Skocz do zawartości

fajny naked z V-łką

Rekomendowane odpowiedzi

ok Dominik, z jednym zastrzeżeniem, nie wiem ile jeździłeś bulldogiem, ale co do wiotkości ramy czy wad zawieszenia - na pewno nie jeździ się nim gorzej niż monsterem z nie regulowanym przodem!

A i osiągi np. monstera 600 nie są lepsze... Bulldog to jednak nie chopper -zupełnie inna jazda.

pzdr

To jest genialny sprzęt według mnie, taka usportowiona wersja NTV może nie jest wulkanem mocy, ale za to ma piękną linię NT 650 Hawk GT. Ja się zakochałem od pierwszego wejrzenia tyle tylko, że tego w ogóle nie ma w Polsce, ale kiedyś sobie sprowadzę !

tu jest kilka sztuk http://www.gt647.de/HAWKs/2004schwarz/2004schwarz.html

To jest genialny sprzęt według mnie, taka usportowiona wersja NTV może nie jest wulkanem mocy, ale za to ma piękną linię NT 650 Hawk GT.

A mi się jakoś ta rama na skos przez sprzęta średnio podoba... Na razie to VX 800 ma jak dla mnie najładniejsza "linię boczną", jeśli chodzi o nakeda z wałem kardana, ale to IMHO ino :)

to jest genialny sprzęt według mnie, taka usportowiona wersja NTV może nie jest wulkanem mocy, ale za to ma piękną linię NT 650 Hawk GT. Ja się zakochałem od pierwszego wejrzenia tyle tylko, że tego w ogóle nie ma w Polsce, ale kiedyś sobie sprowadzę !

Znam dziewczynę, która takim jeździ.

Witam wczesną wiosną też mysle kupić motorek i bardzo myśle o sv650 :biggrin: niedrogi i zaj*bisty. Tylko troche sie moje bo dotychczas jeździłęm skuterem v. (110km/h) ale miałęm dotyczenia z MZ 251 i 125 RG i NSR. pzdro mam olej w bani to myśle że dam rade chociaż polecali byście coś słabszego ?? Xj czy coś innego ?? przypomnie że am około 192 cm więc gs czy er5 odpadają pozdrawiam !

• Administrator

Dziś miałem wn serwisie SV650. Bardzo fajne moto! Siedzi się jak an rowerze, leciutkie, hamuje świetnie przodem, i tyłem też. Za miękkie przednie zawieszenie, tylne idealne. Trochę mało mocy, 75 KM, 210 km/h. Za to pozycja całkiem niezła - juz sportowa, ale jeszcze nie wyczynowa. Dźwięk silnika - fajny, słychać że V-ka, ale nie zagłusza otoczenia. Coś tam w silniku już klepało - na pewno kosz sprzęgłowy i coś pod przednim cylindrem. Kwestia serwisu pewnie.

Co do owiewek - kwestia gustu. Mi podoba się średnio. Poza tym dla mnie bomba, choć jeśli ja miałbym brać SVke to tylko 1000, no ale tu mowa bardziej o czymś na początek. Na pewno SV 650 jest świetnym wyborem.

pzdr

Dźwięk silnika - fajny, słychać że V-ka, ale nie zagłusza otoczenia. Coś tam w silniku już klepało - na pewno kosz sprzęgłowy i coś pod przednim cylindrem. Kwestia serwisu pewnie.

To był napinacz rozrządu. Typowy mankament w SV650. Wada konstrukcyjna, leczona półśrodkami :biggrin:

w moim mniemaniu sv nie jest duza w przeciwienswie do Ciebie wiec bym sie najpierw dobrze zastanowił. ja sie napalilem na monstera jak narazie. powiedzcie jak on brzmi z seryjnym i nieseryjnym wydechem, bo rzedowki juz mi zbrzydły okropnie.(mieszkam blisko trasy A1 i nonostop slysze. ratunku juz nie moge :/)