym torze) to chyba ze 15 osób latało :flesje: miło było :) jakos sie niebawem stykniemy na jazde :crossy: Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Wie ktoś może kiedy w koncu sa zawody w kryspinowie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech h Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Wie ktoś może kiedy w koncu sa zawody w kryspinowie ?? 18-19 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 jezdzi ktos z was na zamkniety podziwiac jak chlopaki z ostrej jazdy pocinaja na plastikach ?Stunt itpDla niezorientowanych www.ostrajazda.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioCKR Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Husky 18-19 listopad czyli za tydzien oficjalnie potwierdzone na stronie kryspinowa ktos startuje ? Ja oczywiscie bede jak zwykle w roli kibica :) , jak trzeba zachety to TU sa moje zdjecia z tamtegorocznej imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Husky 18-19 listopad czyli za tydzien oficjalnie potwierdzone na stronie kryspinowa ktos startuje ? Ja oczywiscie bede jak zwykle w roli kibica :icon_exclaim: , jak trzeba zachety to TU sa moje zdjecia z tamtegorocznej imprezy.no ja bede na pewno :biggrin: kurtka moro i czarna czapka z daszkiem azonic, wysoki :banghead: dozo! Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 To może sie tam gdzieś spotkamy bo będę jako kibic :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioCKR Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Husky Party 18/19.11.2006 - tu troche zdjec z niedzielnych zawodow na Kyspinwie , bedzie jeszcze 15min filmu jak gdzies na serwer wrzuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 hahahaha ale ja jestem tępy!! juz woiem skad kojazyłem kolesia na DR ze srebrnym kaskiem na szose :lalag: rozkminiałem skad Cie znam chyba przez 20 min i nie wymysliłem :biggrin: teraz patrze na fotke w Twoim poscie :biggrin: Fajne zawody były :wink: tez mam film tylko go musze zmontowac i wrzuce. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Witam. Jest ktoś z okolic Myślenic ujeżdzający teren :notworthy: Śmigał ktoś w Podolanach po starej żwirowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Eh dziś w Bodzowie to momentami ciasno było :biggrin: było ok :biggrin: wszyscy kozystają z resztek pogody :biggrin: nawet śmigłowca zdalnie sterowanego nie zabrakło :D Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akiraone Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 elo zmotoryzowani.... mam takie pytanko ktos z Was dzsiaj szalal w Kryspinowie tzn. 22.12.06 :) bo swierzych sladow widzialem co niemiara ale nikogo na motorku. Moze ktos by mial ochote jutro na jakis wypad na chwilke, strasznie mnie ciagnie do jazdy bo mam nowego sprzeta i troche bym go pomeczyl... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioCKR Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Wiadoma sprawa jak sprzet nowy to trza upalac, ja napewno jutro Bodzow i Kryspinow zaliczam i pewnie w drugi dzien swiat tez cos poszaleje , tylko juz oponki cienkie a blotko chyba sie konkret zrobilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi