Staszek_s Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 ok Dominik, z jednym zastrzeżeniem, nie wiem ile jeździłeś bulldogiem, ale co do wiotkości ramy czy wad zawieszenia - na pewno nie jeździ się nim gorzej niż monsterem z nie regulowanym przodem!A i osiągi np. monstera 600 nie są lepsze... Bulldog to jednak nie chopper -zupełnie inna jazda.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reno616 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 To jest genialny sprzęt według mnie, taka usportowiona wersja NTV może nie jest wulkanem mocy, ale za to ma piękną linię NT 650 Hawk GT. Ja się zakochałem od pierwszego wejrzenia tyle tylko, że tego w ogóle nie ma w Polsce, ale kiedyś sobie sprowadzę ! tu jest kilka sztuk http://www.gt647.de/HAWKs/2004schwarz/2004schwarz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figer Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Z Vałek mozesz sobie jeszcze kupic Hyosunga :biggrin: Masz do wyboru kilka opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkest Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 To jest genialny sprzęt według mnie, taka usportowiona wersja NTV może nie jest wulkanem mocy, ale za to ma piękną linię NT 650 Hawk GT. A mi się jakoś ta rama na skos przez sprzęta średnio podoba... Na razie to VX 800 ma jak dla mnie najładniejsza "linię boczną", jeśli chodzi o nakeda z wałem kardana, ale to IMHO ino :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Września 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Spoko, Mosntera 600 można śmiało postawić w jednym rzędzie z Bulldogiem, w pełni się zgadzam ;) Bulldog nawet lepszy, bo większy :biggrin:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 to jest genialny sprzęt według mnie, taka usportowiona wersja NTV może nie jest wulkanem mocy, ale za to ma piękną linię NT 650 Hawk GT. Ja się zakochałem od pierwszego wejrzenia tyle tylko, że tego w ogóle nie ma w Polsce, ale kiedyś sobie sprowadzę !Znam dziewczynę, która takim jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reno616 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Znam dziewczynę, która takim jeździ. .. i jak się jej spisuje ten sprzęt nie pytam o silnik, bo wiem że jest dosyć trwały ale interesują mnie inne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Nie mam pojęcia, za rzadko ją spotykam :biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlekosh Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Witam wczesną wiosną też mysle kupić motorek i bardzo myśle o sv650 :biggrin: niedrogi i zaj*bisty. Tylko troche sie moje bo dotychczas jeździłęm skuterem v. (110km/h) ale miałęm dotyczenia z MZ 251 i 125 RG i NSR. pzdro mam olej w bani to myśle że dam rade chociaż polecali byście coś słabszego ?? Xj czy coś innego ?? przypomnie że am około 192 cm więc gs czy er5 odpadają pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Września 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Dziś miałem wn serwisie SV650. Bardzo fajne moto! Siedzi się jak an rowerze, leciutkie, hamuje świetnie przodem, i tyłem też. Za miękkie przednie zawieszenie, tylne idealne. Trochę mało mocy, 75 KM, 210 km/h. Za to pozycja całkiem niezła - juz sportowa, ale jeszcze nie wyczynowa. Dźwięk silnika - fajny, słychać że V-ka, ale nie zagłusza otoczenia. Coś tam w silniku już klepało - na pewno kosz sprzęgłowy i coś pod przednim cylindrem. Kwestia serwisu pewnie. Co do owiewek - kwestia gustu. Mi podoba się średnio. Poza tym dla mnie bomba, choć jeśli ja miałbym brać SVke to tylko 1000, no ale tu mowa bardziej o czymś na początek. Na pewno SV 650 jest świetnym wyborem.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Dźwięk silnika - fajny, słychać że V-ka, ale nie zagłusza otoczenia. Coś tam w silniku już klepało - na pewno kosz sprzęgłowy i coś pod przednim cylindrem. Kwestia serwisu pewnie.To był napinacz rozrządu. Typowy mankament w SV650. Wada konstrukcyjna, leczona półśrodkami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbal Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 w moim mniemaniu sv nie jest duza w przeciwienswie do Ciebie wiec bym sie najpierw dobrze zastanowił. ja sie napalilem na monstera jak narazie. powiedzcie jak on brzmi z seryjnym i nieseryjnym wydechem, bo rzedowki juz mi zbrzydły okropnie.(mieszkam blisko trasy A1 i nonostop slysze. ratunku juz nie moge :/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlekosh Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) w moim mniemaniu sv nie jest duza w przeciwienswie do Ciebie wiec bym sie najpierw dobrze zastanowił. sugerujesz że będe na nim wyglądał jak na psie :biggrin: ? Edytowane 2 Września 2006 przez mlekosh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbal Opublikowano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 tego sie obawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi