thefex Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 z beleczkami nie ma lekko.. na kolo i hajdaoto demonstracja - brac przyklad, cwiczyc i uczyc innych :biggrin: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 oto demonstracja - brac przyklad, cwiczyc i uczyc innych buttrock.gif sorry ale wg.mnie to koles dal dupy. niedosc ze ten pieniek niski to na dodatek maszyna mu zgasla :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 ten koles nie pokazal tego, jak to powinno byc zrobione, on tylko nadal kierunek, ktorym powinnismy dążyc :biggrin: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 ten koles nie pokazal tego, jak to powinno byc zrobione, on tylko nadal kierunek, ktorym powinnismy dążyc :biggrin: polecam zassać film z tąd http://www.enduro.livenet.pl/relacje/siemiatycze2006.html wprawdzie te beleczki były jak na CC w Łodzi ale pokazują właściwy kierunek pokonywania tego, obecnie idzie mi podobnie tylko że ciut wolniej Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 oj mi brakuje mocy :/ probowalem ostatnio to nie wyjechalem ... obciach musze sobie dac zembatki na moc :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) u mnie to mozna hangary zaliczac :biggrin: stromo jak diabli i niebezpiecznie ale jakbym mial mocniejszy sprzet to bym sprobowal, a tak to mozna zaliczac waly wysokosciu kilku pieter, gorzej jak maszyna staje wtedy robi sie mniej fajnie bo mozna sie porzadnie uszkodzic, wiec wedlug mnie najlepiej manetka do oporu zeby sie zakopal a jak sie nie da to klasc na bok prostopadle do podjazdu i szorowac z maszyna w dol jezeli sie nie zatrzyma, wiec najlepiej sie napedzic zeby podjechac no i mozna poskakac na moto zeby podociskac kolo dla lepszej przyczepnosci jak zaczyna mielic takie moje spostrzezenia, fakt dawno nie jezdzilem ale schody swojego czasu zaliczalem bezproblemowo i to dosc spore, jak bede mial z kim pokatowac to nakrecimy filmik ze schodow a gosc na tym ktm'ie niczego godnego pochwaly nie pokazal, jak dla mnie to dal dupy jak juz to ktos pisal Edytowane 2 Września 2006 przez Wazzabii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 jezeli ktos jest z Olsztyna, to wie, jaka to jest frajda wjechac pod schody na górce Kortowskiej (w trakcie wakacji, bo w roku akademickim studentów tam jak mrówków). schody w kortowie to zadne wyzwanie bo sa bardzo szerokie mtx tam podjezdza bez bólu, proponuje wybrac sie na schody koło gimnazjum nr 3 (była podstawówka nr4 ) przy parku Kusocińskiego na kołobrzeskiej, albo na schody pod uranią, lub schody z osiedla na dworcowej w strone urani i arpisu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha_3 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) No fakt taka jazda po schodach to takie małe wyzwanie nie tylko dale motocylka ale przedewszystkim dla tego kto trzyma za kiere :cool: Ja ostatnio wspinałem sie po mokrych schodach :cool: no i cóż... nie udało sie :P ale po upadku nie leczyłem sie długo :P niedaleko mnie jesz tor motocrossowy ale moja dt przy tych 350 które tam jeżdżą troche niedomaga ale liczy sie determinacja :biggrin: Edytowane 3 Września 2006 przez Micha_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Determinacja owszem ... ale bez przesad :biggrin:) mysle ze conajmniej 125 by wystarczylo :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha_3 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Najważniejsza jest motywacja ale dobra pojemność to miły dodatek :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 schody w kortowie to zadne wyzwanie bo sa bardzo szerokie mtx tam podjezdza bez bólu, proponuje wybrac sie na schody koło gimnazjum nr 3 (była podstawówka nr4 ) przy parku Kusocińskiego na kołobrzeskiej, albo na schody pod uranią, lub schody z osiedla na dworcowej w strone urani i arpisu :biggrin: no i kolega Lucas sie znalazl :cool: po miescie jeszcze nie szalalem, ale chyba przetestuje te miejscowy o ktorych mowisz. btw. jak tam wyprawa do źródła Łyny? Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 tylko przy testowaniu uwazaj na straż miejska :cool: p.s nie polecielismy na źródła bo zmienilismy kierunek na lasy w Mątkach Jonkowie itp przy okazji zachaczajac o grilla :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) ach ta straż miejska lubie ich :icon_exclaim:tylko czy nie lepiej i przyjemniej katowac swoje opony kostkeczki w lesie bezdrozach zwirach blotach piachach torach itd itp ? :icon_twisted: ja na swoich c-02 po asfalcie sie boje jezdzic a jak sobie je tylko wyobraze na takich schodach ... :icon_exclaim: Edytowane 29 Września 2006 przez Baklazan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha_3 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Mam nadzieje że masz jakiś cel w odkopywaniu starych tematów.... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 tak pomylilem sie i dalem cytuj wlasny post i musialem cos napisac innego sorka :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi