Soku11 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 No wiadomo ze bedziecie sie musieli przejechac :] Ale jutro moglibyscie skoczyc jak by mogl?? Twoje gg mam wiec sie jbc dogadamy :]POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Powiedz, że mamy sprawdzić moto i żeby nam dał się przejechać :biggrin:Popieram :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 PopieramLudzie chcą kupić motocykl za 6tyś szkoda im 50gr na telefon. Najlepsze to jak przysyłają SMS z pytaniami albo pisza oddzwoń ja w sprawie motocykla :biggrin: :biggrin: :biggrin: moze zrobimy zbiorke teraz w popie to juz za 5 zl mozna karte kupic uwielbiam takich zakupowiczow , kiedys koles puszczal mi sygnaly zebym oddzwonil bo on o motor !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Hehe no az tak to bym sie nie zblaznil... wiadomo. A ze nie mam narazie nic na koncie to sie moze zdarzyc... Ale zadzwonilem do niego z innego koma qmpla wiec nie ma problemu :biggrin: OK Wiec ogladanie KLX jest zalatwione :biggrin: Szukam teraz kogos kto moze podskoczyc do bialogardu. POZDRO Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez Soku11 Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 kupuj kawasaki mówie ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 No ja bym z checia kupil ale mam daleko :notworthy: Niedlugo benek z danielem powinni wrocic z ogledzin i cos napisza :-D POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Mój następnu motocykl to KLX! :notworthy: Postanowione! :banghead:Sprzęcik fajny i nie ma według mnie żadnych poważnych usterek.super się jeździło :notworthy: Koleś się lekko zdziwil jak się okazało, że takie "leszcze" przyjechały no ale nam dał bez większego marudzenia :notworthy:Ps. Pisał Benek14Ps2 to co jest do zrobienia napisaliśmy ci na gg pzdr Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez >DANIEL< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) A moglbys jeszcze raz napisac mi na gg bo niestety formata dzisiaj robilem i nawet twojego GG nie mam :-( Sory za klopot ale takie to zycie z virami i spywareami <offtop> :biggrin: POZDRO Czyli nie ma nikogo z okolic Białogardu aby obejrzec KTMa?? POZDRO Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez Soku11 Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 ja mam chrapke na tego KTM`a, gorzej z funduszami..ale cena 5400 nie daje mi spokoju - dlaczego tak tanio? cos musi byc z nim nie-tak... Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Nie wiem czy to jest aż tak super tanio.. z tego co sie orientuje LC4 z rocznika koło 96' stoją z ceną właśnie koło 6 tys. zł .. Jedź obejrzeć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 to mi znajdz lc 4 za 6 tys?? albo daleko albo czlowiek sie ceni jakby zloto sprzedawal :cool: a ten z nad morza wedlug sprzedajacego "Panie on zapiepsza jak glupi" sam bym go kupile ale ponad 700 km mnie zniechęca :biggrin: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 KLX został sprzedany.. :cool: .. kupiłem go ! :cool: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Napisz jak sie sprawuje :biggrin: Wszystko dziala dobrze czy sprzedawca ukryl cos przed toba?? POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Gratulacje kupna nowego moto życze miłej i bezawaryjnej obsługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) KLX został sprzedany.. :P.. kupiłem go ! :cool: :biggrin:Gratuluje Fury, naprawde bardzo fajna, No ale Jak bys sprzedawał w maju, lub wcześniej to jestem pierwszy jakby coś :cool: Edytowane 2 Września 2006 przez >DANIEL< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi