Pipcyk Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zobaczcie to Znalazłem rosyjski odpowiednikRuski to jednak zakręcony naród Tutaj system smarowania: gaźniki ma lepsze O a tu filtr oleju ( pełno przepływowy) O a tu ciekawy pomysł na to nie wpadłem. Smarowanie ciśnieniowe wałka rozrządu a tu rozrusznik a tu układ wydechowy a tak to cudo wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 eeee, całkiem fajnie wygląda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 Rzeczywiście ... ruska estetyka jest pojęciem totalnie niepojętym (przynajmniej dla mnie). Oni są najlepsi. Nikt nie ma takich pomysłów stylistycznych.Ta lekkość, subtelność, ... Ruscy rządzą 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 11 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 Mi najbardziej podoba się podłączenie chłodnicy oleju. No z reszta powiezienie Huck’a : „najdziksze rozwiązania pochodzą zza Buga” -wszystko wyjaśnia :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 8O 8O 8O 8O 8O normalnie szokniezle maja pomysly :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 hehe, ja miałem kiedyś koło w dnieprze, gdzie jakiś ruski wyciął z blachy chyba 10 mm albo 8 mm 2 gwiazdy i wspawał je między felgę a piastę otrzymując efekt w postaci gustownego koła, które ważyło ok. 30 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2003 zauwazyliscie brak lakieru na ranie i innych elementach? ciekawe kiedy przerdzewieje ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ps. paskudztwo :? :? :? :? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2003 sorry lakier jest, ale tak "zamaskowany" ze niezauwazylem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2003 Eeee tam, może sobie rdzewieć.So owiefki, nic nie bendzie widać :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 13 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2003 Mimo wszystko muszę przyznać,że ktoś się narobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 27 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2003 chłopaki a co powiecie na to. też made by USSR???mi sie podoba [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 27 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2003 cudo!!!!!!!!!!! skądżeś to wygrzebał?? masz więcej zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 27 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2003 ten sprzęt jest na http://www.biker.ru/bikedesign/choppers_ru...rule/index.html. looknij na http://www.biker.ru jest tam dużo ciekawych sprzętów. a co do tego uziego to mi sie podoba. trochę chamski ale ciekawya co powiecie na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 28 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2003 ten Zapek to cos pieknego :!: 8O 8O 8O 8O 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 30 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 no i też made by USSR, ruskei to też piękny kraj i niebrakuje tem ludzi z fantazją. czego dowodem są zdjęcia.A ten sprzet jest już z innej bayki i made by zappek hi hi :D :) :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi