GaCek Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) Jednak Junak to Junak hehe. :D Super motor ale dużo przy nim roboty aby bezawaryjnie jeździł. Edytowane 15 Września 2006 przez GaCek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Czołem, jednak proponowałbym Iża 49, ma swoja linie i w ogóle, junakdawidson owszem, z tym ze ja miałem takowego dłuugo, i wspominam go miło, ale....ile sie wysiedziałem w garazu przy nim to moje, do dzis jeden temat przy nim jest dla mnie zagadka, ale to było dawno kiedy nie było jeszcze nowych czesci, tylko z kanibalizmu, ALE BRON BOŻE NIE WSTAWIAJ TŁOKA OD FIATA!!!!!!BO CHODZI DO BANI!To nie ten klang, a co do papierów to teraz juz nie ma problemów, poszukaj mojego posta w uralach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniano wfm Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 No junak to jest maszyna kocham te motocykle dobry wybór zrobisz jak kupisz janka,tylko pamietaj musisz o niego sie dobrze troszczyć!!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi