gargi Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 siema jaki tłok wsadzic do huski te 610 z '95 roku http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=123084402od kolesia z tej aukcji nadałby sie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie znam tego gościa, ale widze, ze te tłoki to jakies podróby, bo jak by nie ty by napisał że jakieś prox, albo wiseco. Ja polecam tego gościa: www.seba-motor.pl. Muszisz mu dać wymiary i ci dobierze tłok wiseco albo proxa. Jest on dosyć tani. Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez endurowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 tłok NN czyli no name? bez sensu, przynajmniej dla mnie bo w tych samych $ mam nowego Proxa czy Vertexa :biggrin: więc może poszukaj gdzies jeszcze Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Jak dla mnie to po prostu jakiś krajowy producent tłoków. Zapewne kiepskiej jakości. Widać to chociażby po tym jakie tłoki robią teraz do różnych demoludów itp. A tutaj nic z podróby nie widzę. Po prostu tani zamiennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 www.seba-motor.pl no seba sie zna na rzeczy i nie zdziera tak kasy, PS to nie moja firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Jezeli to polskie rzemioslo, to bylbym bardzo ostrozny.Nie wypowiadam sie o jakosci samych tlokow, ale wiem ze z pierscieniami jest kaszana a sworzen ze zdjecia wyglada na taki sam jak altonowski, bez fazek na koncach. Bardzo dobrze potrafi wypchnac zabezpieczenia do tulei cylindra i zabawa gotowa. Adam M. Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Jezeli to polskie rzemioslo, to bylbym bardzo ostrozny.Nie wypowiadam sie o jakosci samych tlokow, ale wiem ze z pierscieniami jest kaszana a sworzen ze zdjecia wyglada na taki sam jak altonowski, bez fazek na koncach. Bardzo dobrze potrafi wypchnac zabezpieczenia do tulei cylindra i zabawa gotowa. Adam M.[/qo tym gościu to nie słyszałem pewno ma jakieś podruby a chce sobie zarobic sprzedajac je jako jakiś znanych firm typu prox,vertex,wossner itd.. a nie jakas moze kicha pochodzi troche i rozleci sie a cena to tez jest jak w znanych sklepach popatrz w olek-motocykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Mnie ciekawi czy ten tłok oprócz wymiarów i wyglądu jak w tłoku oryginalnym/markowym jest kuty. Jeśli to zwykły, odlewany to nie jest wart w ogóle zainteresowania. Jeśli gość ma pod każdy rodzaj tłoka matrycę, i je odkuwa, to szacunek dla niego. Znając jednak koszt zrobienia matrycy do kucia, to bym się okrutnie zdziwił. Odlew a odkuwka to dwa światy jeśli chodzi o wytrzymałość, twardość itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi