na koło Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 U mnie nie zatrzymują ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mararas Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Ja śmigam do śniegów! Chociaż w tym roku sezon szybciej kończe bo musze amor dać do regeneracji!:/ Na śnieg polecam quada zajebista zabawa! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 NIGDY SIE NIE KONCZY hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Ja nawet w zime jeżdże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidik Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 ja kupilem motor w styczniu i od stycznia sezon sie zaczal, a z tego co pamietam to najwieksze opady byly w lutym :biggrin: i jakos dalo sie je rozjejzdzic :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Ja sezon zakończyłem w sobote na treningu.Złamany trzon obojczyka z przemieszczeniem= 4tyg gips i później jeszcze rehabilitacja jakaś.A tak w ogóle to mój sezon skończył się na zawsze,rodzice zabronili mi jeździć,ledwo co wyleczyłem poprzednią kontuzję(kręgosłup) to teraz następna,więc chyba już moge zapomnieć o motocrossie . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Wyrazy wspolczucia Pomyk , napewno nie skonczysz jezdzic , nie wytrzymasz :notworthy:) Co do tematu .. dla endurowcow sezon sie nie konczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha_3 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Wyrazy wspolczucia Pomyk , napewno nie skonczysz jezdzic , nie wytrzymasz :crossy:) Co do tematu .. dla endurowcow sezon sie nie konczy. Święta prawda dla endurowcow sezon sie nie konczy. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 dokladnie nigdy ;D a co do zimy to najlepsza pora ;DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEKAONE Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 POMYK szybkiego powrotu do zdrowia i malo bolu przy rehabilitacji no i przekonania rodzicow co do pasji trzym sie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Dzięki bardzo :biggrin:.Dopiero 5dni w gipsie a ja już nie wytrzymuję,a gdzie jeszcze ponad 3 tygodnie.Wszytsko by dobrze było gdybym miał jeden obojczyk w gipsie,a tu mam 2 w gipsie prawy i lewy,a po to aby dobrze i równo się zrósł.Największy ból jest w nocy,mogę spać tylko na plecach,budze się z 4razy w nocy :/.Rękoma nie dostane buzi,kto jest w domu musi mnie nakarmić,zęby umyć itp.masakra. Jeździjcie z głową !! Dzięki jeszcze raz. Pozdrawiam Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 no niestety taki jest ten sport i coz poradzisz, ale od de mnie rowniez mozesz liczyc na wspolczucie no i oczywiscie szybkiego powrotu do zdrowia, najwazniejsze zeby dobrze sie zrosly te obojczyki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Nic sie nie martw. U mnie było to samo, że zabraniali mi jeździć. Reakcja na słowo motocykl w moim domu to był krzyk i płacz a jednak dalej jeżdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Dzięki bardzo :biggrin:.Dopiero 5dni w gipsie a ja już nie wytrzymuję,a gdzie jeszcze ponad 3 tygodnie.Wszytsko by dobrze było gdybym miał jeden obojczyk w gipsie,a tu mam 2 w gipsie prawy i lewy,a po to aby dobrze i równo się zrósł.Największy ból jest w nocy,mogę spać tylko na plecach,budze się z 4razy w nocy :/.Rękoma nie dostane buzi,kto jest w domu musi mnie nakarmić,zęby umyć itp.masakra. Jeździjcie z głową !! Ja ostatnio tez mialem przygode, nie mialem rekawiczek- glupi jestem dlatego mam cala ręke zjechaną i nie wiem czy nie czasem coś wiecej, majglo na gumie przy prędkości, cale szczescie ze mialem buzer... KDX zrobił tylko dwa salta na betonie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi