kokosław Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 ja i tak nie dam sie przekonac ^^ ze skuterow speedfight 2 tylko ^.^ sa jeszcze inne ale ten wedlug mnie najlepszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fliperek Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Aprilie Sr 50 kupisz za jakieś 2000 zł ale z 93-95' musisz szukac :bigrazz: powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit88 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 A co powiesz na Piaggio typhon?? Dobry skuter tylko trochę dużo pali. Ja na twoim miejscu kupiłbym coś z biegami... teraz żałuję, że kupiłem automata bo przymierzam się do prawka na moto i będę musiał się uczyć jazdy na moto z biegami a tak to miałbym to w jednym palcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Skutery na zimę na pewno stanieją :bigrazz:Ja mam do pogonienia Apkę SR 50 z 1998r. (wpakowałem w nią full bejcu) = inf. PW :biggrin: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Kumpel ma keewaya .. focusa ... na prostej 50km/h :crossy: ... jak jest zimny to ledwo jedzie ... i ogolnie nie podoba mi sie jego smieszna tylnia opona jak u rometa :banghead:Oczywiscie nie chce urazic zadnego posiadacza tego skutera ale to moje zdanie Pozdrawiam :) a wlasnie i jak bym mial brac skuter to tylko Peugeot Speedfight 2 nic innego .. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 No slucjacie a jak bym mial te 3000 moze 3500 to dlao by sie za ta cene kupic scigacza 50 podkleslam 50 ccm nie 125 rej na 50 czy 80 na 50 zwykla 50 jak tak to jakie sa ceny takich maszyn Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu 21 Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Ja by radzil poszukac cos z Piaggio mam Sfere z 1995r i pali na kopa bez zarzutu tylko nie bierz japoncow a zwaszcza zipow bo to tasmowy szajs POZDRO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 opanuj sie z odswiezaniem tematow bo inaczej grupa modow szybko cie wyprosi :D to jest moja dobra radaPrint Scr z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 A simson jak dla mnie to jest oblesny to było dobre 10-15 lat temu ale simson w najgorszym wypadku i w niespecjalnym stanie jezdzi osiagi ma jak te tansze sqtery a kapitalke zrobisz za niecale 400zl a za 400zl to takieo sqtra kupisz tylko cylinder zip to japonia??? ja wlasnie ogladalem aprilke 97' rok 70cm za 2700 ale zepsuty rozrsznik co wy na to??podobno 110km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo Opublikowano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Tak naprawde to wybralem skutera bo mam do wyboru jakiegos romecika a skutera rometa moge miec juz a sqta w nastepnym roku ale tak szczeze mnie jaraja biegowki wiec jak tata sie godzi na NSR-ke w tej cenie co sqta to raczej wezeme NSR :buttrock:A czy cos z tzw "malych scigaczy" sa jakies tansze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi