JaWaK Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Trzeba wolniej jeździć i oczy do okoła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Dziewulski to jest wporządku gość- jedyny parlamentarzysta który wzbudził u mnie zachwyt tym co robił. Były antyterrorysta, fan motocykli i samochodów . Cały ja, tylko zamiast były, trzeba dać przyszły:) Ahem, Kornol, młodzieńcze, pójdź do wojska i zobacz jak tacy panowie naprawdę wyglądają i mam nadzieję że ci przejdzie. Bo pan Dziewulski ma pięknie po wojskowemu wyprany umysł. Obyś tak nie skończył.... :) Ja tam znam paru fanów motocykli co uwielbiają dresy i broń wszelaką, i jakoś nie uważam ich za super ludzi.... Ale nie łam się, może jeszcze to zobaczysz....... :) Aha, i nie gniewaj się! Mam BARDZO dużo znajomych co cały czas biegają na zielono i się strzelają, itp. Tylko czasami nie moge ździerżyć ich dyskusji.... :evil: Pozdro. motocyklista = napewno jechał 200 kmh Nie chcę byc negatywistą, ale skądś się ten stereotyp wziął.... Na pewno nie byłoby go gdybyśmy się stosowali do przepisów.... :) A tak, to trzeba z tym po prostu żyć...... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Co tam chcecie od wypowiedzi Dziewulskiego. Bardzo dobry monolog. Ale i tak ten wypadek i program nie przemówi do rozsądku ludzi, którzy tak jeżdżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Masakra to co się dzieje, jeszcze próbował wkręcać że motocyklista jechał z nadmierną prędkością,ale w sumie kierowca Lanosa nie okazał się takim ch*jem jak większość i mu pomógł, takie jakieś mieszane uczucia ...okazał się ch*jem skoro próbował wkręcać motocyklistę. a pomógł pewnie ze strachu, bo jako lekarz miał obowiązek pomóc rannemu, bo inaczej mogliby mu narobić koło pióra. Dziewulski to jest wporządku gość- jedyny parlamentarzysta który wzbudził u mnie zachwyt tym co robił. Były antyterrorysta, fan motocykli i samochodów . Cały ja, tylko zamiast były, trzeba dać przyszły:)to widać nie słyszałeś jakie pierdoły opowiadał pan D. jak był posłem komuszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 to widać nie słyszałeś jakie pierdoły opowiadał pan D. jak był posłem komuszym. Dobrze mówicie, sołtysie, dobrze mówicie! Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Dobrze mówicie, sołtysie, dobrze mówicie! Kwestionujecie jego wypowiedzie bo jest jakimś partyjniakiem. On był/jest motocyklistą i to jest ważne w tej sprawie. Ktoś wie co się dzieje z tym redaktorem ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figer Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Ktoś wie co się dzieje z tym redaktorem ? ? ?Czy to chodzi o TEGO redaktora - czyli Siare?Mozebyscie opowiedzieli szerzej zagadnienie, bo ja rowniez dzieki mojej kablowce stracilem TVNTurbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Jeden z redaktorów TVN Turbo. Nie Dobrowolski, ale inny, który testował sprzęty. Nie podali nazwiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 (edytowane) nie jeżdżę za wiele, ale na mieście ewidentnie widać olewanie motorów przez kierowców aut... im sie chyba wydaje ze motorem to łątwiej i w ogóle ;/ motorem nie jest tak latwo wyhamować jak autem.. w kazdej sytuacji... mi kiedys baba na miescie wyjachala autem z bocznej.......... bo /moim zdaniem/ nie widzaila mnie nawet ; /wyprzedzilem kierowczynię i popukalem sie w kask.. tak zeby widziala.. mysle ze glosny tlumik (na wyższych obr) duzo mi daje na miescie/ jak mnie slychać to i widać ;> Edytowane 9 Września 2006 przez gurufarmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi