Madzik Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Szowinista........... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Szowinista........... o nie nie , wcale nie :icon_mrgreen: , moja sie tam nie garnie do jazdy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 No chyba ze tak...ale jak bedzie chciala,a predzej czy pozniej sie jej spodoba,to nie wygrasz z nia.......tak bylo ze mna,choc u mnie nie protestowal a wrecz przeciwnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 A moja się pali do jazdy i muszę powiedzieć że mam problem bo zwyczajnie się boje. Chciałaby skuter jakiś na dojazdy do pracy. Nie ma prawka, nie ma żadnej praktyki w jezdzie. Ja natomiast wiem i pamiętam ile to razy mnie coś zaskakiwało na ulicy jak stawiałem pierwsze kroki w puszcze. Więc raczej na pierwsze moto będzie miała puszkę heheheh. No i chyba kask jej do tej puszki kupie hahaha. Tak powaznie to myślę ze to dobry pomysł i o wiele bezpieczniejszy na pierwsze kroki na drodze( chodzi o to żeby zdawała sobie sprawe co ją może spotkać ) Może i trochę przesadzam ale jak pomyśle że ona biedna w tej dzungli na bzyku smiga ehhh to chyba musiał bym pić non stop bo bym nerwowo nie wyrobił ze strachu haaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figer Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Fajna taka kobietka co chce jezdzic, ale jeszcze fajniejsza jest taka, ktora pomaga Ci finansowo zrealizowac swoje marzenia.Kiedys Ci sie znudzi - daj, daj, daj... :icon_mrgreen: Mnie zona wsparla finansowo w zakupie maszynki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 "nie wiem jak to zrobisz, ale na przyszly sezon musisz sobie kupic inny motocykl, bo ten bedzie moj.O ja yebię, jaka pijawka :OTrzym się motora, przemyśl ożenek, hehe Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaes Opublikowano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 O ja yebię, jaka pijawka :OTrzym się motora, przemyśl ożenek, hehe mylisz sie stary,od kilku lat mieszkamy razem i wszystko jest wspolne, oboje pracujemy i mamy jedna skarbonke,wiec nad czym sie tutaj zastanawiac ?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas23 Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) No pieknie pieknie gratuluje, co lepsze widze ze Kolega podobnie jak ja troche Warszawa troche Zamość :icon_mrgreen: Edytowane 14 Września 2006 przez lukas23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaes Opublikowano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 No pieknie pieknie gratuluje, co lepsze widze ze Kolega podobnie jak ja troche Warszawa troche Zamość :icon_mrgreen: takie nasze zycie :notworthy: troche tu, troche tam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Gratuluje nabytku... no i widac dziewczyne tez masz fajna ;-) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) Gratulacje, super maszyna. ... no i widac dziewczyne tez masz fajna ;-)No i czemu Legut wprowadzasz ludzi w błąd ? Przeszukałem cały temat i nie znalazłem zdjęcia ani dziewczyny ani moto :notworthy: pees. Wojtaes, nie gazuj zbyt mocno ;) , no i bym zapomniał - dawaj fotosy :icon_mrgreen: Edytowane 14 Września 2006 przez viperPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 GRATULUJE i zeby ci służyła jak najdluzej ta maszynka :icon_mrgreen:pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Viper malo to masz dziewczyn na sieci? ;P Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaes Opublikowano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Gratulacje, super maszyna.No i czemu Legut wprowadzasz ludzi w błąd ? Przeszukałem cały temat i nie znalazłem zdjęcia ani dziewczyny ani moto :D pees. Wojtaes, nie gazuj zbyt mocno :notworthy: , no i bym zapomniał - dawaj fotosy ;) na dniach umieszcze jakies zdjecia, ale tylko maszyny "viper" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Witam, noo maszyna "jak ta lala" :icon_mrgreen: ;) Nie bądź taki skromny, nie rozdrabniajmy się tak...fotek nigdy za dużo :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi