Zygzak Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ciekawi mnie po jakim czasie zaczaliscie sztuczki na moto robic i z jakim efektem? I czy jest mozliwe zeby czlowiek nie umiejacy roweru na kolo postawic robil takie rzeczy na motorze?? ps jak bylo to recycling;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Po jakim czsie to nie jestem w stanie powiedzieć ale z efektem pozytywnym. Dużo prościej jest postawić motocykl na koło niż rower. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALAMANDRA Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam!Moje pierwsze postawienie moto na kolo odbylo sie calkiem przypadkowo? ;) Bylo to na kursie prawa jazdy a jezdzilam...... MZ 250 :D Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez SALAMANDRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Postawiłem ktm'a na koło po godzinie jazdy, oczywiście przypadkowo. Jakoś mi się tak ze sprzęgła strzeliło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Sztuczki najlepiej zacząć robić kiedy wyczuje się motor i już nie jest nas wstanie niczym zaskoczyć chyba że czujemy sie dość pewnie że możemy zacząć od razu wykonywać ewolucje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Sztuczki najlepiej zacząć robić kiedy wyczuje się motor i już nie jest nas wstanie niczym zaskoczyć chyba że czujemy sie dość pewnie że możemy zacząć od razu wykonywać ewolucje. Zgadzam się w pełni. ;) Jak przejedziesz pare set kilometrów, wyczujesz moto, bedziesz wiedział co on potrafi, jak sie zacowuje w danej sytuacji no najwyższa pora żeby zacząć "ewolucje" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Dużo prościej jest postawić motocykl na koło niż rower. POZDROwiekszej bzdury dawno nie czytalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 A po co jeździć na tylnym kole? Masz dwa - jeździj na dwóch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 wiekszej bzdury dawno nie czytalemja roweru nie postawie a z moto cos juz wychodzi... :biggrin: a pierwszy raz postawilem przypadkowym strzalem ze sprzegla jak nie mialem obczutego motorku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 dajesz sobie na 1 1 w rowerze odchylasz się do tyłu (lekko szarpniesz kierownice) i jedziesz :biggrin:Trudniej jest utrzymać równowage :biggrin: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxie Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Podnies kolo nie jest zbyt duzym problemem gorzej jest potem sie utrzymac.Kiedy zaczac jak sie nauczysz motora i w ciezkich sytuacjach nie bedziesz panikowal bo to jest najtrudniej sie nauczyc. Kumpel probbowal po m iesiacu jak kupil motor pierwszy w dodatku i potem :biggrin: :biggrin: :buttrock: :biggrin: :crossy: ;) :) ;) jak zaliczyl glebe a byl taki pewny siebie.Taki jest moje zdanie PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Mi zaczęło sie nudzic na kibelku po około 1000 km i zaczałem sie wygłupiac co skonczyło sie gleba :biggrin: Teraz juz tak nie szaleje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 A po co jeździć na tylnym kole? Masz dwa - jeździj na dwóch... Słuszność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygzak Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 hehe tyle wstrzemięźliwej mądrości tu uslyszalem ale ciekawi mnie czy wy tacy grzeczni na moto jestescie. Przeciez kazdy wie ze : na jednym kole moto i sznur dziewuch loto :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 hehe tyle wstrzemięźliwej mądrości tu uslyszalem ale ciekawi mnie czy wy tacy grzeczni na moto jestescie. Przeciez kazdy wie ze : na jednym kole moto i sznur dziewuch loto :biggrin: Czyli chodzi ci o ten sznur dziewuszek taaa?? NIe zrozum mnie zle ale to chyba nie nalepszy sposob, bardziej leca na czarna Bume serii 7 :biggrin: Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi