DTman Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Witam suchajcie co byście radzili w kupnie motoru o pojemności 250 ?? W cenie do 6000 ??? Z góry dzięki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Witam suchajcie co byście radzili w kupnie motoru o pojemności 250 ?? W cenie do 6000 ??? Z góry dzięki ;]A co chcesz juz zmieniać moto??? Wr to 2t a klx to 4t i wr jest mocniejsza, ja bym brał KLX, wole 4t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Witam suchajcie co byście radzili w kupnie motoru o pojemności 250 ?? W cenie do 6000 ??? Z góry dzięki ;] Jak dobry kozak z Ciebie jest i potrafisz na setce crosowej biegi skonczyc na torze to kupuj WR 250 , a jak chcesz troche mniej dynamicznej jazdy to bierz KLX - napewno nizsze spalanie, oraz pociag o najmniejszego ruchu manetki- 4T robi swoje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 No widze ze wybrales 2 bardzo podobne motocykle niemal ze identyczne. Do tej klasy zaliczylbym jeszcze Lifana 200enduro i wtedy bym sie zastanawial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) No widze ze wybrales 2 bardzo podobne motocykle niemal ze identyczne. Do tej klasy zaliczylbym jeszcze Lifana 200enduro i wtedy bym sie zastanawial EEE tam lifan bije na głowe te motocykle, no ale co markowe to markowe ;) Nie no słusznie głupie porównanie, no ale człowiek sie cały czas uczy :biggrin: No ale temat raczej do zamknięcia, bo to jednak głupie porównanie, a zachwile bedzie pełno postów, w stylu "co to za porównanie" Więc do ZAMKNIĘCIA Edytowane 1 Września 2006 przez >DANIEL< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Moim zdaniem lepszym wyborem jak dlamnie była by huska ponieważ ten motor to 2t 250 i ma zdecydowanie większą moc od klx-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) Moim zdaniem lepszym wyborem jak dlamnie była by huska ponieważ ten motor to 2t 250 i ma zdecydowanie większą moc od klx-a. Ale tu nie chodzi o to który motocykl ma więcej mocy!! Trzeba dobrać moc motocykla do swoich umiejetności bo jak by nie patrzeć to ćwiara ma tej mocy baardzo dużo, a klx sporo mniej, z tego co wiem to wielu uzytkownikow bardzo chwalilo swoje KLXy za niezawodnosc, dobry zawias i swietne prowadzenie. Pzdr Edytowane 2 Września 2006 przez Enduroboj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 zamierzasz startować w zawodach czy tak na lajcie pojeździc ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 No jeżeli gość chce jeździć turystycznie i amatorsko to rzeczywiście lepszym wyborem bedzie kawasaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTman Opublikowano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Ja nie chcem startować na zawodach tylko polatac po lasach i szutrowych i błotnistych drogach jednak myśle ze weme KLX-a dzięki za porady. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 to w takim razie bierz kawasaki to napewno bedzie dla ciebie lepszy wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Ja nie chcem startować na zawodach tylko polatac po lasach i szutrowych i błotnistych drogach jednak myśle ze weme KLX-a dzięki za porady. PozdroDopiero sie dr'ą chwaliłes, a już chcesz zmieniać sprzęt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali50 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Przecież nie dawno nawet założyłęś temat wśrod czegoś tam co taki do dupy moto ci sie trafił czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Ali50 może trafił mu się lepszy motor niż miał wcześniej za podobną kase albo coś tego to ja nie wiem, ale wiem że jak może sobie lepszy kupić to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali50 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 michał1171 jak nie wiesz to po co piszesz??ty wiem jak sie trafi okazja to sie ja wykorzystuje ale chyba nie zabronisz mi sie spytac co sie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi