Piocho Opublikowano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Mironie mamy to na uwadze caly czas. W koncu to ty nas prowadziles jak wjezdzalismy na Ukraine pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 No, cóż. Gratulacje. Choć to nie mój kierunek. Czekam na obszerną relację, której nie przeczytam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Greg, jak widzisz, mamy juz dwie relacje w tym poscie, choc nie nasze. Poki co, jest co czytac dla chetnych. Nasza relacje byc moze umiescimy, jak forumowicze znudza sie tymi, ktore juz sa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 A jakie koszty konretnie Ciebie interesują Carioka? Albo jakieś szczegóły jeszcze to chętnie napiszę / pomogę.Tak naprawdę to interesuje mnie wszystko co dotyczy wyjazdu na Krym.jaką kwote pieniędzy przeznaczyć na paliwo? (zaznaczam że ja startuje ze Szczecina) , jaką na wyzywienie, jaką na mandaty , jaką na kwatery czy pola namiotowe? i co najlepiej zwiedzic? Strasznie duzo pytań, bo to bardzo interesujący wątek.A jednak... ZROBILIŚCIE TO!!! ;) :) Super! choć w tym roku musiałem obejść się smakiem (raczej niesmakiem :) ) nie odpuszczę przyszłego. Także proszę mieć to na uwadze :biggrin:Miron widzę że mieszkamy nie daleko siebie , może połączyc nasze wyprawy i razem uderzyć na podbój Ukrainy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Mandaty - 130 hrywien na tydzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Tak naprawdę to interesuje mnie wszystko co dotyczy wyjazdu na Krym.jaką kwote pieniędzy przeznaczyć na paliwo? (zaznaczam że ja startuje ze Szczecina) , jaką na wyzywienie, jaką na mandaty , jaką na kwatery czy pola namiotowe? i co najlepiej zwiedzic? Strasznie duzo pytań, bo to bardzo interesujący wątek. Miron widzę że mieszkamy nie daleko siebie , może połączyc nasze wyprawy i razem uderzyć na podbój Ukrainy? Nie widzę przeszkód (to nie cytat ślepego konia z pardubickiej :) ), z tym, że temat jest przyszłoroczny, jak widzisz. Przez ten czas może się gdzieś poznamy, to się obgada to i owo :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Mandaty - 130 hrywien na tydzien.całkiem niezły "wynik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 W weekend napiszę coś więcej bo teraz nie mam czasu żeby jakieś sensowne i konkretne rzeczy napisać...ah ta szkoła ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Nie widzę przeszkód (to nie cytat ślepego konia z pardubickiej :) ), z tym, że temat jest przyszłoroczny, jak widzisz. Przez ten czas może się gdzieś poznamy, to się obgada to i owo :) ;)Bardzo chętnie, jestem otwarta na propozycje.Ja wiem, że temat przyszłoroczny ale ten czas przeznaczam na zapoznanie sie z tematem i przygotowania sprzętu, wyznaczenie trasy, rezerwacje itp.Jak masz ochote ciutkę nas poznać to zapraszam na www.haloszczecin.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Dobrych ludzi zawsze miło poznać :D , zły nie miałby ręki do "cytrynówki" :biggrin: :bigrazz: (jak się domyślasz, skorzystałem już częściowo z zaproszenia).To jeszcze skorzystam z okazji i z tego miejsca pozdrowię hikora, jako chyba jedynego znanego mi osobiście (jak na razie) szczecińskiego miłośnika dwóch kółek i tequili :bigrazz: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Dobrych ludzi zawsze miło poznać :D , zły nie miałby ręki do "cytrynówki" :biggrin: :bigrazz: (jak się domyślasz, skorzystałem już częściowo z zaproszenia).To jeszcze skorzystam z okazji i z tego miejsca pozdrowię hikora, jako chyba jedynego znanego mi osobiście (jak na razie) szczecińskiego miłośnika dwóch kółek i tequili :bigrazz: :DOczywiście znamy i lubimy. Uwieczniony na fotkach z Junaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 A sam Krym - wspaniale miejsce - morze, gory, zakrety, pogoda - kwintesencja motocyklowej przygody. No Krym na motocyklu jest piękny :bigrazz: Jak sobie przypomne jak sie tam śmigało to aż łzy sie do oczu cisną :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Wrzucam kilka fotek z naszej podróży: http://bikepics.com/members/aker66/personal/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzeniu Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) Siemka, ja bylem z DnieprW i jego załogą tak jak pisał, w tym roku w sierpniu na Krymie. Bylismy XT600, Dnieprem i Uazem. Fotki (dużo - 200) tutaj: www.strzenio.republika.pl pozdro Strzeń Edytowane 11 Września 2006 przez strzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Wrzucam kilka fotek z naszej podróży: http://bikepics.com/members/aker66/personal/A w jakim okresie byliście ? jaki miesiąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi