kasia kędzior Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Sa juz gdzies jakies fotki z ostatniej rundy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Sa juz gdzies jakies fotki z ostatniej rundy?takie coś zauważył: http://web.mac.com/pedros/iWeb/Site/Photos.html (na preclach)oficjalnych nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 joł Kaśka :) http://fotoflesz.pl/ a jak Ci poszło :) pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia kędzior Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 joł Kaśka :) http://fotoflesz.pl/ a jak Ci poszło :) pozdro600 Witaj Pozdro :evil: Z 600-tek byłam chyba pierwsza, natomiast ostateczne miejsce, które zjęłam nie jest chyba do końca sprecyzowane... hahahaha Dojechałam 8 albo 9, Marcina Dąbrowskiego zdyskwalifikowali, więc na wydruku po wyścigu jestem 7 a na stronie AW jestem 8... dobre, co? :lalag:Arek Kroczek chyba im się zgubił... i dopisali go na 6 pozycji w wynikach na stronie AW :) Myślę, że przynajmniej czas jest w miarę pewny - 1.51.5 :P Na stronie Świderka już są zdjęcia: http://www.photoswiderek.comJak znajdziecie w necie jakieś fotki albo relacje, to wrzucajcie tutaj linki, bo samemu może się nie udać wszystkiego znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Cześć Kasia. Byłaś na torze i ja Cię nie widziałem?? :) Coś mi tu nie gra ;) A tak a propos wie ktoś czy Dziawer dostał tą R6 czy nie?? Bo coś wspominał że nie dostanie bo coś tam z oponami a wczoraj gdzieś w necie czytałem że dostał więc już nic nie wiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 No jak widać dostał - http://www.photoswiderek.com/galerie/6MMP/mmppoznan1429.html Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia kędzior Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Cześć Kasia. Byłaś na torze i ja Cię nie widziałem?? :icon_question: Coś mi tu nie gra ;) A tak a propos wie ktoś czy Dziawer dostał tą R6 czy nie?? Bo coś wspominał że nie dostanie bo coś tam z oponami a wczoraj gdzieś w necie czytałem że dostał więc już nic nie wiem :biggrin: Czesc Mattir :) A Ty byłeś na torze i ja Cie nie widziałam??? :bigrazz: Dostał dostał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Witaj Pozdro :bigrazz: Z 600-tek byłam chyba pierwsza, natomiast ostateczne miejsce, które zjęłam nie jest chyba do końca sprecyzowane... hahahaha Dojechałam 8 albo 9, Marcina Dąbrowskiego zdyskwalifikowali, więc na wydruku po wyścigu jestem 7 a na stronie AW jestem 8... dobre, co? :icon_biggrin:Arek Kroczek chyba im się zgubił... i dopisali go na 6 pozycji w wynikach na stronie AW :icon_question: Myślę, że przynajmniej czas jest w miarę pewny - 1.51.5 :icon_exclaim: Na stronie Świderka już są zdjęcia: www.photoswiderek.comJak znajdziecie w necie jakieś fotki albo relacje, to wrzucajcie tutaj linki, bo samemu może się nie udać wszystkiego znaleźćeej, Pozdro to JA :) Lobo wprowadzil male zawirowanie:) gratulacje za dobry czas ;) :) :biggrin: za co mozna kogos zdyskwalifikowac w pretendentach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 MMP 6 Runda duuuuzo emocjinie mowiąc nawet o deszczu na okrązeniu zapoznawczym.Na kwalifikacjach na 2gim okrązeniu urwałem lewarek zmiany biegów i na zablokowanej 4ce zrobiłem 5 kólek zeby zakwalifikowac się na..... ostatnim miejscu czas 2.11 na drugi dzien na mokrym poprawiłem na 2.08 ale dalej ostatni.... czyli 37 miejsce 9 linia Ja byłem tak daleko od mety ze aż prawie w zakręcie ;) Goniłem wyprzedzałem ale 7 kołek to mało dojechałem jak to kasia mowi albo 16 albo 18 sam juz nie wiem :) Wyscig sam w sobie rewelacja. Fajnie było, mam nadzieje ze banan na twarzy utrzyma mi sie przez zime.Kasia dała rade... Czas sam mowi za siebie. Mało 600tek w pretendentachNo nic tylko szykowac sie na nastepny sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Kasia, fotki jakies ma Goły, sam jest niezadowolony bo mówi że jego "słabo" sfotografowali hehe. Powinnaś się tam znaleźć. A tak na marginesie to nie wiedziałem ze tu przesiadujesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 zeby zakonczyc to bardzo chciałem podziękowac grandys i agip za hostessy. http://img207.imageshack.us/my.php?image=dsc03699rs5.jpg Z durynkiem bardzo nam się podobały ;) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Czesc Mattir A Ty byłeś na torze i ja Cie nie widziałam???Bo się sprytnie ukrywałem w namiocie Alka i oglądałem wszystko z ukrycia :) Widziałem wszystkich tylko nie Ciebie ;) Za rok będe baczniej się przyglądał żeby Cię gdzieś wypatrzeć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 No fajnie, fajnie ale na fotach pretendentów nie widać. Na pewno zobaczymy się na zdjęciach które robiła Yoshi - www.fotobike.pl ale trzeba trochę poczekać. Czy ktoś wie gdzie znaleźć czasówki pretendentów co do poszczególnych okrążeń w wyścigu? A może ktoś z was ma kartki z takowymi? W sieci znalazłem tylko czas najlepszego kółka. Jeśli ktoś może pomóc np. zapodać skana to potrzebuję małego fragmentu: zwycięzcy Dymitra i swoich. Miałem nr 75, przyjechałem drugi. Moj mejl to [email protected] Z góry dzięki. pozdro dla Kasi, Lobo i pozdro600.Olek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia kędzior Opublikowano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) 1. Lobo nieźle mnie wkręciłeś z tym podpisem pozdro600 :bigrazz: 2. Za co mozna kogos zdyskwalifikowac w pretendentach? Pozdro - zdyskwalifikowali Marcina Dabrowskiego za falstart, nie zjechał jak pokazywali mu flagę3. Mattir, ja często bywałam w namiocie Alka Tam tez mnie nie widziałeś? 4. Alku niestety nie zdobędziesz czasów poszczególnych okrążeń z wyścigu, ponieważ nie dotarły one z chronometrażu do biura zawodów, miałam po wyścigu pójść ich poprosić o taki wydruk ale w końcu zapomniałam. Dziekuję za pozdrowienia Pozdro636 :biggrin: Mam tylko 2 swoje zdjecia z VI rundy, buuuuuu..... Edytowane 7 Września 2006 przez kasia kędzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 . Mattir, ja często bywałam w namiocie Alka Tam tez mnie nie widziałeś? Czesto to Cię na poprzedniej rundzie widziałem ale teraz to nie:( Jeszcze Cię namierze w Poznaniu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi