Strzalek Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Zapraszamy.Wiem, że wszyscy spotykają sie o 9 ale gdzie co i jak to narazie nie wiadomo, ludzie podzielili się na kilka grupek.Jak macie jakieś nr tel do ludzi od nas to sie poumawiajcie.Ja nie mam sprzęgła i raczej nie pojade. :icon_biggrin: :rolleyes: :bigrazz: :smile: :P Pomke zamówiłem w poniedzałek przed południem i miała być odrazy wysłana.W środe dzwoniłem to pan z firmy motorex powiedział ze kurde chyba kurde we wtorek po południu poszła.Także odradzam zakupy w firmie MOTOREX-LESZNO Sp. cywilna :lapad: :lapad: :lapad: bo walą w Ch*ja po całości!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Nosz qrwa mać niedobrze Strzałek... :rolleyes: trzymam kciuki że coś wykombinujesz. Chętni do polatania z nami - proszę szukać kręcących się na SXach125 i HM :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Także odradzam zakupy w firmie MOTOREX-LESZNO Sp. cywilna :icon_biggrin: :rolleyes: :bigrazz: bo walą w Ch*ja po całości!!!!!! a ja tlok dostałem na drugi dzien od zamówienia :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 a ja tlok dostałem na drugi dzien od zamówienia :rolleyes:To może ja mam pecha, ale koleś oprócz kurde to mało informacji mi udzielił.Jedna grupa Ostróda + Nidzica jutro spotyka się o 10 na starcie rajdu.Ja ide do garażu zrobić tjuning :icon_biggrin: pompki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 od nas bankowo leci 2x KLR 600, KLR 250 i pewnie Cagiva600 albo Ktm 640, dolacza sie zolteczek. bedziemy ok 9 godziny w ostrodzie, takze sie jakos znajdziemy Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Ja wyjechałem troche późno. Poleciałem z dwoma sxami i HMem i po jakimś czasie dołączył do nas Kolega z Olsztynka na KLR 600. Przejechaliśmy prawie całą trase. Utopiłem się z motocyklem na leszkach ( mam film, potem wrzuce na jakiś srever.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 ja przejechałem 1.5 trasy raz na błotku wyleciałem przez kierownice a drugim razem na najlepszym na swiecie poodjezdzie (tam gdzie było błoto przed podjazdem)moj motor wykonał pieknego backflipa hehe :icon_biggrin: piekna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) a ja zamululem na maxa, bo latalem z gosciem, ktory preferowal turystyczna jazde.. zreszta.. moj rozwalony amor nie pozwalal na ostre latanie.impreza super, piekny widok jak zawodnicy toneli w blocie pareset metrow za linia startu :) wrzucajcie linki do fotek i filmow - ja sam zrobilem 3 filmiki ale nie mam gdzie ich wrzucic poki co PeeS.Strzałek: masz pomysl od czego zamontowac amor centralny do KLR 250? od KLX, KX? sam juz kurde nie wiem co z tym szmelcem robic.. Edytowane 1 Października 2006 przez thefex Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 a ja zamululem na maxa, bo latalem z gosciem, ktory preferowal turystyczna jazde.. zreszta.. moj rozwalony amor nie pozwalal na ostre latanie.impreza super, piekny widok jak zawodnicy toneli w blocie pareset metrow za linia startu :) wrzucajcie linki do fotek i filmow - ja sam zrobilem 3 filmiki ale nie mam gdzie ich wrzucic poki coPeeS.Strzałek: masz pomysl od czego zamontowac amor centralny do KLR 250? od KLX, KX? sam juz kurde nie wiem co z tym szmelcem robic..Najlepiej od klr ale trzeba będzie go dokładnie zmierzyć i szukać czegoś co by się nadwało.Ja bede miał 3 kasety z rajdu praktycznie z całej trasy. Kolega tm85 zmontuje z tego filmik i wrzuci na jakiś server ale to troszke potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey_cinnamon Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Ja bede miał 3 kasety z rajdu praktycznie z całej trasy. Kolega tm85 zmontuje z tego filmik i wrzuci na jakiś server ale to troszke potrwa.Czekamy:)Materiał z rowów będzie hitem!Pozdrawiam:_) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 jakby ktos znalazl tablice rejestracyjna NO 1568 to bede wdzieczny, bo mi sie urwala gdzies w polowie trasy Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brg Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Mam do Was goraca prosbe - moglby ktos podjechac obejrzec ten motocykl: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M261917 . Stoi w Olsztynie, ja mieszkam w Lodzi, nie bardzo widzi mi sie jechanie przez pol Polski. Odpale jakas kase na piwko :). Z gory dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 motor kumpla: wiec nie wiem czy jest sens zebym jechał ogladac :) powiem tak troszke starszy gość, nigdy tym nie wjechał na tor, kupił o wiele drozej niz teraz chce i okazało sie padło. Wymienił wszystko co jest wypisane na aukcji. Co jazde myje filtr i naprawde o to dba :bigrazz: tyle z mojej strony, a i powiem ze jak jeździlem to naprawde fajnie to chodzi i sie wkreca, z odpalaniem tez nie miałem problemów mimo ze to nie mój motor jeśli interesuje cie klx 300 to naprawde bardzo doby egzemplarz nie zachwalajac i patrzac z boku nie jako znajomy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=131663200http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=131552686Zna ktoś z was te motory?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) cr`ki nigdy nie spotkalem ani na torze ani w terenie, co do huski tak jak widzisz i jest napisane na aukcji i wr`ka to napewno nie 98 rok Edytowane 2 Października 2006 przez lucas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi